Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. bigboss

bigboss Well-Known Member

в мене просто в кімнаті тільки батарея, там немає підігріву, а так то цілком вистачає для обігріву тільки батареї , взагалі задумуюсь чи варто мені ставити батареї... і то при чому що в нас тут перший поверх , і під нами поки що нічого немає, і балкон необдумано трохи, погано вікна вставили або підвіконники, бо пропускає холод

2. bigboss

43 м кв

3. Mila Small

Mila Small Member

Дорого платити за опалення. більше 2000 грн тільки за газ виходить на місяць. думаю, що це занадто.

4. Інночка

Інночка Active Member

Явже трохи запуталася . То що виходить опалення при батареях виходить дешевше під тепла підлога?
    Ми вирішили ставити підігрів через це, що виходить дешевше обігрівати квартиру . А нас велика площа та кутова картира.
    Виходить я помиляюсь? ((

Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk

5. Volodia Lescak

Volodia Lescak VolodiaL

Привіт сусідам з другої черги.Я з 5 під' їзду 1 поверху.Читаю на форумі про опалення. До нас ще не дзвонять по цьому питанню. Хочу знати наперед і зважити всі плюси і мінуси разом з вами. Напишіть хто , як, якими матеріалами, за яку ціну виконує ці роботи.А може маєте запропонований Креатором кошторис по індивідуальному опаленню ?Хочу знати чи платити їм , чи робити самому, а не знаючи вартості, не можу визначитися.Буду вдячний за конкретну і обгрунтовану відповідь.

6. bigboss

Я в себе в квартирі спостерігала і записувала, в мене що батареї самі що підігрів беруть однаково газу

7. Інночка

Інночка Active Member

При підігріві тепліше ніж при батареях при одинаковому розході газу?
    Напишіть скільки газу йде та розмір квартири. Дякую.

8. bigboss

При підігріві набагато тепліше, в кімнаті в мене тільки батарея без підігріву, включена і гріє на максимум, то там набагато холодніше, ніж де є підігрів

9. Інночка

Інночка Active Member

Дякую, бо я вже засумнівалася чи ставити підігрів ))). Судячи по попередніх дописах.

10. Vitalik D

Vitalik D Member

Я мабуть теж трішки заспокоївся, таки планую підігрів, але водяний мені не подобається тим, що залежиш і від газу, і від світла (воду не рахую). Плюс розмір колектора...Розумію, що електричний підігрів в клей для плитки трохи дорожчий, але він дуже поширений і досить зручний, тому якщо фінанси дозволять, то....Для підстраховки поставити одну батарею і досить. Надіюсь, груба стіна + 10 см утеплення дадуть свій ефект.

11. Інночка

Інночка Active Member

Я думала, що водяний підігрів дорожчий ніж електричний?! Чула що при електричному багато йде електрики?

12. bigboss

Електричний дорожчий, тому на квартирі ставили водяний, бо на хаті маємо електричний, тому мали з чим зрівняти

13. prostoroman

prostoroman Active Member

цікавить питання----інтернет, телекомунікації ? вони проводяться ? передбачені взагалі у будинку ?????

14. umbra

umbra Member

ми плануємо ставити інфрачервоний підігрів підлоги тільки там, де є плитка. А так будуть батареї і паркет

• Подобається Подобається x 1
  15. serafim

serafim Member

Всім привіт. Питання на засипку - яка висота стелі в кладовках на тех. поверхах? і ще одне: читаю багато постів, що вибором покриття підлоги є паркет і плитка. так паркет чи паркетна дошка, і чому не ламінат став вибором? в кого які з цього приводу думки?

16. OLENAMISHA

OLENAMISHA New Member

Всім привіт)Скажіть будь ласка чи справді будуть будувати сміттєпереробний завод на вул.стрийській 195 ?

17. umbra

umbra Member

Висота тех поверху 1,9м. Щодо покриття, то ми ставимо плитку у санвузлах, частково кухня та коридор, решту плануємо паркет або паркетну дошку, але не ламінат. Чому проти ламінату - я за натуральність. Ламінат гарна річ, в нас в батьків на кухні вже 10 років лежить, але пора міняти, тому що в деяких місцях витерся малюнок до білого. З паркетом трошки мороки більше по догляду, але якщо раз в 5 років лакувати, то служитиме довже. Плюс мені не подобається дзвінкий звук від ламінату, якщо ходити в капцях.

18. bigboss

Завод там ніколи не мав бути, і мови за то не було, мала бути сміттєпресувальна лінія на стрийській 193 ,але незаконно тому думаю не буде, зайдіть на сайт poligon 193 там є вся інформація

19. umbra

umbra Member

Всім привіт! Були сьогодні на бідівництві. Проговоривши з майстрами є інформація, що 2 чергу здадуть кінець липня початок серпня. Першу чергу документи вже ніби то є. На 3 черзі клали блоки фундаменту. Хтось питав чи є гідроізоляція в 3 черзі - так є.

20. bigboss

Трохи зле ((((( значить з Києва сертифікат в кращому випадку буде на кінець вересня, і потім ще тут на місці, судячи по першій черзі то буде ще до грудня напевно робитися ті документи, значить ремонти аж на весні почнуть робити (((

Tags:
а де твій аватар? :)