Я готовий вам персонально продемонструвати, бо по відео ви скажете, що сода не сода і перекис проста вода. Узгодимо де і коли і ви все побачите на власні очі, gaidamacka@gmail.com
Йой, @gaidamacka, та дайте си на спокій Якшо вже так дуже хочете, то покажіть знимки своїх зубів зара і потім ше раз покажете через 5-7 років
Підкажіть гарну зубну пасту, яка відбілює зуби. Я теж думаю про відбілювання зубів, але мені поки, що треба 2 пломби ще поставити, а там побачимо.
Мені лікар сказав, що якщо Ви зірка Голівуду, то можна і відбилити, а так не має потреби, тим більше емаль після цього зіпсується. Тому я вирішила, що краще просто покористуюся відбілюючою зубною пастою
як на мене, то краще всіх себе зарекомендувала сплатівська паста. якщо нею чищу, то зубі стають біліше
Я вважаю, що процедуру відбілювання зубів має робити виключно лікар. Навіть рекомендувати ту чи іншу пасту з відбілюючим ефектом повинен професіонал і лише після огляду. Адже все дуже індивідуально. Я поділяю думку, що шкода від відбілювання стосується тих часів, коли стоматологи ще не мали сучасних матеріалів та апаратури. Поцікавтесь думкою спеціалістів, чи шкідливе відбілювання зубів https://elvirabezvushko.com.ua/articles/metodi-vidbilyuvannya-zubiv.html В будь-якому рзі в наш час безліч методів, деякі з них певно мають побічні ефекти. Головне - не займатися самолікуванням і не практикувати "народну" медицину.
Я лично против домашнего отбеливания, так как очень легко испортить эмаль с помощью народных способов. Лучше сходить на осмотр к врачу, получить консультацию и рекомендации, а потом решать, какая процедура более подходит именно Вам. Я посещал лазерное отбеливание зубов, тут читайте подробнее . Результат достигается за один раз, в итоге нет вреда зубам.
Я читала много отзывов про пользу или вред отбеливания зубов, но не думаю, что это так вредно, иначе бы в разных стоматологиях не предлагали такие услуги. Я себе хочу отбелить зубки, но пока не располагаю достаточной суммой. Немного подкоплю и ближе к лету, сделаю эту процедуру.
А ви думаєте відбілююча зубна паста емаль не псує? Насправді такими пастами потрібно користуватися дуже обережно. Я навпаки за відбілення, але потрібно звертатися в хорошу клініку. Я пів року тому відбілювала зуби в клініці Симетрика Стоматологія Львів | Стоматологічна клініка Symmetrica результат мені сподобався. А для того щоб зуби не стали чутливими виявляється, що після процедури потрібно користуватися спеціальною капою.
Если и делать отбеливание зубов, то только в проверенной стоматологии. Мы вот например в этом вопросе стараемся не экономить, и обращайтесь в стоматологию в Киеве Qclinic Стоматология в Киеве Qclinic - Стоматологическая клиника . У них и врачи хорошие, и цены низкие.