Уже года 4 как пользуюсь своим рецептом и на эмаль не жалуюсь. Зубы стали явно здоровее, десна перестали кровоточить. Добавляю перекись водорода в воду, которою регулярно пью, натощак естественно. Чувствую себя превосходно!
Почему же? Или вы думаете мой организм какой-то особенный? Что помогает мне то поможет и другим, логично же.
Ви вважаєте що вас організм особливий? Дія ПВ та соди на організм людини одинакова у всіх людей. Звісно, що кожний цю дію сприймає по різному. Тому люди пробують і визначаються підходить/не підходить.
Немає змісту флудити і сперичатись, я написав свій рецепт, яким я користуюсь вже впродовж 4 років. Інгрідієнти, сода та перекис по своїй ціні є не дорогими, а ефект від застосування відчутний, зуби та ротова порожнина здорові, голівудської білізни зубів звісно не має, а є приємний натурально білий колір зубів.
Механизм действия отбеливающих систем основан на пероксиде, оптический эффект "белизны"достигается появлением микрошероховатостей эмали. Дополнительно "шлифуя" зубы содой эффект можно усилить, логично .
За те, що я написав, я несу повну відповідальність і готовий продемонструвати чищення зубів ПВ і содою будькому! А ви готові продемонструвати на собі полоконня писку соляною кіслотою?