Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. milonka

milonka Member

як це не маємо?? у нас договір є..люди як мінімум 30% вклали, а це гроші немалі...тож навіть для масовки можна

• Подобається Подобається x 1
  2. Uljasuk

Uljasuk Well-Known Member

А чому не маєте ви купили там квартиру,так вона будується є але це не буде тривати роки,осінню чи на зиму ви заідете в неї і там якраз встановлять ті приси для сміття і почнеться любов(((на протести можуть виходити будь-які люди які в тому зацікавленні,головне щоб було бажання!!!

3. islviv

islviv Member

Для розвитку мікрорайону однозначно, тим більше переглядаючи у streetview Вернадського натрапив на дуже символічний кадр goo.gl/C2ktv3 , як дві мами з колясками по дорозі гуляють. Тут явно не для сміття місце а люди хочуть жити і дітей ростити. А ще якби мешканці та і з прилеглих будинків організувалися, щоб по розділювальній зеленій зоні започаткувати скверик, схожий як на бульварі Шевченка у Києві.

Цього року при бажанні можна розпочати з висадки дерев, до прикладу організуватися на весняний суботник Кожен купив би по деревцю (головне щоб однакових видів) до прикладу ті ж каштани. А далі з мерії в наступні роки вибивати пішохідну доріжку, лавочки та мінімальне обгородження з зонами переходів дороги через зелену зону. І далі в майбутньому з дітками можна прогулюватися вже сквериком.

Вкладення:

• vernadskogo.jpg
      vernadskogo.jpg
      Розмір файлу:
      115,6 КБ
      Переглядів:
      32
    • shevchenka.jpg
      shevchenka.jpg
      Розмір файлу:
      185,6 КБ
      Переглядів:
      29
    • Подобається Подобається x 3
  4. bigboss

bigboss Well-Known Member

я тільки за...

5. GOLDISH

GOLDISH Member

О це хороша пропозиція!!! Підтримую

• Подобається Подобається x 3
  6. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

я також категорично проти сміттєпресування біля будинку, де проживатиме моя сім"я....тому протестувальні дії цілковито підтримую....мав бути такий симпатичний мікрорайон: не загазований, просторий, майже суцільні новобудови...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Lessia

Lessia Member

І про школу не забувайте ,бо в цьому районі їх мало.....Аж дві.......

8. Lapulja

9. Lessia

Lessia Member

Я підтримую.....

10. serafim

serafim Member

Були у четвер в офісі,казали,що адреса вже присвоєна.Щойно прочитала пост,що документи на стадії присвоєння адреси.Що ж тоді виходить?-кожному інша інформація надається,дивно це все.

11. vandri

vandri New Member

а смітя будемо біля підїзду тримати????, думайте раціонально що туда де будуть возити будуть сортувати тільки смітя наше!!! нашого сихівського району! а тепер подумайте якшо кожен в місті не захоче шоб біля його будинку кілька машин в день їхав смітевоз..... цеж не лінія а всього навсьго кілька машин

• Не подобається Не подобається x 2
  12. Lessia

Lessia Member

Сихівського і галицького району сміття......Це пів Львова біля нас .......

13. bigboss

bigboss Well-Known Member

ну якшо вже 199 - значить присвоєна , тому що минулого тижня ще не знала яка адреса - мені сказали що вже є номер, тільки чекають останніх підписів - і будуть оформляти право власності

14. Lapulja

А чому ЦЕ робити в міській зоні?????Хіба поза містом мало місця????...розумію, що в форматі логістики дуже ВИГІДНО...КОМУ? не думаю що мешканцям мікрорайону, так як не вони на тому зароблятимуть, і не вони хочуть оптимізувати логістичні витрати з метою оптимізації прибутку.......тому особисто я категорично ПРОТИ звалища (тому що саме так воно і буде) за вікнами свого житла і там, де гулятиме моя дитина...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. vandri

vandri New Member

Стежте за новинами, ніяка района адміністрація області не дозволяє цього зробити, на державному рівні все блокується а головне ніхто не помагає вирішити це питання

16. Akvamarin

Akvamarin Member

Я повністю погоджуюсь з Lapulja, я не хочу щоб мої діти гуляли біля смітника! Зараз кажуть тимчасові майданчики але на жаль в нас все тимчасове це вже постійне! Також навіть не хочу уявляти який сморід буде від того смітника... коли купляли квартиру то навіть і уявити не могли що поруч з будинком таке буде, нехай роблять за межами міста а не під вікнами у людей!

• Подобається Подобається x 2
  17. Ledired

Ledired Member

То запах буде стояти!!! Полюбому!!!!

18. Lapulja

Ну так я і стежу....за 10 років так званого правління пан Садовий відмовив цілий низці інвесторів, які мали намір побудувати сміттєпереробний завод........сума відкатів не влаштувала....і проблема утилізації виникла не сьогодні і навіть не весною 2016р., коли в Грибовичах загинули люди...так чому ж він має формувати свій рейтинг за рахунок здоров"я мешканців мікрорайону, в якому я планую проживати?....чому за 9 місяців після закриття Грибовичів немає зрушень у бідівництві заводу?...чи ви вважаєте, розкидання львівського сміття тишком нишком по всій Україні є виходом із даної ситуації?

19. vandri

vandri New Member

я не прихильник Садового, оцінку його діяльності поставлять вибори. Але місто завалюється смітям Вже і до вирішеня проблеми потрібно поставитися з розумінням остільки на державному рівні від влади мовчанка, а їм це булоб раз плюнути!

20. Lapulja

Вирішення проблеми коштом здоров"я мешканців будинків, наближених до пресувальних майданчиків??????ну тааааааак....це звісно ж найкращий спосіб...НІ!!!!!

Tags:
а де твій аватар? :)