Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. bigboss

bigboss Well-Known Member

В мене аналогічні плани вашим, тільки щоб все так получилося

2. StepanLviv

StepanLviv Well-Known Member

@Kuprovskiy думати треба головою, перед тим як задавати дурні питання. Купляють малу , тому що на більшу немає грошей. Про яке світло ти пишеш? Про які зустрічні позови? Не сміши людей.

• Подобається Подобається x 1
  3. bigboss

Взагалі вас не розумію, не кожен має можливості на великі квартири (((((( не бачу проблеми скління малого балкону, якшо він буде аналогічно засклений великому!!!!!!!!!!!!? Ви взагалі плануєте там жити??? В договорі не вказується нічого про балкон, фасад ніхто не чіпає, маю на увазі фарби!!!!!!!!! Мій балкон що хочу те і роблю!!!!!!! І не вам вирішувати що кому обєднювати!!!!!!!! Живу зараз в новобудові, без всяких проблем засклили балкон!!!!!!! Як і більшість мешканців думаю там буде аналогічно!!!

4. bigboss

Цілком вас підтримую!!!!! Що хочу те купляю і не йому судити!!!!!! За світло взагалі не розумію, якшо я оплачую вчасно по якій причині буде відключати світло!! Самий розумний знайшовся!!!!! Цікаво чи багато таких є :facepalm:diablo:

5. Kuprovskiy

Kuprovskiy Member

Чи планую я там жити це вже моя справа. Пару постів вище згадувалося про те щоб усі склили по аналогії, я за і якщо більшість власників це буде ок то нікому дискомфорту це приносити не буде.

6. Uljasuk

Uljasuk Well-Known Member

Ви не думаєте що ви надто зарузумілі,досить показувати своє нахабство,будьте по простіше,і до вас люди потягнуться.крім того фасад не ваш.

• Подобається Подобається x 2
  7. bigboss

Ви тільки що писали що ви взагалі проти!!! Прочитайте уважно вище те що писалося!!!!! А потім пишіть зо кому купляти! diablo::dntknw:

8. bigboss

Ви за скління чи проти????? А то не дуже зрозуміло?

9. latoya

latoya Member

огоооооо...які потенційно гармонійні сусідські стосунки вимальовуються:)

10. bigboss

Я вважаю що не повинен хтось розказувати що кому купляти, хто які має можливості те і купляє!

11. latoya

latoya Member

я вас цілковито підтримую....ресурс у людей різний.....і я також потенційно планую зміни....

12. Uljasuk

13. Uljasuk

Так якщо ти робиш це в середині квартири,а з зовнішнім виглядом ти повинен рахуватись з усіма а не так що хочу те роблю і мені все всерівно,буде в мене розовий балкон в ромашку.

14. Uljasuk

Я також планую склити,і це не через розміри,в мене 8 поверх і малі діти.але дотримуюсь норм вирішених жителями будинку

15. bigboss

Наскільки я зрозуміла чіпати фасад ніхто не збирається, засклять балкони аналогічно тій частині яка засклена, нічого від того не зміниться!

16. bigboss

Я вас підтримую, в мене під вами 7 поверх, склити також буду!!!! Хай вирішать як,думаю проблем не буде) я думаю, що моє біле вікно не помішає фасаду! :)

17. bigboss

За зовнішній вигляд впринципі в договорі не вказується, балкон повністю належить мені, і не взмозі хтось казати мені чи склити чи не склити,за рахунок балкону хочу збільшити площу тому мені він потрібний засклений!

18. Uljasuk

Я не проти щоб склити,бо сама хочу склити,я за щоб узгодити з усіма жителями який будуть мати зовнішній вигляд балкони

19. xsep

xsep Member

сусіди, будьте ввічливі! мій пост спрямований на те, щоб ми створили собі не тільки комфортні умову всередині, особисто для себе, але щоб наші 7 будинків гарно виглядали. А якщо вдастся, то ще й будемо прикладом для інших.

20. StepanLviv

StepanLviv Well-Known Member

@Uljasuk норми визначені жителями? а якщо хтось не захоче склити? залишить собі курілку), тоді згідно норм жителів його примусять? в суд подадуть від ОСББ? світло відрізати підуть? так що балкон - це особиста справа, як не крути:)

Tags:
а де твій аватар? :)