Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. GOLDISH

GOLDISH Member

Глянув на карті місце проведення акціі, Стрийська 75. Далеченько навіть від Вернадського, не розумію чому там

2. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

Як я розумію мета сьогоднішнього страйку привернути увагу спільноти( в нас на районі тут ще не всі в курсах), а цей перехід перший, що охоплює і заїзд в місто, і дорогу-виїзд з Автовокзалу. Якщо ми сьогодні в 19 год перекриємо Вернадського, нас там просто ніхто не помітить. Це вже якщо блокувати завіз сміття на ділянку - тоді так - треба там

• Подобається Подобається x 1
  3. GOLDISH

GOLDISH Member

Читав щойно в новинах, що премєр думає про ситуацію з сміттям у місті та кого звинувачує за це. Також завтра буде якась позачергова нарада ЛОДА з представниками міста та екологами по цій ситуаціі.
    Отже процес зрушився

4. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

Телефонувала своїм знайомим з місцевого телебачення-обіцяли допомогу з висвітленням подій...
    Крім того була сьогодні в офісі,говорять про документи для 1 черги те ж саме, що й усім: адреса присвоєна, наступного тижня оформлятимуть документи, підключення комунікацій весною...на запитання,чому так довго триває процес? Відповідь, що в Тернополі мовляв все таке саме і ті ж самі затримки, від них, забудовника, незалежні....
    Внутрішніх робіт в 2 черзі ще не починали взагалі, про підвали обдзвонюватимуть перед здачею...ціну на нього ще не знають...
    На запитання про "сміттєву" ситуацію відповідають, що взнають все,як і ми, тобто з новин, і те, як реагуватимуть власники на події, не знають....на чергове питання, хто ж купуватиме житло в реші 4 будинках, - знизування плечима...

5. Dyka

Dyka Well-Known Member

Ми минулого тижня були на будові - у другій черзі у другому під'ізді сходи обшивали гіпсокартоном, тобто внутрішні роботи (ті що можна)вони проводять зараз, а от утеплювати і штукатурити сказали, що будуть, коли потепліє. Ще сказали, що другий будинок встигнуть зробити вчасно - до літа. І ще перша черга в газовій службі буде проходити навчання, щоб отримати дозвіл на користування котлом, і це звичайно за гроші.

6. Lapulja

а друга проходити дане навчання не буде?

7. bigboss

bigboss Well-Known Member

Ситуація з навчанням всюди однакова, ми чотири роки тому в інтергал буді також його проходили, і знайомі з Мій дім також туди ходили

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. adroush

adroush Member

Так, всі будуть. Це стандартна практика проходження навчання як користуватися газовими приладами. Займає до 30хв але ці курси є 2 рази на тиждень (може зараз інакше). Наскільки я памятаю вони безкоштовні. Видадуть посвідчення. Газова служба вимагає це посвідчення при підключенні газу в квартирі, інакше газовий стояк опломбують.
    Це вимоги Львів газу а не забудовника.

9. Lapulja

зуміло, дякую

10. StepanLviv

StepanLviv Well-Known Member

давно не заходив, я був в офісі минулого тижня, адреса присвоєна не була , на пояснення причини - менеджери не знають-знає юрист, якого немає. Вам особисто сказали номер? Чи ви чули на форумі про 199. Дайте свою відповідь, щоб у випадку іншого номера знали, що ви кажете (не)правду. Закінчується СІЧЕНЬ, а про оформлення на людей компанія ні слова , перекривати треба не Стрийську, а вхід до компанії. Ви переймаєтесь мусором перед будинками, які не ваші. Дадуть документи, тоді можна дивитись, що Садовий робить. По заявці там будуть сортувати і вивозити, буде щось іти не так, тоді можна бушувати, але повторюся - після отримання вами документів, а так - не проти тих злість направляєте.

11. StepanLviv

@Lapulja і ще спитаю, ви на форум з телефона з мітингу пишете? Ви ж мали бути на акції протесту?

12. Dyka

Dyka Well-Known Member

А куди пропала жіночка, яка надавала коментарі щодо міської ради. Може ви знаєте де зараз документи і на якій вони стадії.

13. Lapulja

п.Степан(?), як не дивно, номером будинку я не цікавилась-він же, як Ви вже слушно встигли зазначити, не мій:)
    Нараз мене більше цікавить питання сміття мікрорайону, де маю проживати разом із своєю дитиною сьогодні чи вже завтра....якщо не приймати ніяких превентивних заходів з цього питання вже зараз, то коли дадуть документи це робити вже може бути пізно...
    і ще одне....о 19.00 я була на Стрийській...а де були Ви?...напевно, блокували вхід до офісу на Дорошенка, вимагаючи продемонструвати Вам номер Вашого будинку та показати всі необхідні для цього підтверджуючі документи...:)

14. bigboss

15. bigboss

сьогодні говорила з відділом продаж - адреса 199А , чекають чийогось підпису і будуть оформляти юридично і давати право власності

16. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

чийогось??????? Це вам так і сказали:" чийогось"

17. StepanLviv

@Lapulja цікаво, ви спиталися - номер присвоїли?- у відповідь - так. Дякую, до побачення. Наступна ситуація- 18:50 - напишу пост і бігом на Стрийську, пікетувати вивіз сміття на 19:00. Ваші пости більше в мене довіри не викликають, підтверджень ваших слів немає, думаю не тільки в мене.

18. StepanLviv

@SOY ABRIL в тому й суть, що ніхто не написав чітких відповідей. Мені здається, що це працівники Креатора заспокоюють людей на форумі.

19. bigboss

@StepanLviv, взагалі ви мені дуже дивний і цікавий мужчина, купили квартиру, зараз замість того щоб підтримати , чекати разом з нами - ви завжди всіх підловлюєте на чоиусь і виливаєте негатив. від якого нікому не легше , самі ви що дізналися? що знаєте нового? креатор не перший будинок будує і здає, в них їх 13 якшо не помиляюся зданих, консультувалася з юристами - майже коже забудовник страхує себе на два квартрали (в еко домі так є ) - тобто може здати на два квартали пізніше і це нормально - якшо більше як пів року - це мабуть вже щось не те - взагалі мені здається що ви працюєте на конкурентів і спеціально обливаєте і настроюєте людей на негатив
    інтергал буд (один з кращих і надійних забудовників України ) на науковій здав будинок, затримавши виготовлення документів на рік!!!!!! але всі решти здає новобуди нормально, ріел - так само затримує - для чого ви то робите, невже вам від цього легше????????????

• Подобається Подобається x 2
  20. bigboss

а самому слабо піти взнати, попитати щось у відділі - чи тільки тут писати всі вмієте розумно, так взнайте самі - і ще нам розкажіть!!!

Tags:
а де твій аватар? :)