Вибори в США та вплив їхніх результатів на Україну

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем OrangeSpring, 11 жов 2012.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нонсенс. Це було б правдою при звичних виборах. Але цього року вони досить відмінні. Сандерс, Круз і Трамп гірші варіанти для України. Вони готові на нехтування зовнішньої політики. Росія їм цього не дасть зробити але вони будуть здебільшого тільки реаґувати. Мені не подобається зовнішня політика Обами але він принаймні її має. З тими буде ще гірше. Клинтон в зовнішній політиці буде кращою від Обами. Звичайно для України би було краще якби МакКейн став президентом. Але реальність така що відносно поміркована Клинтон є найкращим варіантом з тих що є. Досвіду в неї також достатньо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дружина попереднього президента?

3. prius

prius Well-Known Member

Не збираюсь оправдовуватись,ви якщо не кацап по крові,то кацап по духу,а кацапи завжди були брехливі

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так. Гилларі Діана Родем Клинтон. Вона я вважаю що буде кращим президентом чим її чоловік. Характер у неї кращий. Більш досвідченим також. Бил став президентом зразу із ґубернаторського крісла в провінційному штаті. Г. Клинтон була першою дамою, сенатором від Н.Й. і державним секретарем. Остання посада є одною із найвищих у виконавчій владі і найвищою у зовнішній політиці опісля президента.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Такого лінка, де я перший раз сказав "піндос" до вашого "хохла" нема і бути не може.
    Значить ви піндос і брехун, це доказано :)
    Якщо не дасьте лінка, де я збрехав - то ви піндос, брехун і задрипаний гастарбайтер. Лади? ;)

6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Поки що....
    Бо коли переконаються що це марна справа , то перестануть помагати.
    Коли прийшов був Ющенко теж був оптимізм в США.Madeleine Albright мала великі надії на пасічника.
    Але скінчилося все гринджолами...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. prius

prius Well-Known Member

Без лінка навіть ви дебіл лади?

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Е нє, пріус. Ви балтаєте всякі дурниці, а підтвердити їх не можете, бо то є брехня. Ви гнила людина :bad:

Викрееееслюємо...

• Тупо Тупо x 1
  9. Patrick

Ці два брата - акробата вправляються в тому хто з них більший мудак.
    Дзіка закривають , то цей ІгорМ переймає естафету.

ІгорМ , гастербайтером будете ви коли зі своєi Вапнярки (чи де ви там живете) приїдете до Москви і на Курскому вокзалі будете ховатися від кожного перехожого мента, що би не перевірив ваші документи.
    А Prius в себе вдома ....живе , працює ... може не працювати ...як йому ся захоче.Але вдома.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вони абсолютно не розуміють що люди можуть жити будь-де і не бути еміґрантами або заробітчанами. Еміґрант є еміґрантом тільки до того часу поки не є громадянином. Окрім того еміґрація не є обов’язковим визначенням кожної міґрації. Я довший час жив у Голландії, Франції і Україні як добровільний екзил із США. Тому що мені не подобався курс яким рухалась країна. Тепер він почав помалу мінятись в правильний бік. Але радянські колгоспники таких речей не розуміють. Абсолютно втрачені для будь-якої цивілізації люди.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  11. Patrick

Тупе копіювання всього руского.Причому , повторюся - ТУПО.
    І це набирає викревлених і смішних форм.

В нормальних державах ніхто нікого так не називає.Люди приїзжають , відїзжають , повертаются.
    Одні переймають місцеві привички і хочуть не виділятися.
    Інші тримаются свого -одягу , традицій Як індуси наприклад. Але всі рівні , ніхто нікого не ображає.І цим Новий Світ приваблює інших.
    Мені сподобалася цитата з фільму Pearl Harbour , коли він(герой фільму)на мандарин (китайська) каже І am american

• Зе бест! Зе бест! x 2
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не тільки новий світ. Я жив в Парижі декілька раз. Один раз зі своєю коханкою із дуже старої паризької сім'ї. Вона жила в НЙ довший час до того. Потім я втратив з нею контакт на довший час. Бачив її в НЙ пізніше. Люди їздять постійно і ніхто тим особливо не переймається. Окрім радянських колгоспників. Напевне через те що їх в СРСР навіть з колгоспу не випускали.
    Я люблю Париж. Прекрасне місто для зустрічей. Колись стою і по-філософськи дивлюсь з мосту в Сену. Раптом чую мене хтось кличе. Оглядаюсь це мій сицилійський приятель з НЙ. З моделлю-коханкою транзитом із Таїланду. Сьогодні він живе в Берліні. Гімнюк щоправда непересічний але мушу надати належне його таланту самознищення і кінському здоров'ю. Бо майже у 70 років так парубкувати як мало хто зможе у 20 це треба мати талант. Люди їздять постійно.
    Щоправда колгоспники цього не знають. Як і того факту що більшість української літератури (і не тільки) була написана еміґрантами. Такими як І. Франко або Л. Українка. Але колгоспники тільки знають до якого пана вони приписані.

• Подобається Подобається x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну так, ше жінки президента у США не було.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не було. Американці консервативні.
    Але цього року може статись. Тому що Трамп демаґоґ. А Сандерс надто лівий для усієї країни. Окрім того юдей що також для консервативної Америки є не надто легким для прийняття. Г. Клинтон має два мінуси. Це її чоловік за якого її вичитують. Хоча я не розумію яким боком Гиларі до афери із Монікою. Як і інших речей. Друге це те що вона жінка. Обидва "мінуси" дещо абсурдні як на мене. А решта це хіба дрібні речі. Вона досить консервативна і не реформатор наприклад. Але Сандерс не протягне усі свої реформи через Конґрес. Буде тільки багато крику і бійок (в переносному значенні слова). Клинтон якраз може деякі проштовхнути якщо на неї тиснути. Тому навіть для реформаторів вона не є аж такою поганою опцією.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. prius

prius Well-Known Member

Чого дурний бо бідний ,чому бідний бо дурний(с)

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Come on, Вороне! Ви ще згадайте, як рабів лінчували. :cools: До речі, не забудьте тільки українцям сказати, що рабство в Америці саме продукт демократів. ;)

Демократи 1830-х1840-х років виступали за сильну виконавчу владу та проти банку Сполучених Штатів, а також за мінімізацію втручання держави в економіку та політику. Значну частину електорату партії становили жителі Півдня (діксі), вона була тісно пов'язана з плантаторами-рабовласниками та банкірами. У зв'язку з цим демократи виступали за збереження рабства.....

Третя партійна система сформувалася 1854 року після створення Республіканської партії (англ.Republican Party), організованої як об'єднання противників рабства та тих, хто виражає інтереси північних штатів з їх промисловими містами та фермерами, на противагу елітарної Демократичної партії, традиційно пов'язаної з плантаторами Півдня. Республіканці з самого початку вимагали заборонити розповсюдження рабства на нових територіях задля того, щоб надалі роздавати ці землі безкоштовно всім охочим, а також встановити високі мита на ввезення промислових товарів з Європи.

Політичні партії США — Вікіпедія

Чого це мені не подобається? Де я таке казала? Мені не подобається брехлива Дєрьмократична партія, яка не має нічого спільного з демократією, а баламутить людям голови в Америці.

17. Оля

Оля Старожилка форуму

А друге не те, що вона жінка, а те, що вона брехлива баба, яка будучи при Обамі Державним Секретарем, наробила "дєлов" в Лівії і далі бреше, не моргнувши.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Рабство в США це "продукт" Британії. А також Голландії, Франції і Іспанії. Воно існувало до незалежності США.

Це правда. Але опісля Трумана вони усі перебігли в республіканську партію. Разом із Ку Клакс Кланом.
    Окрім того північні демократи завжди мали ліву ліберальну частину.

Якщо Ви так обзиваєте одну із двох партій в двопартійній системі в США значить Ви проти політичної системи США. Екстремістка.
    В Північній Кореї натомість Вам більше сподобається. Одна партія яка правильна і ніякі негідники з другої партії людЯм голови не баламутять. :cools:

А доповнення яке дало право голосу таки нелеґітимне. І не змішуйте це із неграми. Негри отримали голос бо записано "всі чоловіки створені рівними". Жінок не згадується ніде. Жінки це придатки чоловіка. Так і у біблії написано. Тому ні голосувати, ні думати про політику неповинні. :cools:

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Президент який уміє вбивати диктаторів Америці потрібний. Брехливий шахрай Трамп і еґоцентричний Сандерс ні.
    Хай живе Гиларі Клинтон - майбутній президент США!

• Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Patrick

Excuse me....
    Раби втікали до Канади , де ставали вільними поселенцями в Онтаріо і Квебеку.Це ще Фелімон Купер писав.
    Може і дальше , але землі тоді не дуже були заселені.
    А також індіани були союзниками бритійської армії , бо їм просто платили.І також не було геноциду індіан , як це було Wounded Knee massacre.

Цікаво спостерігати за Вашими і Оліними партійними симпатіями.
    Якщо , Вам цікава моя думка - то завжди голосував за Лібералів в Канаді.Завжди , бо вони мали кращих лідерів.
    Коли був Стівен Гарпер (консерват) я голосував за нього , бо він мені подобався.Але він програв і вийшов Джастин Трюдо ліберал.
    Побачим як далі буде.

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)