Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. umbra

umbra Member

нажаль, але радує те, що хоч відкрито про це говорять і можна не обманювати себе зайвими надіями, як 1 черга.

2. prostoroman

prostoroman Active Member

питання до власників 1 черги ... що ви скажете про інтернет, тв, комунікації , вони у вас продумані ? проведені ?

3. marjankavol

marjankavol Member

писали в чаті, що так! але точо не знаю, бо я друга черга, переповідаю, що казали

4. Vitalik D

Vitalik D Member

А чи знає хтось яка проводка буде проведена (ампераж, діаметр, матеріал)?
    І вже би мали оформляти документи по першій черзі....жителі першої черги, як справи?

5. volodymyrko

volodymyrko New Member

> питання до власників 1 черги ... що ви скажете про інтернет, тв, комунікації , вони у вас продумані ? проведені ?

є заведений в квартиру кабель для інтернету і домофону..

6. bigboss

bigboss Well-Known Member

а для телебачення?

7. bigboss

bigboss Well-Known Member

станом на сьогодні - вже є документи в офісі, вже їх передали нотаріусу для внесення в реєстр квартир - дальше вже будуть викликати власників квартир для оформлення права власності, а і адреса буде стрийська 115

• Подобається Подобається x 1
  8. dkit

dkit Member

Всім привіт, трохи фоток за 02.14
    Перша черга:

Вкладення:

9. dkit

dkit Member

Друга черга:

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  10. dkit

dkit Member

Також, розмовляв про вартісь чорнового опалення, теплої підлоги і горища другої черги (за підвали не питав).
    1. Чорнове опалення (всі комунікації, без батарей і краників, лише виведені трубки)
    - 3К квартира:
    Система опалення KAN ~3.5 тис грн матеріали + 3.5 робота
    Система опалення Rehau ~5.2 тис грн матеріали + 3.5 робота
    2. Тепла підлога - 700 грн за м2 (Rehau). KAN трохи дешевше, але не суттєво
    3. Ціна горища - 200 у.о м2.

Заливати стяжки будуть у березні.

PS: до квартири проведено ТВ кабель, інтернет, світло.

Останнє редагування: 15 лют 2017
    • Подобається Подобається x 2
  11. dkit

dkit Member

Ага, ще одне. Прораб казав, що видаватимуть документи на першу чергу в березні.

12. prostoroman

це по 2 черзі так ?
    горище 200 у.о --- а звідки така інформ ? і по якій черзі ? і коли їх будуть продавати ??? Дякую

13. dkit

dkit Member

Інформація від прораба, по другій черзі. Коли почнуть продавати - не знаю.
    Ну і зустрічався із прорабом, бо дзвонили із офісу про заливання стяжок у другому підїзді другої черги, як писав вижче, почнуть заливати у березні.

14. Volodia Lescak

Volodia Lescak VolodiaL

Дякуємо за важливу інформацію. Давно просили, щоб написали ціни.Пишіть ще більше.Можливо є кошторис?Ми не розуміємо як то лише виведені трубки, а що дальше? ??Хто буде закінчувати роботу,запускати систему опалення?

15. Volodia Lescak

Volodia Lescak VolodiaL

Напишіть ще ціни на лічильники , встановлення газового котла і газ. лічильника.Можливо у 1 під' їзді 2 черги вже таке відбувається? Наперед дякую за інформацію.

16. finavo

finavo New Member

Додам ще своїх 5 копійок щодо опалення. В першій черзі вже все встановлено: опалення лічильники, котел. Скільки це коштують лічильники не знаю, потрібно питати людей із першої черги, і різних чергах вони мабуть і коштувати будуть по різному.
    З моєї другої черги і першого під'їзда, де вони вже планують встановлювати опалення і робити стяжку в березні я тільки вибрав, якого типу опалення я хочу і чи підходить вже спроектований ними проект. Вони встановлюють повністю котел (який входить у вартість будинку), роблять розводку труб (вартість труб + вартість роботи описана вище) і самі радіатори (їх потрібно додатково оплачувати).
    Систему опалення вони самі будуть тестувати (продувати), хоча як то буде виглядати не питав чи ще до здачі будинку чи вже коли газ підключать

17. prostoroman

---цікавить одне питання ви пишете ---"якого типу опалення я хочу і чи підходить вже спроектований ними проект. Вони встановлюють повністю котел (який входить у вартість будинку), роблять розводку труб"---- тобто вони пропонують де вам поставити котел. лічильник, ви можете на це впливати

18. volodymyrko

volodymyrko New Member

> Скільки це коштують лічильники не знаю, потрібно питати людей із першої черги,

в чаті "проскакувала" цифра 3000грн - це всі разом лічильники

19. finavo

finavo New Member

---- тобто вони пропонують де вам поставити котел. лічильник, ви можете на це впливати

на таке ви точно не зможете вплинути, бо це техніка безпеки і газовики таке не пропустять

20. magnificat

magnificat New Member

Сьогодні був там ... Може комусь цікаво яка станом на сьогодні 3-тя черга, то прошу дуже ;) Особисто мені їхній темпоритм не дуже до душі, але маємо що маємо ...

Вкладення:

• IMG_0833.JPG
      IMG_0833.JPG
      Розмір файлу:
      206,1 КБ
      Переглядів:
      91
Tags:
а де твій аватар? :)