Вічне жуваття про заперечення Вічного життя

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Василь, 24 лис 2009.

1. Василь

Василь Well-Known Member

Про віртуальні частинки читайте тут.

2. Василь

Василь Well-Known Member

Ви дуже спішите! Всім відомо, що статеве розмноження виникло значно пізніше, ніж виникло саме розмноження живих організмів, тобто поділ клітин. Відтак, першими були клітини, які почали ділитися шляхом редуплікації ДНК.

Дякую, за подарунок! Тобто Ви можете мені подарувати вічне життя? Чи мені треба ще почекати, коли хтось інший мені його подарує? А до тих пір мені нема чого приймати, бо я вже маю те, чого бажаю - життя в єдності. А в рай я піду після того, як Ви мене запросите, як пришлете мені листівочку з того раю. А до того я не знаю бога, бо не бажаю потрапити в рай раніше від Вас!

3. Blessed

Blessed Well-Known Member

Тобто розумна мавпа і є першою хто почав цей чудовий процес статевого розмноження! :bad: вона й не знала що вона перша!

ні не я, я вам з власного досвіду раджу повірити в Бога.

а що все ж боїтесь померти? чому? там же нічого нема і ви нічого не будете відчувати з ваших слів. чому ж боїтесь померти?

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

:cry: сумую за вами.
    але знаю і не такі ламались,КОГДА ПРИХОДИТ БОГ ПУСТЫНЯ ПРЕВРАЩАЕТСЯ В ЦВЕТУЩИЙ САД:give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  4. Василь

Василь Well-Known Member

Я лише тоді перестану сумувати, коли отримаю від Вас листівочку з раю. А бог є дуже нудним, я за ним ніколи не піду!

5. Blessed

гигиги, канєшно, диявол пропонує більш креативне життя, гадання,зірки,медитація, свята сонця,місяця,води і всякої різної білібірди!
    За Богом йти важко,але і нагорода за це вічність!

Я ще ні разу не жаліла що вибрала саме Його а не диявольську бутафорію.

А стосовно "ніколи"...що вам сказати, ніколи не кажіть "ніколи":)

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

На це і на все інше сказане вами,Василю:
    Мы от Бога; знающий Бога слушает нас; кто не от Бога, тот не слушает нас. По сему-то узнаём духа истины и духа заблуждения.(1 Іоана 4:6)

• Подобається Подобається x 2
  6. Василь

Василь Well-Known Member

Я не знаю, де Ви зустрічали диявола, але я його не зустрічав. Я живу тим життям, яке в мене є, живу осягненням єдности і спілкуюсь з людьми, а не з дияволом.

7. Blessed

"Возлюбленные! не всякому духу верьте, но испытывайте духов, от Бога ли они, потому что много лжепророков появилось в мире.
    Духа Божия (и духа заблуждения) узнавайте так: всякий дух, который исповедует Иисуса Христа, пришедшего во плоти, есть от Бога;
    а всякий дух, который не исповедует Иисуса Христа, пришедшего во плоти, не есть от Бога, но это дух антихриста, о котором вы слышали, что он придет и теперь есть уже в мире" (1 Иоанна 4:1-3)

Задумайтесь чтобы не впасть вам в искушение.

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

ну так, цікаво просто, чим ви живете? що це за вчення? буддизм, фільософія, що?

8. Василь

Василь Well-Known Member

Це дуже просте вчення - на першому місці покладаю осягнення єдности, коли йдеться про стосунки з іншою людиною. Єдність же не вмирає...

9. dorino

dorino Well-Known Member

І ви мене заінтригували Василю, а поділіться досвідом, як вам це вдається, витирати-позбуватися здобутого пізнання?

Як я з цим уже намучився і скільки ще прийдеться, і що мені з того, що об`єкту не стало....

10. Василь

Василь Well-Known Member

Невже? Так це ж єресь! Раз церква сказала, що є вічне життя, то як його може не бути?

11. Bambook

Bambook Persona non grata

От і я думаю - церква сказала, що є вічне життя, то як його може не бути? Що ви тут вносите деструктив постійно. Сказано вам церквою: є вічне життя. Отже, нема що тут і обговорювати...

12. Василь

Василь Well-Known Member

Насправді, є що обговорювати! Наприклад, що таке вічне життя і як його можна зробити нормальним людським життям?

13. Bambook

Ви справді хочете почути відповідь на це питання? Спочатку дайте відповідь: чи готові ви її почути...

14. Василь

Василь Well-Known Member

По-Вашому я ставлю запитання для того, щоб не почути відповіді?

15. Bambook

Я не можу залізти вам у голову і вирішити за вас, для чого ви ставили запитання.
    До того ж, я спитав ще й "чи ви справді готові".
    Тому що ви мусите бути свідомі того, що ви нестимете відповідальність за це знання до кінця своїх днів...

16. Василь

Василь Well-Known Member

Звичайно, що я свідомий! Чому Ви сумніваєтесь? Я поставив запитання і чекаю на відповідь. Психоаналізу не потребую, лише відповіді на моє запитання! Що тут ще неясного?

17. Bambook

Ну от звідки я міг знати, чого ви потребуєте, а чого не потребуєте? І звідки ви знаєте, що я сумніваюся? Оце останнє, мабуть, найбільш неясне...

18. Василь

Василь Well-Known Member

Ви вкотре пропустили дати відповідь на моє запитання!

19. Bambook

Я дав відповідь на ваше запитання:

20. Василь

Василь Well-Known Member

Повторюю запитання і чекаю на відповідь:

а де твій аватар? :)