Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. umbra

umbra Member

Доброго вечора, спільното! Може хтось буде на будівництві. Цікавить 2 черга, чи роблять вже внутрішні роботи в 1 під'їзді?

2. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

Всі мовчать...інтенсивно святкують....

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. kristinak

kristinak Member

Ми робили деякі корективи, так як порадив нам юрист. Все погодили, один пункт доповнили і уточнили.

4. kristinak

kristinak Member

Христос народився! Вихідні і свята закінчились, можливо хтось сьогодні звертався в офіс за інформацією по документах на 1 чергу? Як не видадуть до кінця січня, що плануєте робити і мені порадьте? )

• Подобається Подобається x 2
  5. bigboss

bigboss Well-Known Member

Народ, може хто знає, як здали інші забудовники, в яких здача була прописана так само як і в нас в першій черзі? Чи вчасно, чи також з затримкою????

6. Uljasuk

Uljasuk Well-Known Member

Подзвоніть хтось в офіс спитайтесь,коли здача першої черги???

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. bigboss

Вони говорять що з їхнього боку будинок зданий в листопаді, чому затримка така за міською радою їм невідомо, їм документи обіцяють з дня на день, і ще, що вони не знали що у нам у Львові така довга процедура з цими документами

8. bigboss

А вам що нового говорять

9. StepanLviv

StepanLviv Well-Known Member

@bigboss вам же сказали про кінець січня(ваша обмовка , але вона справджується), а на рахунок фірми - то з якого їхнього боку і кому вони будинок здали? З дня на день документи не підписуються, є певна процедура - а в порядку денному на розгляді питання нашого будинку не прописане, так що день-на-день може перетворитися на місяць-на-місяць. Проходження документів однакове в усіх містах України і в кожній установі проходить максимум по 10 днів (можете в гуглі задати порядок введення житла в експлуатацію). Те що така затримка з документами говорить про якість будівництва, яким ви так завчасно пишались, щось не в порядку - от документ і не підписують, інакше б нам, як інвесторам , повідомили і попросили б піднімати шум-пікети-тощо. А так знають в чому причина і мовчать, чекайте з дня на день. Бачу голосувальників за надійність забудовника уже 16 , це працівники Креатора , чи просто пробігаючі з інших гілок?

10. StepanLviv

І хочу нагадати, що фірма качає гроші в людей вже з 3-ї черги, а ще не здала першу, хтось знає про подібні випадки? Не думаю - 2-га черга це максимум.

11. bigboss

А як тоді Київ дав документи в листопаді?

12. StepanLviv

А ви думаєте з Кєва приїхали і подивились на будівництво? Просто засвідчили факт що щось там є збудоване, а що саме - хай провіряють на місці:facepalm:

13. bigboss

Ви самі дзвонили чи ходили в офіс? Що вам говорять????

14. StepanLviv

Завтра постараюсь заїхати , дивно що в 1-й черзі під 200 квартир, в 2-й не менше, а люди не коментують ситуацію. цікаво скільки в 3-й продали? Так можуть скоро 4-ту запустити

15. bigboss

Таке враження що тут тільки і друга черга переймається ((((( напишіть хто що знає, що вам говорять, а то в офісі просто завжди годують завтраками
    Хоча обіцяють що з другою чергою такого не буде, бо вони вже знають всю суть процедури ((

16. milonka

milonka Member

ні, не тільки друга черга переймається...третя теж переймається, але дивно що у першій черзі стільки проданих квартир (ми цікавились), а тут геть не густо власників.. о_О

• Подобається Подобається x 1
  17. bigboss

А ви не цікавились в офісі в чому причина?

18. milonka

milonka Member

ні, сподіваюсь що це дійсно не від креатору залежить, знаю (читала) що багато забудовників затримує, от і поки паніки в мене немає, але не знаю як би я почувалась на місці покупця з першої черги... є знайома людина, якій довіряю (яка сама придбала в 2 черзі квартиру..) от і спокійніше від того якось...але переглянувши тут коменти починає око сіпатись і просинається нестримне бажання поїхати і таки вивідати все...

19. Akvamarin

Akvamarin Member

переймається не тільки 2га черга, повірте ми самі переймаємось так як в нас взагалі третя!! просто немає змоги приїхати зараз, будемо в офісі лише через тиждень і також на будівництво заїдемо....

20. magnificat

magnificat New Member

Щойно був в Ашані на Стрийській то заїхав подивитися на будову.. То або мені здалось, або вже цеглу привезли на третю секцію ... P.S. Люди добрі, ще жоден забудовник в Львові вчасно не здавав обєкт в експлуатацію, тому вам нема чого хвилюватись ... Я колись свого часу купив житло в Набережному Кварталі, де 99 % моїх знайомих билися в груди що його ніколи не збудують і не здадуть в експлуатацію)) Не повірите - здали ! ))

Tags:
а де твій аватар? :)