Якось ніколи не задавався питанням, чи варто це взагалі робити. Принаймні я можу сказати, що з моїм організмом щось не так, коли зуби починають жовтішати. Звісно, якщо в людини комплекси, зприводу недостатньої білизни зубів - то будь-ласка, можливо саме в посмішці ваше щастя. Але якщо людина не слідкує за своєю зовнішністю, скажімо в людини жирне, не мите волосся то білі зуби не покращать загального образу. А навпаки по іншому. Охайний вигляд людини і жовтуваті зуби свідчать про те, що людина слідкує за собою, проте без фанатизму та перфекціонізму. П.С. Ляльки барбі (тип дівчат) мене ніколи не приваблювали.
Зате барбі-баби тільки й калькулюватимуть, кіко грошей барбі А вивалила за відбілювання. Компліменти будуть розсипати, і зааааздрити. Щастя! Нє?
Так, кожен вбачає щастя в своєму: в понтах (моді), у владі (впливі) чи у творчості (ігноруванні оточення). Кожному своє) Якщо мода на білі зуби пішла від Мерлін Монро, то може й груди зробить як в Памели Андерсон? Це ж теж модно...
Вважаю відбілювання зубів не надто корисною процедурою, адже вона шкодить зубній емалі. Набагато краще, ІМХО, відбілювати більш мяко, не радикально. в тому числі за допомогою звичних засобів
Мода минає, а от почуття власного стилю та гідності лишається... І білі зуби - мало чим повпливають на привабливість, якщо не буде щирої посмішки
руйнуєм стереотипи )) якщо ваші зуби жовтіють, то скоріш за все або ви курите, або вам більше 30 років )) не треба думати що в людини закладено все життя мати блискучу білизну. а щодо відбілювання, якщо ви не боїтесь чутливості зуба, після того як потріскає шар емалі, то вперед. зазвичай відбілюють тиждень по 15 хв і цього вистачає на рік. принцип простий - спец гель знімає верхній шар, а замість нього кладе захисний лікувальний прошарок. але він дуже тонкий. і якщо ви полюбляєте гризти шось тверде, то ви вмрете від болю.. потім. чуть пізніше
Не правда Є емаль зубів біла, а є жовтувата від природи. Звичайно, можна відбілити хім. засобами, але через деякий час жовтизна буде повертатися.
Дещо про пасти із фтором (Большой зубной обман) На протяжении десятилетий польза фтора пропагандировалась среди населения, начиная со школьной скамьи. Учёных, которые заявляли, что вместо пользы фтор оказывает на организм человека сильное негативное воздействие, увольняли, преследовали, осмеивали в прессе. Только в последнее время некоторые учёные смогли опубликовать результаты исследований, говорящих о вреде фторида натрия при применении даже в разрёшенных стандартами дозах. Нетрудно догадаться, что пасты, которые были наиболее широко разрекламированы («Colgate», «Blend-a-med», «Aquafresh» и т.д.) имеют в себе наибольшее содержание фтора. Люди стали покупать эти зубные пасты не потому что их польза доказана, а потому что многократно повторенная ложь (в виде рекламы) стала восприниматься многими людьми как правда. Для широкого продвижения фтора в массы был использован этот психологический приём. Джерело
а я ото вагаюся. щоденне кавування (я взагалі кавоманіяк) зробили зуби, м"яко кажучи. жовтуватими. від відбілюючих паст толку не надто багато. а відбілювати де-небудь у клініці...іхочеться, і колеться ото думаю поки.
Якщо коротко - паста з вугілля бамбукового дерева. Кажуть китайці жи добре чистить (логічно, адже вугілля - хороший сорбент), повністю натуральна і має відбілюючий ефект (поки що своїми зубами як ліхтариком вночі не свічу, але може мало часу користуююсь )
Напишу свій рецепт чистки зубів, хто хоче застосовуйте. Беру маленьку посудину туди кидаю чайну ложку соди, наливаю туди ще перекис водню таким чином, щоб при перемішуванні утворилась кашиця. Потім какшицю на щітку і чистити зуби. Сода працює як образивний матеріал, а ПВ як дизинфекуючий засіб.