Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. adroush

adroush Member

Перша черга:

Друга черга:

Третя черга:

Sent from my SM-T525 using Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  2. Emilialia

Emilialia Member

Хто знає коли планується будівництво садка і школи в цьому районі? Бо бачимо, що район планується розбудовуватись. Екодім має будувати поруч, є ще поруч Жк Європейський і Жк Арена. Невже всі будуть возити?

3. bigboss

bigboss Well-Known Member

Наскільки мені відомо, садочок після всіх черг, з сьомою або після. І впершу чергу садочок буде для мешканців жк Квіти Львова

4. neolviv

neolviv Member

Так і мені сказали. Садок буде за 5 років. І то тільки почнуть будувати. Реально років за 6-7 відкриють. Мабуть ще не зачаті ті діти, що попадуть в той садок:facepalm:
    Краще б школу побудували. Бо до 32-ї школи далеченько, десь зо 2 км. Дитячим кроком пів години топати.

• Подобається Подобається x 1
  5. Emilialia

Emilialia Member

Я теж за нову школу))))) може то якусь петицію треба підписувати щоб міська рада звернула увагу на це питання?:uaflag::uaflag::uaflag:

6. Dyka

Dyka Well-Known Member

Я теж за школу!!!
    Цього року міська рада вперше мала бюджет розвитку міста. На малі проекти виділяли до 300 тис грн., на великі до 3 млн грн. Проект розвитку свого району треба було подати і до вересня можна було проголосувати за той чи інший проект на сайті (правда не пам'ятаю на якому). Який проект набере більше голосів мешканців, той і перемагав.
    Можливо на цьому форумі є люди більше приближені до міськради і знають, як усе організувати, а з нашої сторони - максимальна підтримка у голосуванні.

7. dasha

dasha Well-Known Member

Подати можуть ніби будь хто, (хто в тому більш менш розбирається). Якщо багато проголосують, то проект підтримають. Але голосувати треба через ID картки, або банківські інтернет додатки (наприклад вводити пароль до приват24). Казали це безпечно, але особисто моїх знайомих багато не голосувало, бо боялись. А ще є по місту точки де можна прийти і проголосувати з паспортом і ідентифікаційним. Проекти та голосування на цьому сайті. Результати голосування за проекти громадського бюджету Львова-2017! | Громадський Проект Львів

8. Amador

Amador Active Member

Я не можу зрозуміти ....у договорі вказаний адрес вул.Стрийська 195 ...
    І Леополь Таун на сайті лун вул Стрийська 195

9. Amador

Amador Active Member

Перша черга у договорі якій адрес зазначений?

10. Dyka

Dyka Well-Known Member

Стрийська 195 - це адрес будівництва всіх будинків, а точний поштовий адрес буде присвоєний, коли будинок буде зданий в експлуатацію. Тоді вже будуть будинки 195, 197, 199 або 195а, 195б і тд.

11. Podoliak

Podoliak Member

І мене попереджували.

12. Amador

Amador Active Member

Тепер зрозуміло. Дякую! :uaflag:

13. serhiiH

serhiiH New Member

В мене друзі взяли. Є нюанси але загалом задоволені. Бояться щоб стіни не тріснули.
    Також, стикався з фірмою яка робила частвоко роботи. a-g-b називається. то зважаючи скільки вони проектів по Львову бабахнули (в хорошому плані)- вважаю що все таки треба придивитись до квартир. я ще спитаюсь в друзів їхній відгук, то дамся знати.

14. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

Шановні сусіди, у цьому мікрорайоні не тільки школи далеко, садок теж і він переповнений, як і 32 школа. Поліклініка , взагалі, окремий і особливий випадок. Добре хоч дитяче відділення ми, у свій час відстояли- бо хотіли і його закрити. А доросла поліклініка знаходиться на вул. Симоненка- це 9 зупинок тролейбусом. Лікарів бракує, наш сімейний лікар, наприклад,склерозна пенсіонерка, яка розривається на 5 дільниць. Так що поліклініка, як і школа, і садок, теж потрібна. Невже нам все це побудують?

15. bigboss

може хтось знає що там з першою чергою ?

16. Podoliak

Podoliak Member

Сказали що документи в міській раді на присвоєнні номера будинку

17. bigboss

хто знає що по першій черзі? коли видають документи, що з підключенням комунікацій?

18. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

щось мені логіка підказує, що ніхто комунікацій взимку не підключатиме.....

19. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

Чи має хтось свіжі фото по другій черзі? Виставте, будь-ласка....може, хтось знає, що там зараз роблять всередині+фото
    ?

20. Dyka

Dyka Well-Known Member

Вчора були на будові, 4,5 під'їзд на 2,3 поверхах вже поставили вікна. В нас на другому поверсі вже стоять міжкімнатні перегородки. Правда, зі стелі у вітальні капала вода, тому перед ремонтом обов'язково треба спустити воду з панелей перекриття (у нас знайомі зі стелі у трикімнатній квартирі на Демнянській спустили 40 л води).

Tags:
а де твій аватар? :)