Вічне жуваття про заперечення Вічного життя

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Василь, 24 лис 2009.

1. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, це означає лише те, що для мене було б сумною звісткою!

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Мені більше подобається той варіант, де "дітей не люблю, але сам процес..." :)))

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

Тепер ви хочете сказати, що відсутність чогось більш важливого для вас не було б сумною звісткою, а відсутність чогось менш важливого - було б? о_О

3. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, я хочу сказати лише те, що я сказав, що для мене сумною звісткою було б, що я нічого не знаю про безсумнівність вічного життя, а не те, що для мене тут є більш важливим!

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Закрутили :scratch_one-s_head:

5. Bambook

Але заодно ви визнали, що відсутність вічного життя не була б для вас сумною звісткою.
    Відповідно, логічними можуть бути лише два варіанти:
    1. Ви вважаєте своє незнання важливішим за вічне життя.
    2. У вас сумні звістки виникають щодо того, що є менш важливим, а не щодо того, що є більш важливим.

Третім варіантом може бути хіба те, що ви десь збрехали. Але ж в мене навіть язик не повернеться звинуватити вас у такій ницості...

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Бамбук, вам треба в адвокати йти....ви навіть свідкам можете голову заморочити))))))))))

• Подобається Подобається x 2
  7. Василь

Василь Well-Known Member

Є ще й четвертий варіант - відсутність вічного життя не є для мене сумною звісткою!

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Є ще один варіант.
    Чисто випадково десь увімкнувся комп...ну,перепад,чи що...випадково замкнуло клаву,випадково почали набиратись букви.
    Чисто випадково вони почали складатись в слова.
    І вже зовсім випадково, з тих слів почали складатись фрази...:sorry:
    Хм...де докази існування Василя,га?:ireful1:
    Наука про то ніц не каже...:nea:

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ключове слово "замкнуло"?

10. Василь

Василь Well-Known Member

Підтримую, немає сенсу вести розмови про Василя, бо ніде у фізичному Всесвіті, а також у віртуалі жодного Василя немає! Значно більше сенсу балакати про Єгову, бо принаймні у віртуалі його завжди можна десь здибати, особливо у філософському розділі Львіського форуму, де Єгова є в кожній темі, і де без Єгови і ні туди, і ні сюди!

Нехай вічно буде жуватимим Єгова, який вічно у всіх жуваттях є найжуватнішим об'єктом жуваття!

11. Bambook

Ну, взагалі-то навіть в розділі Релігія набагато частіше можна зустріти слово "Василь", ніж слово "Єгова". Просто всюдисущий якийсь...

12. Василь

Василь Well-Known Member

То все лише слова! Ніяких доказів існування того Василя немає, тому народ турбується: де докази?

13. Bambook

Ви впевнені, що народ турбується саме тому? Які у вас на то підстави? ;)

14. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, це є абсолютно безпідставне твердження! Бо флуд...

15. Bambook

То навіщо ж ви флудите, ще й очевидно свідомо? Невже ви вважаєте, що флудити - це добре? о_О

16. Василь

Василь Well-Known Member

А що, маєте якусь змістовну тезу на тему жуваття? Викладайте, я підключусь до обговорення!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

:wacko:

Для чого жити в чистоті і як зробити життя в болоті?

Дайте відповідь на запитання.:haha:

18. Василь

Василь Well-Known Member

Моє питання не стосується тих, хто живе в болоті.

19. Bambook

От, мало не пропустив поміж подальшим флудом.
    Те, що відсутність вічного життя не є для вас сумною звісткою - це те, про що я вам казав увесь час, а ви заперечували?
    Коли ж ви говорили правду?
    І якщо ви говорите правду зараз, то все ж, виходить, для вас ваше незнання певного факту є важливішим, ніж вічне життя? Чи ви вважаєте, що викликає сум щось неважливе, а залишає без емоцій щось важливе?

20. Василь

Василь Well-Known Member

Нажаль, не зрозумів запитання. Про що Ви питаєте?

Все, що я говорив тоді, коли темою було вічне життя, було правдою. А тепер, коли темою стало вічне жуваття, правдою став флуд, бо жуваття якраз і означає флуд. Чи не так?

Я вважаю, що життя є таким, яким воно є, і це не має бути для когось сумною звісткою.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)