Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Vitalik D

Vitalik D Member

Хто що може порадити на рахунок теплої підлоги? Чи вартує зараз в стяжку робити чи краще плівкову теплу підлогу в плиточний клей? Якщо зараз, то водяне чи електричне? Дякую. А то скоро до нас черга дійде, а я ще не визначився :))

2. prostoroman

prostoroman Active Member

На технічні поверхи наскільки я розумію, в першу чергу претендують власники квартир останніх поверхів це так ?????? чи я маю якусь неточну інформацыю ???

3. adroush

adroush Member

Технічний поверх поділений на кладовки(перша черга) , стіни з гіпсокартону. В першу чергу претендували на них власники останнього поверху, але якщо вони відмовлялися то інші мешканці могли їх забронювати

Sent from my F8332 using Tapatalk

4. bigboss

bigboss Well-Known Member

Я таке тоже чула

5. adroush

adroush Member

Я спочатку думав ставити водяну, але мені потрібно декілька стін перенести. Тому спочатку треба їх перенести а потім теплу підлогу робити. Можна було незаливати стяжку і потім самому це робити, але неохота потім з стяжкою бавитися. Я вирішив електричну ставити, електричні мати під плитку фірми Devi. Брав в польщі, там ціни на неї набагато нижчі ніж у нас. Zestaw grzewczy - mata + regulator DSVF 150, NEXTPLUS szer. 0,5 x dł. 20 m DEVI - Maty grzewcze - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin.

6. Vitalik D

Vitalik D Member

Дякую, у мене аналогічна думка була. Тепер більш спокійний. Я взагалі не бачу переваги водяного над електричним. По-перше, це водяні труби, їх можливі проблеми очевидні. По-друге, той ящик з колекторами, місце. По-третє, складність монтажу і підйом підлоги. По-четверте, не бачу економії; для водяного все одно і газ, і світло потрібні. Я зовсім не спеціаліст і можу помилятись, але щось в тому є))

7. adroush

adroush Member

Я також більше схиляюся до електричного. Я його збираюся використовувати зранку і в вечері, в комплекті йде регулятор з можливістью програмування коли підігрів повинен включитися і коли виключитися.
    Плюс знайомий жалівся що з кожним роком його тепла водяна підлога щораз менше нагрівається.

8. TapacK

TapacK Member

Електричний підігрів підлоги у вас буде основною чи допоміжною системою опалення?
    (маю на увазі чи будете ставити ще й батареї)
    Дружина на кухні хоче поставити теплу підлогу без батареї як основне джерело опалення,
    я в сумнівах,яку ставити водяну/електричну і чи ставити її основною взагалі:suicide:

Порадьте що встановлювати хто більш-менш в темі?!!!

Останнє редагування: 2 лют 2017
  9. adroush

adroush Member

В мене електричний підігрів буде допоміжною системою опалення

Sent from my F8332 using Tapatalk

10. bigboss

Маємо газовий і другому будинку електричний, різниця очевидна, на електричний ціни за світло зашкалюють, в нас тільки ванна і кухня електричний - то 2000 за електрику прийшло два роки тому, нам радили тільки водяний

• Подобається Подобається x 2
  11. islviv

islviv Member

По газу підігрів у ванній - на 4 кв площі (реально гріючої, під самою ванною та умивальником немає підігріву) - виходить не більше 30 кубів газу на місяць. 7 грн за куб це не більше 50 грн/міс за метр теплої підгоги при постійній роботі.
    По електриці до прикладу за польський підігрів по силці вище витрата на 1 кв. м. 150 ват у характеристиці. Візьмемо 10 робочих годин середньостатистично (на вихідні ж бо не будемо вимикати протягом дня там втийде під 15)....
    Рахуємо.
    1,5 КВт на день, 45 КВвт з метра на місяць множимо на новий тариф з березня 1,7 грн і маємо під 100 грн/міс на метр при не постійній роботі... Хто має реально робоче, діліться реальними цифрами.
    Та і як на мене у ванній електрика якось не дуже. Вода може потекти, сусіда тих 10 літрів з системи примочить та і то не критично (як 2 хв води з крана на підлогу) у сусіда ж там також ванна, яка вологостійких матеріалів, а от електрика якщо пошкодиться невідомо що може бути у вологому приміщенні.

• Подобається Подобається x 3
  12. Vitalik D

Vitalik D Member

По інформації з сайтів (!!! не з власного досвіду), 150 Вт це максимальна потужність (прибл. 45 градусів), а комфортна температура на рівні підлоги 23 градуси, тобто половина (вже 75 Вт), плюс система виключається при нагріві до заданої температури і за словами якихось там спеціалістів система працює в середньому 20-30 хв в годину (тому і беремо 10 робочих годин на добу). Виходить 75 Вт/год = 750 Вт/день = 22,5 кВт/місяць з метра.
    Не знаю вже, потрібно доброго спеціаліста. Якщо жити в середині будинку, не на першому і останньому поверхах, і враховуючи товщину стін, може і електричного достатньо, хоча на всякий випадок поставив би собі невеличку батарею...але це все мої думки, які базуються всього лише на інформації з сайтів.
    Я взагалі планую теплу підлогу на 35 м.кв (ванна, кухня-вітальня разом, коридор), тому питання важливе для мене...

Останнє редагування: 3 лют 2017
  13. Dyka

Dyka Well-Known Member

А є хтось, хто не буде робити теплої підлоги. Встановлення 15 тис.грн., кожен міс тільки за теплу підлогу 1300-1500 грн плюс батареї, весною і осінню по плитці холодно ходити, треба продовжувати опалювати. Плюс ризики - водяну може прорвати, а електрика у вологому приміщенні, а ти мокрими ногами стоїш на супер провіднику плитці . Я також хотіла теплу підлогу - зимою супер, але прочитавши цілу купу відгуків зараз схиляюсь до паркетної дошки або масивноі дошки під маслом з воском, навіть у кухні. За гроші, викинуті на теплу підлогу, через 10 років можна перестелити або реставрувати підлогу, тим більше, що через десять років теплу підлогу, всеодно, треба буде міняти. Наш будинок добре утеплений плюс утеплити додатково підлогу і надіюсь я не пожалкую про своє рішення. Прохання сильно не критикувати, можливо хтось щось мені порадить.

14. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

Ми не ставимо

15. Amador

Amador Active Member

Я не буду робити теплу підлогу.

16. Mila Small

Mila Small Member

Жили на шостому поверсі новобудови без теплої підлоги - було холодно, там де була плитка. зараз живемо на першому, в новобудові з теплою підлогою під плиткою (ванна кімната, кухня, коридор). так, тепло, але занадто дорого!!!!!!! тому теж думаємо про дерев'яну підлогу (паркетна дошка) на кухні та в коридорі, а ванна кімната нехай буде без обігріву. до того ж є така штука - домашнє взуття - тапочки:)

17. Інночка

Інночка Active Member

в новобудові з теплою підлогою під плиткою (ванна кімната, кухня, коридор). так, тепло, але занадто дорого!!!!!!!

Що саме дорого: ціна теплої підлоги чи ціна за опалення зимою?

Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk

18. bigboss

в нас зараз в квартирі в новобудові - є підігрів в кухні коридорі і ванні - не знаю в хаті дуже тепло, кожен день включений - ми його не виключаємо , плюс три батареї постій включені - то нам десь 1600 грн виходить , мені здається що то норм, або я не дуже знаю розцінки (

19. Amador

Amador Active Member

А,якщо,би була включена тільки підлога,змогла б обігріти квартиру ?
    Чи обов'язково ще і батареї?

20. Amador

Amador Active Member

А яка площа квартири?

Tags:
а де твій аватар? :)