[Відео]Скандал в кіровоградській школі: не пускають вчитися дітей, хворих на ДЦП

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Deus igrok, 10 чер 2011.

?

Чи підтримуєте ви кіровоградських батьків ?

1. Так

0 голосів
    0,0%
  2. Ні

1 голосів
    100,0%
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Чому було б з самого початку в такий спосіб не описати своє бачення тієї проблеми,а не вставляти дописи однієї сторони,тобіш - здорових дітей ...
    Ми зараз власне опрацьовуємо систему інклюзивної освіти саме у Львові ,тому ця тема для мене надто актуальна,аби відстоювати позицію саме неповносправних діток, а ваш допис ,вибачте я сприяняла по іншому...
    І чому власне ви вважаєте,що:

що,це саме маячня?????
    У чому маячня,скажіть будь-лапска і можете не підтримувати дану тему..

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не варто сваритись...
    То все спадщина совдепу....
    Ще з тих часів,коли за кілька днів вивезли і знищили в кількох таборах всіх безногих і безруких ветеранів війни.
    Щоб не муляли очі своїм каліцтвом
    З тих часів,коли цілком легальною була каральна психіатрія.
    А совок в нас ніде не дівся.Просто деградував до чогось гидотного.
    Це плоди отого експерименту над людським менталітетом.
    Експерименту по зміненню людської психіки,заміненню справжніх духовних цінностей совдепівською мішурою.
    Зрі в корєнь(с).

• Подобається Подобається x 4
  3. poetka

Може ти правий...
    П.С. Див звичайний день...

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

Але ж прокоментували;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Tanka

Tanka Well-Known Member

під маячнєю я мала на увазі те, що ви приписали від себе те, що я не говорила і не писала в своїх дописах. Я тільки хотіла показати, що сюжет дуже тенденційний, як доказ привела коменти батьків під сюжетом. До речі, ви помітили, що все в сюжеті коментується голосом за кадром, тобто фактів практично нема: не показано, що говорили батьки на зборах ,за що голосували. Тут явно маніпуляція. Повірте, якщо б батьки були так категорично проти, то журналісти б не одну мамусю таку б показали, висловлювання якої вас так обурило.. оце і насторожує, думаю, що практично все в сюжеті - брехня.
    Р.S. Здоров'я вам і пробачте, якщо образила чимось.

5. poetka

Знаючи проблеми таких дітей скажу:більшості не завадило б спілкування із здоровими дітьми,так само як і здоровим....І майже знаючи коріння інклюзивної освіти скажу:-це,не зло, а крок вперід.

• Подобається Подобається x 5
  6. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ключеве слово: усю:pardon:

7. poetka

Я не ображаюсь на вас....а ображаюсь загалом на наше суспільство і знаю,про що говорю...
    Нас в такий самий спосіб виперли із здорового садка....коли не знаючи дитинки,знаючи лише діагноз,сказали: нам Дауни не потрібні...
    Повірте це -ПРОБЛЕМА!!!!

• Подобається Подобається x 7
  8. Tanka

Tanka Well-Known Member

Я теж тільки "за", але для цього треба робити спеціальні програми, дивитися на школи, чи готові вони до цього, а не так: захотілося владі забрати приміщення, давайте розпихаємо 100 дітей по різних школах.

• Подобається Подобається x 5
  9. Romko

Умгу.
    Мабуть,такі ж самі тенденційні мої розповіді про те,що робили з моєю дитиною в лікарні,а також статті про інтернати для неповносправних в Україні,які я недавно цитував.
    Мовляв,не всі звірі,ні в лікарні,ні в інтернатах.
    Не всі.
    Далеко не всі.
    Але,доки взагалі будуть лунати і озвучуватись думки такі,як в тієї мамаші(в сюжеті),то наше суспільство - це суспільство покидьків.
    Яке не має право існувати.

10. Tanka

Tanka Well-Known Member

Вірю. І дуже співчуваю. Але не вірю, щоб більшість БАТЬКІВ, що мають своїх дітей були проти, щоб з їхнімі дітьми вчилися особливі діти. Саме цю тему і обговорювали тут. :give_rose:

11. poetka

Робляться і вже прийняті освітою...

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

Повірте,таки більшість....меншість буде - ЗА!

12. Tanka

Tanka Well-Known Member

Не знаю, на чому базується ваша впевненість, я так зрозуміла, що вас з садочка дирекція викинула, а не батьки. А на рахунок сюжета, думаю він буде мати продовження, тоді подивимося, не можна по висловам однієї людини всіх загалом осуджувати та хаяти.

13. poetka

Я теж так думаю...

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

Доводилось нашим батькам(маю на увазі неповносправних діток) витримувати утиски і з боку батьків...не просто говорю.

• Подобається Подобається x 1
  14. Peri

Peri Well-Known Member

Дякувати Богу!
    По суті -
    1.Державна програма,яка б чітко захищала інтереси сімей з дітьми,які мають особливі потреби(моральні,матеріальні,етичні,кримінальні.......)=Закон!
    2.Серйозні громадські організації,які допомагають таким сім*ям(індивідуальна,спеціалізована допомога,допомога в налагодженні зв*язків.....)
    3.Широка просвітницька р-та (що,фактично,входить в п.п.1.2.)
    4.Створення навчальних спеціалізацій,де б готували фахових спеціалістів для роботи з діточками з особливими потребами(лікарі,педагоги,психологи і т.д.)
    ......................

Бачимо,що без державного втручання мало що можемо зробити....Але можемо - вчитися толерантності,допомагати(в міру можливостей:матеріально,морально...).

І разом - ми маємо шанс чогось досягнути для ВСІХ діточок!:)

15. poetka

:):good::good:...........

16. Romko

Як файно в далекій Гамериці...:cry:

• Подобається Подобається x 3
  17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Лиш там добро,
    Де нас нема. (с)

18. Romko

Нє.
    Ше там,де нас не було.
    І там,де нас ніколи не буде.

19. Inozemka

Inozemka Member

Не хотелось бы Вас расстраивать увиденным сюжетом, но все же посмотрите
    http://www.bbc.co.uk/russian/uk/2011/06/110601_uk_panorama_hospital_scandal.shtml

Посмотрев его, я лично пришла к выводу, что больно не то общество, где подобное не происходит, а то где на такие явления не обращают внимания.
    В Англии меры приняты и виновные получат по заслугам, у нас же на подобные случаи наши провоохранители и внимания не обратят.

А по поводу Кировоградской школы, имхо, и директор и чиновники от образования мягко говоря - гады. Потому что стыдно им не знать, что для успешного внедрения в конкретной школе инклюзивного образования прежде всего нужна длительная кропотливая работа с родителями всех детей - и здоровых и не очень. Но нас как всегда, все через задницу и испоганят даже саую хорошую и светлую идею.

Сочувствую родителям этих 16 деток. Я так понимаю их спецшколу закрыли, а в новую - не принимают... и что им теперь делать...

20. Romko

Люди є люди.
    І ніщо людське їм не чуже.
    Знущання над слабшими закладено в людській природі.
    І який б не був наліт цивілізованості,натура хомо дається чути.
    Вінці,блін.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)