А у мене сьогодні по економіці "4"..не моє воно..не моє) Все, можна розслабитись ...і відсвяткувати завтра Тетянин день
У нас після психології жарт ходить: "Що після нашої групи йдуть в декрет". Просто викладач психології, так і зробила... А давайте, щось вигадаємо на щастя перед іспитом (традицію), у кого які ідеї.
В нас н першому курсі кусали кутик заліковки...але то глухий номер, бо хоч мали практично всі 4;5, але до 5 курсу заліковку зжувати наніц можна
треба в ніч перед екзаменом, десь так в годині 3-4 позвонити викладачу і сказати: - Спиш, сволоч??! а ми вчимося!!!
Ну, коли я вчилась, ми так робили. В ніч перед екзаменом клали заліковку під подушку, і коли лягали спати, приговорювали: "Халяво, прийди, халяво, прийди!"
Мені ше вшколі вчителька розказувала як її одногрупники з викладача перед іспитом посміялись, правда досить жорстоко:. Прислали викладачу труну, з оцінками проблем в групі не було. Тіко я думаю що все таки нерви викладачам поберегти треба, а то ше потім сам проблем не оберешся з такими жартами
Мнні щось неохота попадати в той анекдот Йдуть по частині "стробату" два солдати, а на зустріч йде офіцер, один каже: - Давай прикольнемось? - Ну, та. Над деканом вже прикольнулись!!!
та то не маэ значення насправді... грає роль лише віра людини... в що повіриш, то і збудеться! а чи то буде досягнуто шарою чи молитвою до Бога, то окреме питання... в мене не раз були випадки, коли перед екзаменом доводилось вертатись зза порога.. воно мене тоді забобонну так нервувало(( а раз сказала собі:"Баста! Вірю тільки в Божу поміч!" і мені в той день так везло як нікому.. і аналогічна ситуація повторялась.. тому студенти, вибачайте, але приказування над заліковками може й помагають, але я волію досягати ефекту іншими способами...
Мене завжди спасала моя заліковка (поки її не вкрали). Могла нічого не знаючи прийти на екзамен, а коли викладач відкривав її, то завжди зацікавлювався фотографією. Потім на основі цього починав розмову і вже, в принципі, нічого не питаючи ставив оцінку. Так було ну дууууже багато разів. Навіть держ.екзамен так здавала
Почекайте, а ваша вчителька часом не вчилася на механічному факультеті в Хмельницькому (це сталося у часи мого тата). Просто у нас цей викладач ще викладає та тримає домовину у себе на балконі. У нас не тільки прислали труну, а ще замовили музику. І навіть досі механіки (від 1 до 5 курсу) мріють повторити це!!!!!
Мене завжди також спасає заліковка, але не фотографія, а оцінки... Якось ні один викладач не хоче бути свинею, і ставить мені так як всі.