Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. xsep

xsep Member

прикладів зіпсованих новобулов є безліч - екодім на червоної калини, інтергалбуд на червоної калини біля сільпо, будинов від Адамас на демнянській...та список безмежний. Стосовно об'єднання з балконом - якщо це в рамках скління по одному проекту - то будь ласка.

• Подобається Подобається x 2
  2. StepanLviv

StepanLviv Well-Known Member

@bigboss я тієї ж думки, хочу - склю, ніякий договір з ОСББ мене не зупинить, не дозволяють - не підписую з ними договір, і все).

• Не подобається Не подобається x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. xsep

xsep Member

2-а черга

4. StepanLviv

@xsep будь ласка - це ви даєте дозвіл? Вас же ніхто не питає)

5. xsep

xsep Member

а взагалі для чого українцям якісь правила/обмеження...головне це ж мої інтереси - всі решта...та хто вони такі щоб мені вказувати, але більшість кричить що дуже хоче жити в Європі
    Якщо є варіант правовий...то думаю вас вдастся зупинити ;)

6. StepanLviv

без варіантів, хоч:suicide:, моя квартира-мій балкон-що хочу, те й роблю:yahoo:

• Не подобається Не подобається x 1
  7. StepanLviv

ІУ 165163152035 номер сертифіката , виданий у листопаді товариству з обмеженою відповідальністю "Будівельний Альянс-Плюс" на будівництво комплексу багатоквартирних житлових будинків на вул. Стрийській, 195 зі знесенням існуючих на ділянці будівель і споруд. Блок «А». І черга будівництва. 168-квартирний житловий будинок з вбудовано-прибудованими торговими приміщеннями. Чекаєм на договора;)

8. Dyka

Dyka Well-Known Member

Я також за те, щоб можна було склити вікна тільки по заздалегідь створеному проекту. В мене мама голова ОСББ у нашому будинку, щоб його створити нам достатньо було підписів 65% жителів. Не будуте підписувати договір з ОСББ, хто тоді буде вам вивозити сміття, прибирати прибудинкову територію, чи може за вас будуть платити ваші сусіди?

9. StepanLviv

ну звісно сусіди, а хто ж ще? Вони ж забороняють склити, то хай вивозять, платять...

10. Dyka

Dyka Well-Known Member

Ніхто не забороняє склити, я також захочу склити свої 2 балкони, мова про те, щоб це було красиво і гармоніювало з фасадом. Заборонити щось обрізати, перемуровувати, використовувати фарби інших кольорів, різні бляхи і ....

• Тупо Тупо x 1
  11. bigboss

bigboss Well-Known Member

А ви так настроювати всіх, головне що все впорядку з документами, ви почали про засланих козачків і т.п.,для чого розводити паніку, і зовсім не захищаю Креатор, просто для мене основне якість, і ворядковпність документів і дозволів, толку з того що наприклад люди мають документи вчасно а потім живуть без води і газу (

12. bigboss

Не розумію дочого ви, я маю плани на ту частинку незаскленого балкону тай думаю власники маленьких вартир кожен схоче і буде склити! Я точно буду склити, звичайно без завдання шкоди фасаду, думаю якщо я зроблю аналогічно половині заскленого балкону нічого фасаду не станеться! Для мене основне комфорт мого життя і уютність квартири в якій буду жити, а не фасад!!!!

13. bigboss

В такому випадку я вас підтримую, оскільки я буду склити балкон, тим більше він в мене один!

14. StepanLviv

@bigboss в порядку, це коли документи у вас в руках, а так ви досі не впевнені на 100% , що ви єдиний власник квартири. І ще раз повторюю, я писав про непорядність забудовника через порушення строків здачі будинку, якщо він 1-шу чергу прострочив, то що чекає на 7-му?:dntknw:

15. bigboss

Може навпаки ті черги підуть швидше, оскільки будуть вже мати досвід здачі першої черги) вам про сертифікат і дані в офісі сказали? Повірте, хвилююся не менше чим ви ( а то що ми будемо робити паніку самі між собою легше нікому не буде) консультувалася з юристом, сказав що більшість новобудів зривають строки (

16. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

Доброго дня всім форумчанам!Придбала квартиру в 1 під'їзді 2 черги, в подальшому також планую скління незаскленого балкону та приєднання його до кімнати..чи планує хтось відразу після здачі будинку починати ремонт? бо, як я розумію, від кількості мешканців, які це буде робити, залежить термін підключення під'єднаних комунікацій....
    П.с.дуже хотіла би наступний Новий рік святкувати в новій квартирі...:)

17. Dyka

Dyka Well-Known Member

У нас 2 черга 4 під'їзд, плануємо зразу робити і жити, а там як получиться. Ще залежить, коли здадуть, якщо у вересні, то можна не встигнути до Нового року.

18. dkit

dkit Member

Привіт, друга черга, другий підїзд. Планую жити, але ремонт почну з весни.

19. Kuprovskiy

Kuprovskiy Member

• Тупо Тупо x 1
  20. Kuprovskiy

Kuprovskiy Member

Я одного не розумію, для чого купляти ту квартири з малою кухнею чи кімнатою і потім обєднувати балкон з кімнатою. Фасад це власність не однієї людини а всіх мешканців. І якщо в ОСББ більшість буде проти скління то тим хто засклить просто буде не весело жити без світла в домі. Подасть до суду отримає зустрічний позов від інших власників в особі ОСББ.

Tags:
а де твій аватар? :)