[ВІДЕО] Податківці відкрили вогонь по робітниках в Бердянську

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Deus igrok, 25 вер 2010.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

...в нормальній державі є просто поліція.
    А податкова може бути тільки служба , або інспекція.

...приїзжає жінка/чоловік без всякої зброї на підприємство. Показує посвідчення , дає візитну карточку перевіряємому , і просить
    показати бухгалтерські книжки чи комп.файли зі всіма прибутками і розходами.
    Проводить в офісі підриємства день, два або три.Потім дає перевіряємому копію report(у).
    Якщо є дрібні помилки інспектор дає поради як їх уникнути.
    Великі має рішати спеціальна комісія.Ще більші суд.
    Суд теж вирішує надсилати поліцію чи ні.
    Ніякий поліцай не піде на таке без письмового наказу суду.

Одним словом -ТАКЕ це є дурдом і самий справжній безпрєдел.
    А прострілили би так само чоловіка.То поліція би платила йому пенсію і компенсацію до кінця життя.
    Я не є зла людина.Але хотів що ті що так тут захищають і упувають на "законність" дій цієї так званої податкової
    міліції відчyли на собі весь смак цієї "законності".

• Подобається Подобається x 8
  2. coolzak

coolzak Well-Known Member

Патрік ми проектуємо норми правової держави на життя території під назвою Україна.Як не прикро це бачити але все котиться до якогось латиноамериканського африканського держустрою з купкою багачів пркормленою поліцією і рештою людей які тихенько сопуть під ковдрою щоб влада часом не почула

• Подобається Подобається x 4
  3. Максим

Максим Well-Known Member

Причому здебільшого це просто невеликий підрозділ міністерства фінансів. Без виокремлень в якісь гігантські структури, як це є в Україні.

Аналогічно митна служба - без всяких там Державних Митних Комітетів і т.п. Просто підрозділ того ж міністерства фінансів.

Цирк з озброєними поліцаями для перевірки бухгалтерської документації (sic!) - виглядає як театральне дійство, не більше. А ще смішніше - коли це намагаються подавати як чітку, злагоджену роботу цих поліцаїв. Мало не героїзм. Ну, але це дійсно:

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пригадую випадок, що стався до 2004 року.
    У Львові податковою правив Медведчук-молодший.

Такі нальоти були звичкою, називали їх в народі маски-шоу.

Так от приїхали спецназівці на Львівську залізницю, хотіли нагалопом вилучити бух.документи. А керував залізницею тоді Кирпа - теж не ликом шитий. Але на прохідні їх, звичайно не хотіли впустити, мало того, охоронці залізниці натиснули кнопку "тривога". За пару мінут до управління підкотила "кальоска" у вигляді автобуса з озброєними бійцями залізниці - ВОХР.
    І шо ви думаєте? Податківський спецназ хвилин 40 грів животами бетонну підлогу.

Ну але якщо розібратися... за державу образливо, що такі придурки при владі.

5. sani

sani Well-Known Member

Черговий військової частини охороняє військовий об"єкт, в якому є зброя і тп тому має бути озброєним, працівник прокуратури працює з криміналом, який може постріляти, тому теж озброєний. ДАЇшник працівник МВС, який окрім слідкування за дотримування ПДР також має затримувати злочинців, які можуть бути озброєні і тп тому мусть мати зброю!
    Податкова міліція діє у складі відповідних органів державної податкової служби
    з злочинцями НЕ працює, для чого їй зброя?

Вони перевіряють бухгалтерські документи фірми чи організації. Бухгалтерами зазвичай жінки працюють. Вона сидить в 1С чи за калькулятором і кучую паперів. Чим вона може бути небезпечна??? Стеблером чи дироколом когось пристеблить? Хіба якась неадекватна
    А якщо вона вагітна? І вриваються маски шоу з автоматами і всіх на підлого як злочинців це нормально??? Тут не вагіні можуть отримати колосальний стрес! І чим вона так може їх перешкодити?

Подивився би я на вас коли би ваша жінка, сестра, дочка вагітна(чи недуже) отак працюючи простим бухгалтером погризла підлогу з пів дня, НІЗАЩО! просто бо "працівники (податкової) міліції молодці. Відпрацювали чітко"

просто працювати ЗАКОННИМИ методами! Хочаб представлятись, показувати посвідчення. Якщо щось вилучають то ЗАКОННИМИ методами склади протокол вилучення і тп.
    Як працює податкова в розвинутих країнах? без податкової міліції. І нічого ніхто на них чомусь ненападає і тп.

6. Locke

Locke невиправний реаліст

Та вони ж всіх без винятку підприємців вважають злочинцями.

• Подобається Подобається x 7
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пробачте, але не говоріть не знаючи... Це ЄДИНА озброєна людина в частині, яка не має права застосовувати зброю.
    Не служби а адміністрації.
    А підрозділ фіззахисту, який є штатною одиницею, чим повинен бути озброєний? Ромашками?
    Щось не помітив я в тій юрбі вагітних :)))

Кожен бик несе свої яйця... Я дав посиланя на структуру ДПА. Там розписані обов"язки всіх.
    Щось я пропустив... А Ви вважаєте дії ДПА незаконними? То подайте в суд... Гаагзький...

8. sani

sani Well-Known Member

не про то розмова!
    Поясніть, для чого він має бути озброєний? Для боротьби з дівчатами бухгалтерами? Будь яке використання зброї має бути обгрунтоване! А тут я небачу жодної потреби!

на відео може суто чоловічий колектив, а це не поодинокі випадки

проти калькулятора і стеблера з автоматом, мда, "справжні чоловіки"...

мудаки просто

• Подобається Подобається x 3
  9. VasMT

А пошуком Вам релігія не дозволяє користуватись?
    Ще раз прошу: покажіть мені калькулятор і степлер в руках вагітних робітників бердянського райагропромбуду!
    Нема? А чо?
    Все! Я на вільні теми спілкуюсь у інших гілках.

10. sani

sani Well-Known Member

так ці службові обов"язки треба виконувати.. а якщо людина елементарно не представилась і привела з собою, ще з десяток невідомих озброєних людей, блокує роботу підприємства... що робити?
    І я щераз кажу якби податкова діяла у рамках закону то ніяких питань і тимбільше протиправних дій до податківця при виконанні ними службових обов’язків небуде!

Для чого та податкова міліція? Щось лікарської міліції нема(яка б захищала лікарів) чи двірникової, яка б двірників захищала від протиправних дій, і таксистської міліції теж нема...

А в наших реаліях підприємцям треба вводити "підприємницьку міліцію" як спеціалізований підрозділ фізичного захисту, що забезпечує безпеку діяльності підприємств, і захист їх від протиправних посягань працівників податкової адміністрації.

А з побаченого, я вважаю працівники правильно зробили, на всяку дію є протидія.
    І ще чуть чуть і так буде і з ДАЙ і з МРЕО та іншими вигнившими органами!

• Подобається Подобається x 5
  11. VasMT

:haha:
    :good:

12. majolika

majolika Well-Known Member

до речі, що нового чувати по цьому випадку?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, тут нема навіть чого сперечатися. Чомусь у Польщі, Прибалтиці ніхто не ходить збирати податки з пістолетами. Те, що показано є про сто дикість. Я розумію, якщо б хтось чинив опір, втікав, відстрілювався. Але насправді, все дуже просто. Тре загнати підприємство в тупік - робляться відповідні маски шоу. То може бути навіть замовлення конкурентів, або власники не в ту партію вступили, або не хочуть відстібнути Партії Регіонів і т.д. Згадайте, як того літа був наліт на Львівський холодокомбінат. Я не чув, щоб хтось там чинив фізичний опір, чи втікав. Скоріше всього хотіли скрутити руки найбільшому виробнику морозива на Західній Україні.
    Явно замовленням пахне.

Все це називається одним словом - корупція, через яку інвестори не хочуть вкладаи гроші в Україну. Бо нігде такого нема у Європі.
    А ви, VasMT, підхвалюйте дії податкової, мов гарно і правильно несуть службу.
    Чєм хуже, тєм лучше.

14. VasMT

Тиц-киздиць... по руськи "Здрастє"...
    І де це я схвалюю дії податкової????
    Миху, нафіг ту синтетику, переходьте на рослинні засоби...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

При Ющенку такого не було, а при вашому Януковичу - прошу дуже.

16. VasMT

Ой, я Вас прошу...
    Переходьте негайно...
    14.04.2008 11:00
    Податкова захопила офіс Кредобанку
    Июнь 01,2009
    Силовики податкової вчинили напад на Національну правову палату

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ой. А як тоді з
    . Перепрошую, я тією ж палкою але іншим кінцем,--- може впізнали кого серед робітників, що вони являються базарними баригами? Ну тоді питань нема :)) ;)

Отож почухав потилицю. Як би то не образити нікого, і одночасно підбити сумніви форумлян в чиїйсь адекватності між Мих_ом і Вами. Ох і результам може палучіцца?! Нє? ;)
    Ну робити вигляд типу " я не про них" то вже якось не файно. Самі ж писали що
    . Чи слова
    уже не являються похвалою???!!! Га? :)))

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)