Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. bigboss

bigboss Well-Known Member

будемо бачити - там зараз є вже багато жилих будинків - думаю люди не дозволять там нічого такого робити

2. bigboss

можливо хтось в міській раді цікавився - що насправді там з тими документами?

3. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

А Мікрорайоні згідно генплану міста планується суттєва розбудова...хто ж купуватими житло поруч з таким сусідством.....думаю, мешканці, як у випадку з ряснівцями, будуть проти....не дали ж жителі сіл, в котрі планували звозити сміття, це в них зробити...а тут територія в межах міста...

4. bigboss

ми чули, що вернадського хотіли зєднати з Сиховом і пускати транспорт, тролейбус через Вернадського на Сихів

5. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

Я тут живу і все це: автовокзал, Вернадського, Стрийська 193- в межах 5- ти хвилин ходьби

6. bigboss

і шо ви скажете на то що біля вас буде сміттєпереробний завод?

7. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

Завод???

8. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

Нічого доброго

9. islviv

islviv Member

То там завод чи лише тимчасовий пресувальний пункт для відправки за кордон? Шось ви так лякаєте не знаю що вже думати, також цікавить дана новобудова...
    З повідомлення на сайті, який за посиланням вище:
    "Мер Львова Андрій Садовий наголосив, що пресування сміття на цих майданчиках не становитиме жодної загрози для мешканців сусідніх вулиць.
    Крім того, за словами Андрія Садового, цього року львівська мерія розпочне будівництво заводу з глибинної переробки сміття. Проте для цього, наголосив він, потрібна земельна ділянка під будівництво заводу"

Тобто по місту буде ряд майданчиків для прачування і один з них на Стрийській 193.
    А завод це окрема тема і під нього ще не визначили майданчик. Виправте якщо щось не так розумію.

• Подобається Подобається x 1
  10. milonka

milonka Member

саме так і я зрозуміла :)

11. bigboss

12. bigboss

ні, та неправильно висловилися

13. Lapulja

Ще до євро 2012 обіцяли зробити...наразі, гадаю, це проект сумнівно далекої перспективи...

14. bigboss

може хтось чув щось нове про документи на першу чергу?????????????

15. Lapulja

Solomijja вам вчора відповідала....

16. GOLDISH

GOLDISH Member

Сьогодні був в офісі.
    На стадії присвоєння адреси, після- оформлення документів.
    Має бути Стрийська 199 А, Б і тд( здається так).

Новиною про ті пресувальні пункти був розстроєний, прикиньте який вигляд з вікон в тих, в кого вони на північ (((
    Ось тут трохи детальніше про ту ділянку :
    Депутати ЛМР одним голосуванням легалізували тіньову «сміттєву схему» Садового

Представие собі масу сміттєвозів, які будуть вдень і вночі їздити близько від будинку по Вернадського ( я б не хотів такого представляти
    А в загальному ця новина досить так портить той райончик, який до того видавався тихим і чистим ((
    Є досвід як люди з Рясного відстояли якось місце і не дозволили там скидати сміття. Треба задуматися

17. bigboss

може сьогодні щось нове сказали, цікаво чи кожному хоча б однаково говорять- чи всім різно , просто мені сказали минулого тижня що до кінця отого вже будуть документи, тепер вже знов до кінця наступного( тому питаю

18. bigboss

дякую про інфо, а на рахунок сміття - я також за те щоб не дозволити туди його возити - треба відстоювати свій район((((

19. GOLDISH

GOLDISH Member

Хай везуть десь далі, в осторону зубри чи ще куди, там купа вільних площ. А ще краще десь за об'їзну дорогу.
    Для чого це робити біля активно розвиваючого району новобудов ((

До речі, там в кінці тієї статті на яку кидав ссилку хтось написав розумну думку- "збирати підписи і перекривати дорогу"

Останнє редагування: 20 січ 2017
    • Подобається Подобається x 2
  20. bigboss

я тільки за - але ми напевно ще не маємо там такого аж права ((((((((((((((((( думаю що ті мешканці які там живуть так і будуть робити

Tags:
а де твій аватар? :)