Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. bigboss

bigboss Well-Known Member

не смію питати, а ви сам де живете, в якому районі, щоб ви сказали якщо ваші вікна виходили не звалку. і ви би тим дихали, і вашими сусідами через дорогу була б звалка, ви би були задоволені?????

• Подобається Подобається x 3
  2. Akvamarin

Akvamarin Member

Він на то і мер щоб вирішувати питання на користь громадян а не на шкоду їхнього здоров"я. Він повинен шукати шляхи вирішення проблеми не наносячи шкоди навколишнім мешканцям! а зараз виходить що всі за бо не біля них "у Львові катастрофа і все одно майданчики десь мають бути", от коли біля інших почнуть будувати "тимчасові бази для сміття" тоді і подивимось. Мені байдуже на якому рівні вони не можуть вирішити це питання! Моя думка негативна що до всього цього, моїй сім"ї там жити і якщо треба буде виходити для блокування сміттевозів то так і будемо робити! як на мене лише дурний так просто погодиться жити в постійному смороді і бруді!

• Подобається Подобається x 5
  3. vandri

vandri New Member

в мене картира в першій черзі. На рахунок здоровя поїдьте запитайте в селян села Грабовичі де ви дясятками років викидали своє смітя!(але вам було байдуже "моя хата з краю)")...... Я проти свалки біля мого будинку!!!!, але якшо є певна відстань, якшо воно буде пресуватися, брекетуватись, геометрично упаковуватися плівкою то це краже ніж горе смітя біля підїзду, щурі і різні хвороби безпосередньо де гулятимуть діти! Міська адміністрація без сила взагальному рішити питання тому надіємся на президента і примєра...мабуть блище до виборів))

4. Akvamarin

Akvamarin Member

В тому то і діло що от це ваше "ЯКЩО" ніколи не буде так як вони кажуть! тому всі і проти бо буде не пресувальний майданчик а звалище причому постійне! Буде смердіти і поширювати хвороби. На це все потрібен і час і великі кошти які вони як завжди зекономлять собі в кишені а людям потім будуть казати "коштів не вистачило але ми будемо і на далі шукати меценатів і звертатися до президента для вирішення цієї проблеми"
    Нехай вони шукають землю за містом і там будують завод і всі будуть задоволені! вони не займалися цим питанням роками а тут за 9 місяців знайшли вихід, це їхня провина а не мешканців міста які тепер будуть жити в бруді!

Останнє редагування: 21 січ 2017
    • Подобається Подобається x 3
  5. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

цілковито погоджуюсь...

• Подобається Подобається x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Aknawi

Aknawi New Member

Доброго дня. У мене запитання до власників 1і2 черги: чи входить у вартість Ваших квартир опалення (монтаж, матеріали, радіатори, лічильник)??? Бо в 3 черзі вартість квартир нам озвучують без опалення (дають тільки запакований котел і все), а за договором встановити опалення я можу тільки за додаткову оплату і тільки їхнім підрядником (вартість цих робіт не називають).

7. vipra

vipra Member

В другу чергу теж входить тільки котел.А про встановлення опалення нічого в договорі немає тобто хочете замовляєте послуги підрядників хочете самі робите опалення.

8. bigboss

В другій черзі так само, в першій опалення входило в ціну

9. bigboss

Говорили в офісі що ведуть переговори з підрядником по опаленню, хочуть зробити щоб один і той самий підрядник, фірма по опаленню встановлювала опалення у всіх квартирах і несла за це відповідальність в разі чогось

10. vipra

vipra Member

А хто захоче сам робити опалення?Тут не котельня а індивідуальне опалення.І яку вони відповідальність можуть нести?Всього на всього котел ставиться на гарантію.

11. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

ні, згідно умов договору у вартість включена лише ціна котла...опалення повинне бути зроблене власниками квартир своїм коштом...окремо також буде оплачуватись вартість лічильників...
    я цікавилась в офісі, чи можливо, щоби стяжку підлоги на кухні мені не робили, так як хочу робити підігрів підлоги...мені відповіли, що перед залиттям стяжки будуть обдзвонювати власників квартир...хоча гадаю, що це питання слід тримати на контролі...
    хтось вище вже писав, що фірма шукає одного підрядника на всіх для виконання робіт по опаленню за індивідуальними проектами...на мою думку це би значно спростило процес виконання цих робіт та прискорило темпи здачі будинку загалом, так як хтось купував квартиру з тим, щоби відразу робити ремонт і там жити, а хтось просто вкладав кошти, і планує займатись ремонтом згодом, або не робити взагалі, а перепродати...

• Подобається Подобається x 2
  12. Aknawi

Aknawi New Member

Тоді тут є один нюанс - у договорі є пункт "3.2.7 Не використовувати обєкт за призначенням до оформлення права власності на обєкт." Право власності дають протягом місяця після здачі будинку, а за цим же договором пункт 3.2.4 говорить що опалення я маю підключити не пізніше місяця до здачі будинку. Якийсь парадокс виходить... як я можу сам провести опалення, якщо не маю права використовувати приміщення за призначенням (п.3.2.7)??? Виходить що опалення можна підключити тільки через фірму підрядника. А яку ціну він впаяє - ніхто не знає...

13. vipra

vipra Member

От власне не всі будуть в змозі заплатити за опалення за їхніми тарифами.

14. bigboss

Я не думаю що та буде ціна відрізнятися чи зашкалювати, буде норм ціна як і у всіх газових служб що встановлюють опалення

15. Aknawi

Aknawi New Member

Просто такого не практикує жоден забудовник, усі називають ціну разом з опаленням, лічильниками, та розводкою води... а тут багато невизначеності,... хочеться почути Вашу думку...

16. polimer

polimer Member

Призначення об'єкта - проживання в ньому. А встановлення опалення - це вже інше.
    Інша справа, що опалення Ви встановлюєте в ще не Ваше житло. І взагалі, до здачі - це ще, навіть, не об'єкт власності.

17. bigboss

неправда... зараз дуже мало забудовників що здають разом з опаленням, - переважна більшість забудовників на львівському ринку, здають без радіаторів і розводки по квартирі, а вода тільки до стояків

18. tcsernyk ivan

tcsernyk ivan Member

1. Чи володіє хтось інформацією чи звозять зараз сміття на Городоцьку, 193 ( територія ШРП ) . Дякую

19. tcsernyk ivan

tcsernyk ivan Member

• Подобається Подобається x 1
  20. tcsernyk ivan

tcsernyk ivan Member

Раджу переглянути всім дане відео. Де ми будемо жити разом з Вами.Сумно, правда ?

Tags:
а де твій аватар? :)