Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. StepanLviv

StepanLviv Well-Known Member

я ж написав, був- номера немає, відповіді в юриста, якого нема. Побушував і пішов.

2. StepanLviv

@bigboss, а те, що для вас було нормою (здається в жовтні) здача на 2 місяця пізніше нормально, а зараз 2 квартала - теж нічого страшного, наштовхує на думку, що ви за Креатор "тягнете мазу".

3. StepanLviv

а після таких протестувальників, як лапуля, не знаю , як домовлятися гуртом іти в офіс і добиватися правди. Одного вони футболять різними байками , а вкупі може якоїсь правди і добились( хоча може вона і гірка).

4. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

а може би Ви самі з п. Степаном спробували поспілкуватись із працівниками офісу й з"ясувати всі питання, які Вас цікавлять, а не придиратися до формулювань форумчан?....ну тааак, критикувати, сидячи за компом та ще й у теплій квартирі легше всього....можливо я помиляюсь?...

5. Lapulja

ну таааак, наявність сучасного гаджету на момент сьогодення це така рідкість:) ...вибачте, що не виправдала Ваших сподівань...

6. Lapulja

П.С.

не байдужих щодо питань будівництва ЖК та сьогоднішньої екологічної ситуації прошу приєднуватись до групи ЖК Квіти Львова
    у Viber (0677899930)
    там вже є скинуте мною відео зі зборів, які відбулись сьогодні на Стрийській

7. Lapulja

ну так Ви з SOY ABRIL кооперуйтесь, у вас обидвох чудовий позитивний настрій(наголос на "і")....гадаю...та що гадаю, ОХОЧЕ вірю, Вам не відмовлять, і нададуть всю інформацію у такій її повноті та прозорості, від якої всі решта будуть просто у захваті та щиро Вам дякуватимуть
    :):):)

• Подобається Подобається x 1
  8. Lapulja

9. bigboss

bigboss Well-Known Member

ні, ви помиляєтеся, просто я думаю що все таки наш будинок здадуть, як не як 13 здали в тернополі - це ж не перший їх будинок, тай ще 6 черг попереду, який їм смисл зараз закинути, якщо в них вся земля під забудову в оренді і всі дозвільні документи також є і впорядку, а зараз псувати собі репутацію - думаю їм то ні дочого - тим більше що забудовник хоче розвиватися не тільки на теренах Львова - а от що вам від того що ви всіх настроюєте на гірше - мені незрозуміло. що ви тим добєтеся????? вам від того легше???

10. Lapulja

Кого і для чого Ви зараз переконуєте?....залиште пусте....п.Степан всеодно буде право-найправішеньким :):):)

11. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

І чого ви на мене нападаєте:sad:. Я не мала:facepalm:ніяких претензій до Bigboss- я так зрозуміла, що це вКреаторі так сформулювали відповідь і це мені здається дуже "інформативно" .З працівниками офісу спілкуюсь систематично, але нічого нового ще з жовтня я не почула, тому і настрій такий"позитивний".Ми оплачуємо дві квартири вже майже 2 роки і ще невідомо скільки чекати-так що я не бачу особливих причин для радості.І на рахунок теплої квартири теж помиляєтесь з 19 до 20 стояла разом з вами на пікеті :uanew:

12. Lapulja

Ну так приєднуйтесь до групи у вайбер, матимемо можливість щільніше контактувати й вирішувати нагальні питання разом...

13. Uljasuk

Uljasuk Well-Known Member

Я чомусь не можу приєднатись мені пише що цей абонент поки ще не має вайбера

14. Lapulja

дурить....:) киньте мені меседж...

15. Uljasuk

Ні мене вже додали

16. Uljasuk

Чого раніше в вайбер не догадалась групу створити

17. Uljasuk

Хоча тут тоже нормально,ніхто не має номерів(п.Степана)

• Подобається Подобається x 1
  18. Lapulja

ок:)

19. Uljasuk

А вас?

20. Lapulja

а я сама себе додала...:)

Tags:
а де твій аватар? :)