Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Dyka

Dyka Well-Known Member

Якщо до кінця січня не почнуть видавати документи, треба збиратись власникам, йти в офіс, розбиратись в чому проблема. Якщо в міській раді, то можна йти прямо в міську раду і вимагати документи.

• Подобається Подобається x 2
  2. Hmm

Hmm Member

ха, неправда. Принаймні офіційно точно не подавали ще

3. Hmm

Hmm Member

ви такі дивні, чого йти в міську. Якщо забудовник ще навіть документи не подав

4. Hmm

Hmm Member

я

вже писала вище, в ЛМР ще не подавали (хоч так кажуть). Тим більше, що адресу присвоює не міська рада, а районна адміністрація. Вони ще навіть на висновок УА не подали, на жаль. Тому думаю, що документи людям будуть видавати не швидше лютого

5. Hmm

Hmm Member

а де саме купили? який поверх? сторона яка?

6. Hmm

Hmm Member

Так, тепер міська рада має видати висновок управління архітектури, а районна адміністрація - присвоїти поштову адресу. на жаль, ні туди, ні туди забудовник ще не звертався офіційно, на скільки мені відомо

7. Hmm

Hmm Member

Народ, не панікуйте! Те, що є сертифікат готовності - це вже дуже добре. Як писали тут вище, думаю, забудовник-новачок у Львові-просто ще не знає, як вирішувати справи швидше (ні, я тут не взятки маю на увазі). Просто у своєму місті вони знали мерію, мабуть навіть самих чиновників, там певно мали певний алгоритм дій. А тут для них все нове.Звичайно, для іхньої репутації було б краще здати 1-шу чергу вчасно, або хоча б з мінімальною затримкою. Але маємо, що маємо. Щодо присвоєння поштової адреси - інформація більш ніж достовірна. Документів ще не подавали. Це не означає, що я нам брешуть (точніше вам, бо я - третя черга). Я підозрюю, що документи знаходяться в УА, вивчаються (так як це буває найчастіше). Але офіційно реєстрації ще не проходили. А про РА взагалі мовчу. Треба набратися терпіння

8. Hmm

Hmm Member

Хтось з третьої черги є?

9. bigboss

bigboss Well-Known Member

Як думаєте, як будуть йти справи по другій і третій черзі?????

10. bigboss

В офісі говорять що висновок з архітектури є, до кінця січня їм в міській раді обіцяють видати документи (

11. StepanLviv

StepanLviv Well-Known Member

@bigboss отже всім брешуть, мені сказали, що до кінця грудня міськрада повертає документи, а після свят будуть оформляти на людей

12. Lidiia LM

Lidiia LM New Member

Ми купили в третій черзі. Також хвилююся, але схильна погодитись з вище викладеною думкою, що забудовник "новачок", а у нас - бюрократія ну і "поділитись" потрібно...

13. StepanLviv

Порядок введення в експлуатацію однаковий що для Тернополя, що для Львова, отже всю процедуру вони знали. Мені , як покупцю першої черги сказали до кінця грудня, бігбосу( 2-га черга) - сказали до кінця січня, для чого ця брехня? Цим вони ще більшу недовіру викликають. Могли б на офсайті розмістити оголошення, але ж бояться, так як люди будуть читати і бачити, що прострочено вже буде 2 квартали.

14. StepanLviv

засідання міської ради сьогодні зірвали , але серед 146-ти питань, які мали розглядати, там не було згадано нашу будову. Так що не ведіться , якщо будуть розказувати про протестувальників, які не дали затвердити номер будинку

15. bigboss

Перепрошую, кінець грудня, там опечатка)))

16. StepanLviv

@Hmm а ви звідкіля дізнались, що в міськраду звернень не було?

17. Akvamarin

Akvamarin Member

привіт, ми купили у другому під"їзді, 5 поверх!
    а ви в якій?

Останнє редагування: 22 гру 2016
  18. Hmm

Hmm Member

Знаю з достовірних джерел)))

19. Hmm

Hmm Member

Я немаю на увазі саму процедуру. Тим більше не міська рада вводить в експлуатацію такого роду обєкти. Але погодьтеся, що Львів і Тернопіль кардинально різні міста. Навіть той факт, що наше місто має 6 адміністративних районів. Навіть якась дрібна та на перший погляд не значна помилка могла призвести до перенесення терміну видачі документів мешканцям. Тому я б не панікувала передчасно. Хоч звичайно приємніше, коли все в термін)

20. bigboss

Та й в Тернополі 4 рівень складності а у Львові 5 ,, 4 рівень робиться на місці, тобто в Тернополі, а пятий через Київ

Tags:
а де твій аватар? :)