Вічне жуваття про заперечення Вічного життя

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Василь, 24 лис 2009.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Якби, Васю, ти був моїм учнем по фізиці, скажімо, в 6-му класі, я б тебе вигнав і лишив би повторно в цьому самому класі. З вакууму не може народитись НІЧОГО! Щось може народитися з енергії. Бо я десь читав одне з визначень матерії, як "одна з форм існування енергії". Шкода, що до тебе це не дійде.:sad:
    Важко дискутувати з трьома категоріями людей.
    1 Неграмотними
    2 Зазомбованими (ми недавно бачили це на гілці про єговістів)
    3 Психічнохворими.
    З будь-якими іншими категоріями дискусія можлива, так як нормальна людина усвідомлює, що її знання про все, що нас оточує, сміхотворно малі.
    Я вже колись приводив висловлювання Ньютона і грецьких філософів, які в кінці життя визнали, що вони нічого не знають.
    Це означає, що вони були психічно здоровими і думаючими людьми.

2. Василь

Василь Well-Known Member

Помилка! Вакуум є найнижчим станом квантового поля, дія оператора знищення на який дає нуль, а дія оператора народження дає стан поля з однією часткою. Детальніше читайте тут!

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Васильку, прочитай закон збереження енергії. Фізика. 6-й клас.
    І зрозумій, що ні ти, ні той "проффесор" Обормотов, якого ти начитався не знаєте нічого.
    І звідси починай шлях до цивілізації. Мені шкода, що тут всі над тобою сміються.

Останнє редагування: 6 вер 2010
  4. Василь

Василь Well-Known Member

Не сперечайтесь, а прочитайте уважно, що таке вакуум! Посилання на відповідну сторінку вікіпедії я дав вище. Будете знати більше, ніж пише в підручнику за 6-й клас!

5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Якраз навпаки: про Великий вибух Ви додали, з'їжджаючи з теми про вічне життя, обіцяне праведникам Богом. А Бог записує інформацію про свою наявність в серці кожної людини, тільки не кожна людина здатна "прочитати" той запис. :sad:

Ви впевнені? Вам треба тоді зробити доповідь на міжнародному симпозіумі фізиків, бо вони досі між собою не домовляться, яким саме вакуум був до вибуху. :haha:

• Подобається Подобається x 1
  6. Василь

Василь Well-Known Member

Інформація не тільки записується, а й стирається! Одним тільки "прочитуванням" записаної інформації далеко не заїдете, бо для того, щоб жити, людині потрібно також і пізнання самих речей!

Ви помиляєтесь: наукові проблеми вирішуються не загальним домовленням вчених на симпозіумах, а розробкою нових фізичних теорій та експериментів!

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Що було причиною того вибуху і де він відбувся?

8. Василь

Василь Well-Known Member

Причиною того вибуху була вселенська нестабільність вакууму того Всесвіту, який існував до Великого Вибуху і в якому й відбувся тей Великий Вибух.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ми говоримо про
    нє?

• Подобається Подобається x 1
  10. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, ми говоримо про вічне життя, яке Вам поки що не вдалось навіть змоделювати!

11. консультант

Яка причина нестабільності вакууму? І що сталось з вакуумом?

12. Василь

Василь Well-Known Member

Ці питання виходять за межі обговорюваної теми, крім того "на пальцях" цього неможливо пояснити. Свою відповідь я вже дав в темі "Великий Вибух як вселенська нестабільність вакууму", але правила Львівського форуму мені забороняють посилатись на форум Соцису, тому я цього робити не буду.

13. консультант

Чому виходить за межі обговорення теми? Вибух, по-Вашому став причиною появи Вічності і життя.

14. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, Вибух став причиною появи фізичного Всесвіту, який, очевидно, не є вічним, а виникнення життя він взагалі не стосується: життя виникло на планеті Земля багато мільярдів років після цього Вибуху.

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Цілковитий офтоп, прошу пана.

Знову офтоп.

Навіщо писати, аби написати? Пишить по справі!

---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

Бог так зробив. Без Бога вакуум залишався б у стані хаотичного руху на рівні елементарних частинок.

16. консультант

Де таке пише?:)

17. Василь

Василь Well-Known Member

Навпаки, до Великого Вибуху вакум був впорядкованим в масштабі всього Всесвіту, а після ВВ ця внутрішня симетрія вакууму була порушена!

18. консультант

Що там у вакуумі може бути впорядковане, якщо там нічого нема? Про яку симетрію у Вакуумі Ви говорите, то що баняк з водою?

19. Василь

Василь Well-Known Member

В вакуумі немає фізичних частинок, але є флюктуації, внаслідок яких відбувається обмін віртуальними частинками. Саме ці флюктуації і є впорядковані в вакуумі!

20. консультант

Василю, Ви хоч знаєте, що таке флюктуації з медичної точки зору і яка їх складова?
    Як виглядають ті віртуальні частинки?о_О

а де твій аватар? :)