Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Mila Small

Mila Small Member

скажіть, будь ласка, хтось замислювався про батареї під панорамними вікнами? вчора були на будівництві, пропонують вішати батареї не під вікнами, а на сусідні стіни, бо не вистачає місця від підлоги до підвіконня. це не дуже добрий варіант. може, хтось вде стискався з цим і може щось запропонувати-порадити? цікаво було б знати, як це зробили в першій черзі.

2. Amador

Amador Active Member

Є система теплий плінтус,є дизайнерські радіатори(наприклад кутові)

• Креативно Креативно x 1
  3. Kuprovskiy

Kuprovskiy Member

В першій під вікна впритик встановили. пару сантиметрів від стяжки. Є дорожчий варіант - це конвекторне підлогове опалення.

4. polimer

polimer Member

5. Gorka

Gorka Active Member

Є ще такий варіант. Може комусь пригодиться )
    Высота 200 (NEW) ― KERMI УКРАИНА
    висота до підвіконника 400 мм
    від підлоги до радіатора 150 мм
    висота радіатора 200 мм
    від радіатора до підвіконника 50 мм

Останнє редагування: 19 лют 2017
  6. Mila Small

Mila Small Member

дякую всім. от мені знайомий також радив KERMI. поки схиляюсь до такого варіанту, який пропонує Gorka.

7. Mila Small

Mila Small Member

друга черга [​IMG]
    третя черга

8. Vitalik D

Vitalik D Member

Доброго дня. Чи відомо комусь, яка електрична система проведена в квартирах? Цікавить потужність на квартиру, ампераж, матеріал і діаметр перерізу проводів і основне чи достатньо її для електричного підлогового опалення? :)

9. dkit

dkit Member

Чи може хтось дати пораду по матеріалах на опалення і теплу підлогу? Вони пропонують Кан і Рехау. Чи хороші вони, яким краще надати перевагу?

10. Mila Small

Mila Small Member

Ми обрали Рехау. Хоча не можу сказати, що ми експерти ;)

11. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Кан теж не гірше

12. umbra

umbra Member

Були вчора в офісі. Казали, що 1 черзі наступного тижня вже будуть дзвонити за документи на право власності. По 2 казали, що затримок у будівництві ніби-то немає (на самому будівництві казали про липень-серпень), але одразу попереджали, що на документи прийдеться чекати ще 2-3 місяці після здачі. Одже рахуємо...

13. Dyka

Dyka Well-Known Member

На іншому сайті користувач vir4uk 2 лютого писала, що через тиждень будуть передавати документи інвесторам, тобто минулого тижня мали це робити. Тепер вам кажуть, що знов наступного тижня - це вже буде березень. А щодо другої черги, якщо порахувати, то виходить, що здача в листопаді. Але комунікації на зиму підключати знову не будуть, тому до березня може отримаємо.

14. prostoroman

prostoroman Active Member

Питання до 1 черги - власників, ви вже купляли підвали ? тех приміщення ? ціна ?
    якщо ні то коли кажуть що будуть продавати ?

15. Vitalik D

Vitalik D Member

Я чув, що купляли підвали...по 4 тис. грн. за м2. Площі різні... в середньому 3-5 м2

16. prostoroman

так....але цікавить саме від тих людей що вже купляли, дивно що тут з першої черги цього ніхто не може сказати, тому думаю що ще не купляли

17. danio

danio Member

Я з першої. Підвали, зі слів
    менеджера, будуть оплачуватись і оформлятись безпосередньо під час отримання документів на квартиру. Бронювали площі і приблизне місцерозташування ще близько року тому.

18. volodymyrko

volodymyrko New Member

> Доброго дня. Чи відомо комусь, яка електрична система проведена в квартирах? Цікавить потужність на квартиру, ампераж, матеріал і діаметр перерізу проводів і основне чи достатньо її для електричного підлогового опалення?

3 х 2,5... кабель "не багатожильний" (здається мідний) .. решту важко розібрати що на ньому пише

на скільки я знаю, тепла підлога не більше 2КВ (я більше не бачив коли шукав собі) - тому точно вистачить .. але крім підлоги у вас ж буде ще купа електроприладів.. важлива саме сумарне навантаження - а це вже питання до електромайстра

19. prostoroman

так....але цікавить саме від тих людей що вже купляли, дивно що тут з першої черги цього ніхто не може сказати, тому думаю що ще не купляли
    тепер зрозуміло, дякую

20. prostoroman

якщо не секрет, чому обрали саме електро підігрів підлоги а не "водяний" ? і де саме будете його ставити ?

Tags:
а де твій аватар? :)