Вічне жуваття про заперечення Вічного життя

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Василь, 24 лис 2009.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Тоді як впав з печі а Гагарін розбився?

• Подобається Подобається x 1
  2. Василь

Василь Well-Known Member

Ага! Вгадали...

3. nixto

nixto Well-Known Member

А якщо психічно хворі, переживають але не спостерігають...

4. Василь

Василь Well-Known Member

Переживають усі - і психічно хворі, і здорові.

5. Василь

Василь Well-Known Member

Я ось чого не розумію: чому духовне єднання споріднених душ Ви називаєте вічним життям, і чому це єднання відбувається після земного життя?

6. Василь

Василь Well-Known Member

Отож, у християн взагалі невідомо яке уявлення про вічне життя, бо, крім того, що "як анголи на небі", нічого конкретного християнин про вічне життя сказати не може...

7. ovod

ovod Well-Known Member

конкретно може сказати той хто прожив вічне життя(не як його протяжність, а як стан) або принаймі живе. Всі інші пробують зрозуміти з того що знають.
    Для порівняння, це практично те саме, що когось навчити їзити на велосипеді тільки розказуючи, а потім той має сісти і поїхати. Той хто володіє чи відчуває(віра, любов...) може тільки описати, а не передати. Тому тепер стоїть завдання по словах Біблії отримати результат.

І взагалі попробуйте пояснити, що ви хочете довести - може ми говоримо про одне і теж тільки різними словами.

8. Василь

Василь Well-Known Member

Я вже це пояснив: вічність не є фізичним поняттям і життя ніяк не стосується, бо життя є фізичним процесом.

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не обовязково, Васильку. Ось коли ти крім єдності ще й осягнеш трохи науки, то зрозумієш, що марксизм-ленінізм є дуже хибним вченням.
    Я ж колись тобі приводив цифри, що суто фізичної матерії в Всесвіті якихось 4-5%. Все інше є нематеріальною субстанцією. Якщо будеш розвивати свої знання (і мозок) може колись і осилиш більш складні істини.

10. Василь

Василь Well-Known Member

Що таке "нематеріальна субстанція"?

11. ovod

ovod Well-Known Member

а що таке фізичне поняття? І життя? І процес? з вашої точки зору.

12. консультант

консультант Дуже важлива персона

Доба включає в себе день і ніч. Вічність включає в себе життя, тому що власне життя породжує вічність - вічний процес існування білкових і небілкових тіл. Не розумію, що то за Вічність, якщо в ній немає життя? Ви сами кажете, що життя фізичне поняття. Якщо так, то і Вічність теж фізичний процес, бо її складовою є життя.:)

13. Василь

Василь Well-Known Member

Фізичним є таке поняття, що стосується фізичних об"єктів та процесів їх взаємодії і еволюції. А що таке життя як фізичний процес я вже писав тут.

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

А коли виникла вічність?

14. ovod

ovod Well-Known Member

а що був час коли не було ніяких процесів і фізичних в тому числі?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

як визначення - примітивно, майже на рівні початкової школи.
    труп, що в труні розкладається - теж фізичний процес, але то явно не життя.

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

Вічність не є процес. Тому вона не могла виникнути. Вічність немає ні вчорашнього часу, ні майбутнього, лиш тепершній. Вічність просто є.

16. Василь

Василь Well-Known Member

Був час, коли не було фізичних процесів, бо не існувало фізичних часток. Це час до Великого Вибуху, після якого почали народжуватись фізичні частки з вакууму. А до того існували лише віртуальні частки й віртуальні процеси.

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

Ви підтвердили, що вічність не є фізичним поняттям, що й треба було довести!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

для кого довести? Для вас? Ну на здоровля, звертайсі, коли шо.....

18. консультант

Одночасно з Богом.:)
    А що таке - просто є. Якщо щось просто є, то значить існує, значить включає в себе фізичні процеси.

19. Василь

Василь Well-Known Member

Мені не треба цього доводити, бо я це стверджував завжди! Просто, одне питання відпадає.

20. консультант

Василю, то для Вас відпадає, бо Ви дали собі таку установку, але суть діла не міняється. Якщо Ви вважатимите, що земля квадратна, то квадратною вона від того не стане.:)

а де твій аватар? :)