Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

Нащо мені вода - я з шампанським прийду]))))))))

2. StepanLviv

StepanLviv Well-Known Member

Сумніваюся , що в цьому році зайдете, бачу Креатор вирішив з ходу ввійти в топ-неблагонадійних забудовників Львова. Для чого порівнювати з Ріелом, екодомом та іншими поганими, я ж уже писав , що Медгал здав швидше , ніж планувалось, Авалон на підголосках теж - от на них треба рівнятись , а не говорити , що рік -півроку , а тут тільки 3 місяці. Три місяці вже минули, але здачі ще нема і невідомо коли оформлять(мине півроку - можна писати про таких , які по три роки не могли здати - наприклад ДБК-2 на плуговій)

3. bigboss

bigboss Well-Known Member

Так документи в них є, можна йти в офіс і без проблем подивитись, сказали що документи вже на стадії завершення!!!! Так але ви кажете для чого рівнятися на ріел і еко дім, вони ж є одними з найнадійніших, і ти знаєш що з документами все в них гаразд, а рівнятися на авалон в якого якісь ніяка - це по вашому норм????

4. bigboss

Не знаю, поживемо - побачимо! Для чого ви тут паніку розводите, вам від того легше стає? Цікаві такі!

5. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

6. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

Добрий вечір!Хто знає, що чути по другій черзі?

7. bigboss

Дзвонила в офіс, кажуть роботи по другій черзі йдуть швидше ніж по першій, комунікації всі підведені вже до першої черги, а друга буде брати від першої, також буде швидше, сказали що нічого не хочуть наперед говорити, але думають що друга черга буде йти швидше

8. StepanLviv

@bigboss документи на стадії завершення у них лежать уже три місяця. Друга черга , згідно їх графіка і має будуватись швидше на цілий квартал, так що не треба себе тішити комунікаціями від 1-ї черги. Я не розумію тих 16 людей , які проголосували як за надійного забудовника, може поясните в чому вона проявилася?

9. bigboss

Скажіть чи хтось був в офісі? Що вам там говорять????
    Може хтось був на будівництві, як там справи? Чи маєте фото другої черги

10. bigboss

Я не маю на увазі швидше по квартально ,чи думаєте що самі розумні))))))))))) я маю на увазі що взагальному роботи ведуться швидше ніж були в першій черзі!

11. StepanLviv

:haha: звичайно швидше - в першій черзі по одній цеглині в руки брали, а в 2-й по три, цікаво що ж буде в третій:dntknw:

• Не подобається Не подобається x 1
  12. Dyka

Dyka Well-Known Member

Степан як ви можете критикувати покупців 3 черги і заохочувати не купувати квартири, якщо від них залежить і комфорт проживання у вашому будинку(прибудинкова територія, парковка, спорт майданчики). Таке враження, що ви не покупець, а представник конкурентів. Ви пишете, що вони не виконують взяті на себе зобов'язання, які саме, ліфти стоять, електрика в квартирі, лічильники, коридори просто супер, прибудинкова територія - красиво, навіть номери поверхів - дуже гарно. Так не здали вчасно будинок, але як на мене, якість виконання важливіша, ніж терміни.
    Приклади вчасно зданих будинків: 1.Будинок на Гашека напроти 86 школи здали без ліфтів, навіть шахти не забили дошками; 2.Будинок на Стрийській біля базарчику, темні коридори, сходи без плитки, сірі стіни, в квартирах залізні вхідні двері, 10 поверх - незаконно збудований(були проблеми з оформлення), ціна на той час 600у.о.
    А щодо Медгалу, то чому там не купляли квартиру, бо 2 кім квартира там коштувала 45 тис. у.о. Нам тут 3 кім. дешевше вийшла.

• Подобається Подобається x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  13. bigboss

Цілком з вами погоджуюся так прикро що затримують, але все ж таки зараз затримка за міською радою, будинок збудований, дуже подобається, зданий по декларації, на державному рівні ще в листопаді, так що думаю все буде впорядку, не розумію Stepana, для чого зараз писати ті нісенітниці, від них нікому не легше і нічого не зміниться, для чого купляв квартиру там якщо такий розумний, треба набратися терпіння і думаю все буде добре

14. Amador

Amador Active Member

На сайті ЛУН.ua сьогоднішнє оновлення зазначено шо перша черга здана

15. bigboss

Вірно, будинок зданий в експлуатацію в листопаді, тоді коли в Києві дали документи!!!! Зараз міська рада тягне з присвоєнням адреси!

16. StepanLviv

@Dyka я покупець, купив повівшись на ціну і надіючись на порядність забудовника. Про яку надійність ви пишете? Про те що ліфт є??? Це смішно.Лічильники? Ви за них ще не заплатили.Побачите рахунок-жахнетесь. Коридор і двір гарний? Ляпота.
    Моє питання було до тих, хто проголосував що це надійні забудовники - озвіться і поясніть причину надійності.
    Вангую, що до Нового року жоден не буде спати спокійно з документами на право власності під подушкою. Шкода, але і я теж. Чекаємо 1 квартал 2017 року, а за пару місяців уже і друга черга нас дожене.

17. StepanLviv

тепер щодо швидкості будівництва - порівняйте стан будівництва за два квартала до здачі першої і другої черги , а потім робіть висновки , а не пишіть про чиюсь розумність

Перша черга за 2 квартала до здачі
    1перша черга від 08_03.jpg 1перша черга від 12_03_1.jpg
    1перша черга від 12_03_2.jpg

Друга черга на сьогодні - за два квартала до здачі 2друга черга.jpg

18. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

Все у нас так дуже гарно: по принципу" Висит груша - нельзя скушать". І нема чого нас, покупців 1 черги, заспокоювати і пристиджувати - почекайте - подивимось, що ви за півроку заспіваєте

19. Dyka

Dyka Well-Known Member

Нічого за пів року не заспіваю, бо я вже давно і без фото порахувала, що 1 черга в лютому (за пів року до здачі) вже була збудована, а 2 ще ні, тому наша здача може розтягнутися до листопада.

20. Dyka

Dyka Well-Known Member

В тому і ризик купівлі новобудов, що не знаєш, що отримаєш на виході - залишається тільки чекати і надіятись.

• Оптимістично Оптимістично x 1
Tags:
а де твій аватар? :)