Вибори в США та вплив їхніх результатів на Україну

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем OrangeSpring, 11 жов 2012.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Я дістала refuge статус в 1990 році. :) Вам відсканувати і переслати в приватних повідомленнях? ;) А усього віруючих протестанських конфесій з 1989 по 2012 (здається) виїхало з України десь пару мільйонів чоловік. Найбільше їхнє скупчення - Вашигнтон, Орегон, Каліфорнія і Огайо. А останніх останніх refuge зустрічали в нашій церкві позавчора. Приїхали з прифронтової зони. :)

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ні , не треба мені присилати.
    Протестанські конфесії - це окремий випадок .
    Я мав на увазі звичайних людей які по політичних мотивах хотіли залишитися.
    Навіть зараз якщо люди себе віднесуть до "сексуальних меншин" і переконають суддю що їм погрожували і вони такими є , то вони мають всі шанси дістати статус.

Останнє редагування: 24 січ 2016
    • Інформативно Інформативно x 2
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

З СРСР до 86 виїздило дуже мало українців. В основному, вірмени, юдеї і протестанти. Хоч поодинокі за хабар подеколи виїздили до родичів.
    Політеміґрантів було дуже мало. До олімпіади 80 року виїзди були легші. Опісля 80 року дуже ускладнились. В 70-ті і раніше виїзди були дуже нестандартні. Зрештою і опісля десь до 88 року. Або обміни. Або якісь домовленості. Або вивозили з країни як Плюща насильно. Будувати комунізм за кордоном.)) Бо в СРСР він його будував неправильно. Більшість тримали у в’язниці (психлікарні) або під наглядом чи у засланні. І нікуди не випускали.

Останнє редагування: 24 січ 2016
    • Подобається Подобається x 2
  4. Patrick

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нас засипало. Але не так аж страшно. Звичайний сніг. Його тут перебільшують бо він нечасто випадає. :)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Patrick

Ще коли десь в 2004-06рр. Трамп мав передачу The Apprentice я любив цю передачу дивитися і він Трамп мені виглядав на дещо трохи самовпевненого , але не дурного чоловіка.Що є цілком повна протилежність терішньому Трампу.Він дійсно виглядає клоуном , з погано написаним сценарієм.Невже на нього ніхто не має впливу?
    Його дочка Іванка , коли говорить виглядає розумною жінкою.
    Коли ще було The Apprentice видно що на Трампа мала вплив одна з його менеджерів.Вона здається називалася Каролін Кепчер.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В зовнішній політиці Клинтон таки найкраща зі всіх лідерів у передвиборах. Сандерс говорить дурниці, Трамп тим більше.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я його і тоді не любив. Трампа в Н.Й. ніколи не любили. Через вічні понти. І до того як він поліз на ТВ. Що бизнесмени ніколи не роблять. Дуже погано для бизнесу. Але це була ТВ-передача. Воно мене мало хвилювало. Але в політиці Трамп це не допустимо.
    Він має хворобливе бажання бути в центрі уваги багатьох людей. Будь-якою ціною. Можливо його батько його іґнорував. Хто знає. Його батько розбагатів на державних контрактах по будівництво квартирних будинків для міста. Із реґульованими цінами. Він не був аж таким відомим поза бізнесовими колами. Трамп таке враження що намагається свого батька перевершити. Але поки-що він із себе вдало зробив посміховище. І він не той тип що сам зупиниться. Все-таки не думаю що у нього є серйозний шанс стати президентом. Кандидати цього року щоправда не найкращі.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Patrick

Taj Mahal В Атлантік Сіті це ще його , чи вже ґавермент забрав за проблеми з податками?

10. Patrick

Останнє редагування: 25 січ 2016
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

А у нас вже пахне весною. :) Погода нині така, що якби не неділя, то можна би було копати грядки вже. :)

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо Вам цікава історія фінансових проблем Трампа, то є досить інформації в інтернеті.
    How Does Trump Repeatedly File for Bankruptcy and Still Stay on Top?

Там тони дуже сумнівної діяльності за десятиліття. Така людина не може бути президентом і ніколи не була.

13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

14. prius

prius Well-Known Member

В такому випадку кацапи нічим від так називаємих українців хахлів не відрізняються

15. Patrick

Євро-хахлів.

• Подобається Подобається x 3
  16. Patrick

View: https://youtu.be/v9L-prXogME

Ну то що Ви скажете , Ворон - має він Круз , роджений в Канаді право бути президентом чи ні?
    Якийсь catch22 виходить- ніби так і ніби -ні.

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Та вже те народження пора переглянути. Обама ж народився в Африці і - Президент. Файно замаскували, всі докази - знищили. А нащо? Нащо народ дурити? Ну народився - і народився. Я вже чула, що пропонують це зняти, як обов"язкову умову для номінантів.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Таке враження що то актори, і йде шоу а не дибати...підколки, міміка...

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А офіційно Барак Обама народився в Гонолулу, штат Гаваї
    То шо, піндоси брешуть? :scratch_one-s_head:

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Народжені у американських батьків мають право.
    Я на цирк Трампа уваги не звертаю. :)))
    Круз це Трамп №2, тільки менш дурнуватий.
    Головні вибори будуть в демократичній партії. В НЙ здається в кінці березня.
    Республіканці цього року безнадійні. №3 Рубіо ще пів-біди але йому номінація поки не світить.
    Я вже махнув на республіканців рукою.

а де твій аватар? :)