В тебе що душа відгукнулась на один з національних символів? Нє,не жаба... ---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ---------- То я просто не обрізав... Точно.
Та це зовсім не відповідає концепції темі. Треба взяти якийсь фрагмент з фото чи картинки і запропонувати форумлянам відгадати як виглядає об"єкт у повному форматі. А краще погортайте сторінки цієї теми і самі зрозумієте, Що треба робити
Смотрел в очках. Малыш лежит на спинке. Ручки и ножки вверх тянет. Давайте ещё. П.С. Без очков ещё быстрее сфокусировался. Малюк-малюком.
Полковнику. Сфоткайте хоть з тих окулярів якось. Бо цікаво, а мої очі не годні так ся вивернути шоб побачити.
Не зараховую за правильну відповідь Полковник вгадав ---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ---------- Не думаю що це хороша метода. Краще дивитися на зображення, ніби дивишся крізь нього. Ефект повної присутності ))), аймакс в попу))) ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ---------- На жаль єщьо нє будєт. По-перше від такого пре лише мене і вас (у шановного паньства відсутня стереоскопія). По-друге ваша черга загадувати.