Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Dyka

Dyka Well-Known Member

Степан, а де ви взяли номер сертифіката, в офісі чи на якихось загальнодоступних сайтах.

2. StepanLviv

StepanLviv Well-Known Member

Гугл допоміг, в офісі як-завжди обіцяють ось-ось(

3. bigboss

bigboss Well-Known Member

а ви нічого їм не говорите в офісі - чому нема якоїсь конкретики, на коли вже обіцяють нарешті ті документи???

4. milonka

milonka Member

та не хвилюйтесь) роботи вже йдуть, мій чоловік щойно там був ;-)

5. bigboss

Може хтось знає як в інших забудовників??? Чи затримують здачі будинку?

6. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

cgsdhj,
    співробітниця купувала квартиру в Еко буд, що на Червоної Калини за храмом, то говорила, що на 5 місяців затримали....і що якістю будівництва не задоволена...тобто питання високих цін на квадратні метри не завжди виступає критерієм якісного житла...тим більше в нашій країні...затримка в будівництві-це звичайно надзвичайно неприємно...і я за свою другу чергу хвилююсь...при підписанні угоди в офісі мене відразу попереджали, що на оформлення документів може піти додатково ще 2-3 місяці...і я гадаю, що причиною даної затримки може бути ще той факт, що це новий для забудовника регіон (перший їх об'єкт у Львові), де ще не всі стежки в кабінетах "протоптані"...

7. Uljasuk

Uljasuk Well-Known Member

Я з вами повністю згідна,почну хвилюватись,якщо до нового року не здадуть.

8. Lapulja

Не маю можливості бувати на будівництві...виставте, будь-ласка, свіжі фото 2 черги...може хтось має фото щодо того, що там зараз роблять всередині будинку?дякую...

9. Amador

Amador Active Member

На іншому форумі є свіжі фото:uaflag:

10. pizzaiolo

pizzaiolo Member

Звичайно не приємно, що затримують здачу будинку. Але тільки що побачив нові фото на дружньому сайті,) Будинок просто красава! Приємно дивитися. Все буде добре народ, ще трохи терпіння, скоро заселимося;)

11. bigboss

Дзвонила в офіс, сказали що не впевнені що дадуть документи людям на руки до нового року, оскільки зараз вони в міській раді, коли звідти їх дадуть не відомо, після того будуть нотарільно, юридично оформляти на власників квартир! Може затримка з документами - це через те що зима, і ніхто зараз не підключить зараз воду і газ?????

12. bigboss

Може хтось має досвід купівлі в інших забудовників, як в них???

13. bigboss

я дуже хочу вірити що друга черга буде швидше йти) одне трози заспокоює - що на державному рівні все ок, тобто документи з Києва є, зараз затримка з міською радою... До речі, ці документи що є з Києва - сказали мені в офісі можна прийти і в будь який момент подивитися ...

14. Lapulja

Дяккю

• Креативно Креативно x 1
  15. Lapulja

Писала про досвід знайомих трішки вище...

16. bigboss

там про еко дім тільки) дякую)

17. bigboss

"...РІЕЛ здає з затримкою. Кульпарківська 99в ''Ван-Гог''здача затрималась майже на рік..." - знайшла на форумі, що пишуть власники - так що надіюся що Креатор все таки здасть раніше!)))

18. Uljasuk

Uljasuk Well-Known Member

Я також знаю що Ріел дуже затримують,вони мали здати ван грн приблизно одинаково з еко домом то ті здали з 5 ти міс затримкою а ті рік,мої родичі якраз вибирали еко дім

19. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

Ну добре, документи міська затримує - то видайте людям ключі на руки, квартири вже ж оплачено. Я розумію, що ключ не дає права власності, але.. ... Може я принципово хочу новий рік зустріти в новій квартирі))))))))))

20. bigboss

Так вам воду одному ніхто включати не буде!!!! Щоб дати ключ, має бути право власності, а щоб було право власності має бути присвоєна міською радою адреса!!!!!

Tags:
а де твій аватар? :)