Вибори в США та вплив їхніх результатів на Україну

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем OrangeSpring, 11 жов 2012.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

О ні, конституцію ми вам міняти не дозволимо. Зрештою можете пробувати отримати 3\4 голосів. Як то кажеться good luck. :cools:

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Якщо Ви маєте на увазі дєрьмократів, то вони ще не про таке можуть збрехати. То як про Путіна. Те, що він педофіл, давно очевидно, але ніхто чи не хоче, чи не може доказати, або ще час не прийшов.

Краще брехати, як з Обамою? ;) Не міняти, а зробити поправку. Дєрьмократи вже купу поправок до Конституції пододавали, що та Конституція вже правлена, переправлена. :)))

• Тупо Тупо x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

То шо, американське суспільство аж таке брехливе?о_О

4. Оля

Оля Старожилка форуму

При чому тут суспільство? Ті у верхушці, що називають себе демократами. Як їх я називаю, Ви вже нераз читали і Воронові то дуже не подобається. :))) А хто тих "демократів" підтримує, то бідне стадо, яке вірить їм, як Богові, а то і більше. Демократів в Америці і їх підтримувачів можна порівняти до тих 80% руских, хто за Пуйла в Росії. ;)

п.с. А Ви думали, що Америка - то рай на землі? Таде! Раю на землі нема ніде. :) Тут теж повно лайна. Але поки що добро перемагає те лайно і вирівнюється баланс. Правда, щороку то погіршується.... :sad:

5. ІгорМ

Як "при чому тут суспільство?" Адже ж ту вашу брехливу демократичну верхушку хтось вибирає?

То шо, 80% піндосів то є бідне стадо, і тільки 20% є класні американці? :scratch_one-s_head:

Нє, я ніколи не думав, що Америка - то рай на землі. Навіть навпаки :)

6. prius

prius Well-Known Member

я знаю що так американців кацапи називати а ще вони говорять хахли жиди чурки покемони чухонци,невже українці такі ж як кацапи
    Я їх буду називати кацапами поки вони не перестануть принижувати інші народи

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. ІгорМ

8. prius

prius Well-Known Member

Ну і чого ви мені тицяєте? То було після ваших постійних кацапских піндосів

• Подобається Подобається x 2
  9. ІгорМ

Брешеш, піндос :)

• Тупо Тупо x 1
  10. prius

prius Well-Known Member

Ваша морда бреше

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

List of amendments to the United States Constitution - Wikipedia, the free encyclopedia

Ви історію США знаєте?
    27 поправок. І тільки 12 в 20 столітті. Жодної в 21. Найбільш помилкова це 19 (1920) яка дала право голосу жінкам. Тут демократ Вилсон помилився. Конституція ориґінально давала право голосу тільки людям а не жінкам. Жінки про політику взагалі не повинні думати і говорити, тим більше писати. Кухня, діти і дім єдине що їх повинно цікавити. Найбільша помилка демократів за історію. :cools:

• Смішно Смішно x 2
  12. ІгорМ

А ну, дайте лінк - де я перший раз сказав "піндос". Якщо це буде до вашого "хохла", то я вибачуся.
    Якщо ж такого лінка не буде - то ви піндос і брехун. Лади?;)

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та воно тупа і обмежена комуняка. Не звертайте уваги. Таких компартія виводила способом селекції. Це вже на ґенному рівні.

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо не подобається політична система США то є інші чудові країни. Північна Корея наприклад. Там усе буде правильно і ніякі демократи заважати не будуть. :cools:

• Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка мила розмова...
    Доречі, по темі.

Недавно по ящику виступали політики і вони прийшли до такого висновку. Неваждиво хто стане президентом у США, зараз у світі і у США зокрема, допомогти Україні є знаком доброго тону і неважливо хто прийде до влади - республіканець, чи демократ, у них зараз, щоб подобатися публіці ніби як змагаються у тому хто більше зробить Україні і як закрити пельку Росії. В тому може щось і є, але напевно, то не зовсім аж так файно, як вони розмалювали.

16. Patrick

Patrick Well-Known Member

Було би добре як би Україна сама для себе щось робила , а чекала що хтось прийде і розгрібе лайно яке варили майже чверть століття і продовжують далі варити.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

воно вариться вже майже 100 років...

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Чорножопі.
    :popcorm1:

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

..на маленькому вогні..А потім підкрути газ сказали що почистили казан , а насправді досипали ще більше лайна.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і не так.

Он НАБУ, будучи у США, отримають допомогу від ФБР у боротьбі з корупцією.

а де твій аватар? :)