Вічне жуваття про заперечення Вічного життя

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Василь, 24 лис 2009.

1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1) Вистачить на всіх. І ще лишеться.
    1") Ангели - вищі безтілесні істоти. Людина вцілому (тіло це те єдине що має людина).
    Людина = тіло.
    2) я точно знаю що очікує на людину після її смерті.
    Псалом 146:3-4
    Еклезіаста 9:5,10
    А в якому вигляді знаходиться в Бога інформація про нас не є настільки важливим.
    Бог це абсолютний Розум. Якщо Він створив Усесвіт і все що в ньому, то що Йому буде трудністю згадати про якийсь трильйон людей.
    3) Я написав, що не беруся то судити. Ви що ж думаєте всі святі що канонізовані Папою дійсно святі. Якби серед них була хоть би половина дійсно святих то це б було дуже добре. Після смерті і до воскресіння життя немає.
    Доречі чуда не є підтвердженням Божого схвалення, оскільки великі ознаки здатен чинити і Сатана і його земні друзі.
    Матвія 24:24
    Постануть христи неправдиві, і неправидві пророки, і будуть чинити ВЕЛИКІ ознаки та чуда, що звели б, коли можна, і вибраних.
    Матвія 7:21-23
    Не кожен, хто каже до Мене: "Господи, Господи!" увійде в Царство Небесне, але той, хто ВИКОНУЄ волю Мого Отця, що на небі.
    Багато хто скажуть Мені того дня: "Господи, Господи, хіба ми не Ім'ям Твоїм пророкували, хіба не ім'ям Твоїм демонів ми виганяли, або не Ім'ям чуда великі творили?"
    І їм оголошу Я тоді: " Я ніколи не знав вас... Відійдіть від Мене, хто чинить беззаконня!"

Ну і фінал:
    Увіходьте тісними ворітьми, бо просторі ворота й широка дорога, що веде до погибелі, і нею багато хто ходять.
    Бо тісні ті ворота, і вузька та дорога, що веде до життя, - і мало таких, що знаходять її!

2. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

розкажіть про способи переходу від людини до ангела. Як це? тобто що з людини перейде до ангела, а що залишиться? Ну і ще цікавить таке питання: ті ангели, якими стануть люди, будуть відрізнятися від тих ангелів, які зараз є ангелами? Якщо не будуть, то навіщо тоді воскрешати померлі тіла? Щоб знищити? але їх і так уже нема.
    Тоді було б логічніше воскресити тільки праведних

3. plastic

plastic Well-Known Member

Неправедні мають бути покарані за те, що чинили лихе, ображали людей і порушували Божий закон.

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

Люди (праведні) воскреснуть в новому, кращому тілі, без слідів гріха. Чи будуть вони суть такі як ангели чи ні -в Біблії точно не сказано. Можна зробити припущення, але чи буде воно вірним?

• Подобається Подобається x 1
  4. SemperTiro

ви хоч розумієте, що з цієї фрази випливає, що ЩОСЬ буде воскресати в тілі?

---------- Додано в 04:43 ---------- Попередній допис був написаний в 04:42 ----------

навіщо тоді робити такі припущення? доповнюєте Біблію від себе?

---------- Додано в 04:43 ---------- Попередній допис був написаний в 04:43 ----------

вони вже і так покарані небуттям, що може бути гірше?

5. plastic

Воскресла людина буде мати гарне тіло, без наслідків гріха

---------- Додано в 09:25 ---------- Попередній допис був написаний в 09:23 ----------

Ось я і не хочу робити припущення. Про ангелів написано- що вони духи, а про людей що вони в тілі воскреснуть.

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

До 2 смерті вони ще не покарані, вони просто "сплять" у 1 смерті ( див воскресіння дочері Яіра Ісусом-Його слова, що Ісус сказав про Лазяря, який помер-він спить, Я іду його розбудити.)

6. SemperTiro

я зовсім не про те питав. Я вам вказав, що зміст вашого речення вказує, що ЩОСЬ буде воскресати В ТІЛІ.
    отже, Абдурахман помиляється і люди не стануть ангелами?
    Тобто Лазар уже перейшов у небуття? Але ж тіло його не зруйнувалося і не стало прахом, тож він справді міг тільки "спати" для людей. А Ісус його "розбудив". Зверніть увагу, Ісус ніде не продемонстрував такого "пробудження", про яке кажете ви: не повернув нікого із небуття, відновивши його тіло, то що тоді дає вам підстави стверджувати, що так буде?

7. plastic

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

9. Оленa

Оленa Well-Known Member

Але воскресла душа Лазара в здоровому тiлi, а не Iвана чи Пилипа.

Якщо ви говорите про сон, то людям властиво засипати i прокидатися, але при цьому вони живi i здоровi. Пiд час смертi тiло i душа роздiляються, тiло стає порохом, а душа продовжує жити i пiд час воскресiння вона отримає нове тiло, яке буде iншим нiж тепер ми маємо.

10. plastic

Душа жива-це э тіло+дихання життя(дух)
    Тіло розкладається, а дух іде до Бога. При воскресінні Бог з праху знову творить тіло, і посилає дух, і людина знову стає душею живою. Тіло воскресле буде іншим, я згідна. Душа це не окрема субстанція, це є тіло+дух (згідно книги Буття)

11. ABDURAKHMAN

1. Ангелами стануть лише горстка обраних - 144000. Решта людей матимуть тілесну будову і житимуть вічно в Раю на Землі.
    2. Для людей він помер, але не для Бога.
    Люди померши припиняють своє розумне існування.

12. Зануда

Зануда така зануда

Якісь підтвердження цьому можете запропонувати?

13. ABDURAKHMAN

Щодо першого пункту:
    1 І я глянув, і ось Агнець стоїть на Сіонській горі, а з Ним сто сорок чотири тисячі, що мають Ім'я Його й Ім'я Отця Його, написане на своїх чолах.
    2 І почув я голос із неба, немов шум великої води, і немов гук міцного грому. І почув я голос гуслярів, що грали на гуслах своїх,
    3 і співали, як пісню нову перед престолом і перед чотирьома тваринами й старцями. І ніхто не міг навчитися пісні, окрім цих ста сорока чотирьох тисяч, викуплених від землі.
    4 Це ті, хто не осквернився з жінками, бо чисті вони. Вони йдуть за Агнцем, куди Він іде. Вони викуплені від людей, первістки Богові й Агнцеві,
    5 не знайшлося бо підступу в їхніх устах, бо вони непорочні!
    [Об'явлення 14:1-5]

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

2 І бачив я іншого Ангола, що від схід сонця виходив, і мав печатку Бога Живого. І він гучним голосом крикнув до чотирьох Анголів, що їм дано пошкодити землі та морю,
    3 говорячи: Не шкодьте ані землі, ані морю, ані дереву, аж поки ми покладемо печатки рабам Бога нашого на їхніх чолах!
    4 І почув я число попечатаних: сто сорок чотири тисячі попечатаних від усіх племен Ізраїлевих синів.
    [Об'явлення 7:2-4]

14. ABDURAKHMAN

Спочатку було не так...
    Люди були досконалі і безсмертні. Вони (Адам і Єва) жили в прекрасному саду і насолоджувалися своїм життям і за це складали подяку Господу. Так що навіть ангели захоплювалися ними.
    Потім люди порушили єдину настанову Бога через що й були покарані. Вони втратили своє безсмертя. Бог іх пошкодував і не відібрав у них життя.
    ¤Люди лише тілесні особи¤
    І сказав Він до них: " Ви від долу, Я - звисока, і ви зо світу цього, Я не з цього світу".<Івана 8:23>
    Хіба ж таке говорив би Ісус якби ми отримували вічну, духовну душу зверху?

15. Василь

Василь Well-Known Member

З усіх цих варіантів випливає, що вічність не є фізичним поняттям, бо ніщо у фізичному Всесвіті не є вічним. Відтак, вічне життя є не фізичним поняттям, а продуктом людської уяви, тобто фантазією людей.

16. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

А уявлення про людську уяву є продуктом людської уяви? Якщо так, тоді немає ніякої людської уяви, адже людська уява - це продукт людської уяви!
    Читайте логіку! Вам її трішки бракує.

• Подобається Подобається x 4
  17. Василь

Василь Well-Known Member

Уявлення про людську уяву є не тільки продуктом людської уяви, а й уявою, тобто воно не є лише продуктом уяви. Все логічно!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, масло масляне....

19. majolika

majolika Well-Known Member

не каждому ярко выраженному индивидууму свойственно игнорировать тенденцию парадоксальных иллюзий :)))

• Подобається Подобається x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

во-во.............

а де твій аватар? :)