Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Uljasuk

Uljasuk Well-Known Member

Я тоже після набережного себе заспокоюю бо там дійсно було проблемне будівництво,знайомий там купляв

2. Uljasuk

Знайшла на цьому форумі тільки про інші новобуди,а про вчасність здачі,вопше шок,тому думаю що в нас все буде Ок
    "Ну приємного в цьому мало, з такими успіхами та нормами, Ріел скоро з гіпсокартону перегодки буде встановлювати, і не потрібно порівнювати це з буд. компаніями які з пустотілої цегли роблять, я вважав що ріел на родяок вище цих забудовників, нажаль помилявся. Економлять на усьом, ще б хоть здавали вчасно, що також не виходить."

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. bigboss

bigboss Well-Known Member

дзвонили в офіс говорять, що документи вже на кінцевій стадії,вже присвоїли номер, тобто до тижня часу вони їх отримають , до кінця місяця буде продзвін власників

4. Uljasuk

Я сподіваюсь,так хочеться щоб усе було добре,бо цей комплекс мені найбільше зі всіх подобається,якщо вони все зроблять як планується то це буде просто супер

• Подобається Подобається x 1
  5. bigboss

я також надіюся і думаю що буде все впорядку, не думаю що вони би захотіли собі зіпсувати репутацію, вони планують будувати ще більший комплекс в києві - тому все-таки хочеться вірити що дійсно затримка за міською радою

6. Uljasuk

Крім того сім будинків це не один,скільки це бабла,то дурний би зробив все щоб здати принаймні поки не продастся остання черга,крім того якщо в них документи готові і поверховість Ок

• Подобається Подобається x 1
  7. bigboss

Також про то думала, якби був один будинок, то я б напевно більше хвилювалася, а так сім, тай дійсно дозвільні документи в них впорядку були, так що будемо надіятись на краще

8. Bogdan LV

Bogdan LV Member

Підтримую, все правильно сказано, я теж думав купляти в 3-ій черзі квартиру але все таки чекаю поки 1-ша получить документи. Дуже все сумнівно виглядає і дійсно якщо забудовник все зробив так як потрібно то проблем з документами не було.

9. Bogdan LV

Bogdan LV Member

Доречі в 3-ій вже так розумію теж продано достатньо бо на одно кімнатні вибір невеликий щодо залишку.

10. Bogdan LV

Bogdan LV Member

Здають вчасно, но можуть газ запустити з затримкою та й документи роблять теж вчасно, не буду нікого рекламувати але не потрібно розраховувати на те що у всіх погано, забудовники теж повинні виконувати умови договору, звичайно якщо він не написаний на їх користь, бо ми платимо за це кошти.

11. Uljasuk

Хтось говорив що сьогодні буде їхати до них в офіс,ну що є новини???

12. kristinak

kristinak Member

Придбали з чоловіком в 1 черзі 3 кімнатну. Думаю, чи варто вже хвилюватися чи почекати? ) . Не переживайте, всі документи отримаємо. Будівництво завершене , комунікації підведені. Збирайте гроші на ремонти. Все буде добре.

13. bigboss

Сертифікат на першу чергу

Вкладення:

14. bigboss

Документи їм обіцяють до кінця наступного тижня

15. Uljasuk

То вони вам показали такий сертифікат???

16. bigboss

Так,а що щось не так з ним?

17. Uljasuk

Та ні я просто запитала

18. bigboss

Може ще хтось був в офісі, що вам говорять

19. Vitalik D

Vitalik D Member

А що кажуть за підвали в 1 черзі? Коли можна вибирати? Які площі? Ціна?

20. bigboss

наскільки мені відомо - то підвали в першій черзі вже в продажі, і навіть не факт що ще є вільні для продажу( потрібно в офісі уточнити

Tags:
а де твій аватар? :)