Вибори в США та вплив їхніх результатів на Україну

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем OrangeSpring, 11 жов 2012.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Прогугліть. :)

Ой, тільки не треба так пафосно. :mocking: Вам часом Брєжнєв ескорт не забезпечив, як ваша родина їхала на те запрошення? :)))

Пропонують не плодити голоту, а зменшувати податки, робити сприятливіші умови для розвитку малого і середнього бізнесу, скорочувати, як можливо бюрократію на всіх рівнях, де тільки можливо, не робити з Америки поліцейську державу, а таку, де народ контролює владу, а не влада - народ. Чи Ви про це не знали? Чи не за це зараз йде боротьба в Україні?

А республіканці пропонують дороги не ремонтувати по-вашому?:))) Ну не дезінформуйте тут народ, що в Америці не живе. Республіканці завжди боряться, щоби ті дороги були побудовані і поремонтовані на найвмгідніших умовах, бо Ви добре знаєте, що таке державні замовлення і як на них руки гріють, особливо ті, хто вась-вась з юніонами. А щодо збільшення робочих місць, то вже месія Обама наобіцяв місць понастворювати, але за 8 років фіг що зробив. Основне було файно наобіцяти, а зробити, то вже можна потім якось вибрехатися. Хіба тільки говорив пафосно, а дурні йому плескали. Я, як чула і чую його голос, то мене блювати тягне.

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Свят, свят, Господи! Обама? Консервативний? о_О:crazy: Це при тому, що цей чувак узаконив шлюби голубих по всіх штатах, без права штатам вирішувати самим це питання? Це при тому, що при ньому легалізували маріхуану? Це при тому, що при ньому узаконили євтаназію? Це при тому, що він цілується взасос з мусульманським світом і понабирав їх радниками до себе і преподобна Хіляра також? Це при тому, що він розказує і контролює, чи чесні, чи не чесні вибори десь в інших країнах, а сам брехливим способом допустив мільйони нелегалів до другого туру голосування, бо то його виборці? Якщо Обама - консервативний, то я балярина. :crazy:

Від чого ті смерті? Вас в госпіталь не візьмуть, чи не нададуть медичну допомогу, якщо ви будете в небезпеці? Ну от нащо таке ля-ля, яке говорить раша про піндосів? Я 20 років не маю страхівки і не збираюся її купувати, особливо за тими цінами, які постарався Обама. І як в госпіталь з апендицитом потрапила, то заплатила тільки 300 дол. Бо, як тільки взяли мої доходи і розходи, то прислали папір, що все покрито. :) І то при тому, що я маю хату свою, тоді мала бізнес, добру машину. Могла навіть і тих 300 дол. не платити, але вирішила, що треба мати совість. Все таки 3 дні була в госпіталі. І найменшого, як родила тут, то ні копійки не платила. Тут на роди відразу тобі відкривають страхівку, якщо ти сам не маєш. То так просто, для інформації, бо видно Ви не знаєте...;)

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Пропонувати - не означає робити насправді, чи збиратися то робити. Обама багато пропонував і обіцяв робити, але що зробив насправді - ми знаємо. Хіба що виконав всі ті обіцянки щодо деморалізації Америки. Тут він насправді все виконав, не посперечаєшся. А щодо економіки - фіг! Виборцям на вуха лапші навішати, можна гори золоті обіцяти і робити "умопомрачітельниє" пропозиції. Триндіти - не мішки носити. Так що тіштеся обіцянками і пропозиціями тих клоунів. :crazy: Я не кажу, що республіканці то ангели небесні, бо багато з них теж тільки хоче потрапити до влади, але для Америки, коли республіканці при владі, то так якби пояснити покоротше і понаочніше: республіканці, коли при владі стараються поповнити бюджет, скорочують податки для бізнесів, щоби стимулювати людей працювати на себе, а не чекати тупо, що хтось тобі створить робоче місце, поскидати побільше народу з усіляких тупих програм, які понастворюють дєрьмократи при владі, заставити людей жити законопослушними, а як знову до влади приходять дєрьмократи - все розвалюють, гроші всі збережені розпустять до копійки на всякі тупі проекти, понаприймають купу нових тупих законів, розпустять народ до ручки - і знову приходять до влади республіканці, щоби наново все то збирати до купи. А всяке бла-бла-бла про багатих республіканців, які наживаються на бідних і тільки одні дєрьмократи їх можуть визволити з неорабства - "брєд" сивої кобили, який хаває тупий виборець (максималістична молодь настроєна в коледжах ліберальними професорами-марксистами, емігранти, що хочуть все і зразу і побільше халяви, нелегальщики і всі решти любителі халяви), white,black and Hispanic trash (біле, чорне і іспанське сміття, тобто голота, яка робити не хоче і живе чим Бог пішле, або держава дасть, бо мусить). І тут на допомогу їм приходять так звані юніони, тобто профспілки, насильно створені любителями високих зарплат, а по просту - рекетири в законі.
    Чому наші люди, що поприїжджали до Америки легальним способом, досягли за 20 років дуже багато в Америці? Бо пішли працювати так, як ми вміємо працювати, не чекали, що хтось щось має дати, хоча насправді держава на початках дуже допомогла стати на ноги, допомогла на діти сильно, бо ті, хто там сидять у верхах не тупі. Вони знають, що як допоможуть тобі вивчитися, то ти дістанеш добру роботу, відкриєш успішний бізнес і будеш платити в казну добрі податки і з роботи, і за хату, яку ти купиш, і за все, все, бо ти будеш мати з чого платити. А тоді підростуть твоїх 3-7 дітей і ти їх так само навчиш робити, і вони так само будуть будувати цю державу своїми доходами.

Останнє редагування: 22 січ 2016
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Боже, храни Америку!!!

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Молодець. А по українськи як буде?

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Брежнєв не дуже на листи відповідав. Але ескорт він нам завжди забезпечував. І не тільки нам.
    До чого тут пафос? Пафос це у Вас? Хто Ви такі щоб питати у мене про причини моїх приїздів і від'їздів? Ви репрезентуєте США у якості президента? Чи може Ви британська королева?

• Подобається Подобається x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Україні борються за те щоб не плодити голоту? А плодити тільки олігархів, мусорів і їхніх слуг. Що ж Ви праві. Деякі саме за це борються. І успішно - 20 мільйонів голоти залишили Україну. Цікаво дізнатись що республіканці борються саме за це. Не знав, тепер буду знати.

• Подобається Подобається x 2
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Республіканці взагалі нічого не пропонують. Окрім перуки Трампа. І вкрай поганого макіяжу Трампа. Я його зустрічав особисто. Справді тАк погано мазатись штукатуркою, причому навіть у звичних ситуаціях може тільки він.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Саме так. Наприклад татко Трампа нагрів руки на державних замовленнях. Включно із будівництвом контрольованих помешкань в Ню-Йорку. А його синок який успадкував ці гроші вдає із себе ґенія підприємництва. Хоч мав низку банкрутств і саме держава викуповувала його збанкрутовану дупу. Ура республіканському жуліку!

Пропонуєте щоб замість профспілок наймали нелеґалів із Мексики і Східної Европи? Моя сім’я і родина будували США і Канаду із 19 століття. І багато з них були або є членами профспілок. Більшість США підтримує американські профспілки. Навіть паяц Трамп намагається з ними загравати. Тому Ви будете в меншості. Особливо у своєму штаті де Боїнґ і портова індустрія грають вирішальну роль. І слава Богу що будете в меншості.

Сандерс пропонує спростити вступ у профспілки. Республіканці і тут нічого не пропонують. Ваш штат вибере Сандерса якщо судити за опитуваннями. :tongue:

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так, так. Все вороги придумали.
    Ну ось, Сандерс якраз намагається це виправити. Дивно чому Ви його не підтримуєте. Зрештою Ваш штат підтримує і президентське голосування не пряме. :)

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він більш правий чим помірковані республіканці до часів Буша молодшого. Він взагалі ультра-правий якщо порівняти із республіканцями до Рейґана.
    США занадто повернули вправо за останні 30 років. Пора розвертати вліво.
    Починаючи від 1933 року до Рейґана США навіть близько не були настільки праві як зараз.
    Гиларі Клинтон також права. Правий центрист. Трохи лівіша від Обами. В Обами хіба риторика лівіша, дії ні.
    Лишіть вже в спокої тих гоміків. Вони нікому не цікаві крім них самих.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не знаю, але багато "наших людей" перші біжать за всіма благами соціальної системи в США, з найбільшою ложкою і мискою, штовхаючи 80-літніх пенсіонерів і з задоволенням гамселячи дітей. А потім найголосніше волають що вони заплатили найбільше податків і хочуть знищити усі соціальні проекти і програми. Якесь галюцинаційне поєднання гіпократії, садомазохізму і самознищення.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ця фраза була багато разів перероблена і існує в різних варіантах.Її приписують Бернарду Шоу і Віктору Ґюго.
    А в оригіналі вона має звучати ніби так.Хоч за оригінал теж не впевнений.Бо може завжди найтися ще більший оригінал ніж попередній.
    "Іf you aren’t a liberal when you’re young, you have no heart, but if you aren’t a middle-aged conservative, you have no head.”
    А що моя племянница що інша студенська молодь - якась тепер "ліва" мода пішла.
    Багато залежить від викладачів думаю.
    Хоча доля раціоналізма і деякого глузду там є....Але це пройде.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це не тепер. Молодь була більш ліва у 80. І ще більш ліва раніше. Зараз молодь якраз набагато раціональніша чим у часи "сексуальної революції" 60. Немає ніяких ультралівий терористичних груп як тоді. Як і зрештою ультра-правих. ККК мовчить поки-що хоч набрав коло мільйона членства. Анархісти хіба рвонули бомбу пару років назад. Але анархісти вже стоп'ятдесять років раз в 50 років рвуть бомбу. Це для ним вже традиція. Або ножем якогось індустріаліста пштрикають. Нічого нового.

Але це не питання молоді. В Ню-Йорку вже багато людей змушені знімати квартири на багато осіб. Люди починають жити як в Берліні 1930-х. Не тільки заробітчани але саме громадяни. Це дуже поганий знак і з цим потрібно щось робити поки не пізно. Тому це зовсім не питання молоді. І все буде тільки назрівати.

Опісля того як "рузвельтівське" покоління відійшло політична еліта зуміла ефективно понищити його реформи. Особливо за останні 16 років. Що ґарантує повернення у 1930, евентуально.

Сандерс навіть близько не є радикалом. Наприклад безоплатне навчання в державних університетах було до Рейґана.

Ronald Reagan's Educational Legacy
    Він ще не є достатньо революційним. Але на момент є каталізатором революції.
    Як виходець із "бейбі-бумерів" він надто загублений у інфантильності тої ґенерації яка також починає відходити. Їй був завжди притаманний націоналізм і еґоїзм який я не переношу. Америка не може відрізати себе від світу тому що це шлях в нікуди.
    В молодого покоління насправді попереду тяжке майбутнє. Їхні безвідповідальні та крикливі батьки залишають їм країну яка має багато проблем яких не було навіть 16 років назад. Абсурдних і дурних проблем. Сандерс хоч принаймні їх намагається вирішувати. Решту грають у цирк Трампа. Трамп напевне найкраща неґативна персоніфікація покоління "бейбі-бумерів". Тому і популярний.

На разі я притримуюсь позиції "марксиста". "Хай буде гірше", що дасть можливість реформаторському руху визріти. "Марксисти"-республіканці цьому дуже допомагають. За цей час "соціалісти"-демократи матимуть можливість підготувати програму реформ. Але далі плисти попереднім курсом, принаймні довший час є самогубством.

Я б не нарікав на молодше покоління. Вони набагато відповідальніші від своїх батьків у молодості. І не тільки у молодості. Досить поглянути на "татка" Трампа. Наскільки пригадую йому не 20 років.

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Єдине за що можна подякувати Трампу це те що він впіймав канадського шпигуна-соціаліста Теда Круза. Як він проліз у республіканську партію невідомо. Але Канада вже давно закидає своїх шпигунів-соціалістів з допомогою парашутів. Тому будьте пильні. :)

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Take it easy, Вороне. :) Я не хотіла зачепити Вас за живе, просто хотіла нагадати, що всі, хто виїхав зі совка включно до кінця 1991 року, виїжджали, як зрадники, ще й платили великі гроші за позбавлення громадянства. Навіть мої родичі, що виїхали в 1990 і в 1991 роках, підпали під цю процедуру. А от ми в 1992 році вже їхали за новими правилами з України, бо Україна вже вийшла зі совка. І не кажіть, що Ви не втікали. Бо 100%,що ваша родина дістала статус refuge, скоріш з все за політичних міркувнь, а це означає біженець.

Решти відповідати на всі Ваші закиди не маю ні часу, ні бажання. Ні переконувати Вас не збираюся. Я підтримую, підтимувала і буду підтримувати республіканців, бо соціалізму і комунізму ми наїлися в совку. І завжди за них буду голосувати.
    А українці ведуться на слово "демократія" і думають, що це дуже класні люди для Америки, а значить для України і світу також, не вникаючи, хто такі ті "дєрьмократи", як я їх називаю і яка їх роль в суспільстві. Я живу в цій країні вже 24-й рік і бачу наслідки їх правління в самому найменшому (зараз працюю вже другий рік в школі і бачу це особливо добре), а раніше мала свій бізнес 16 років і знаю, як було бізнесу і за республіканців, і за дєрьмократів.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Навіть не знаю про це. В мене досі паспорт СРСР залишився. Не було куди його здавати. ))
    Я в'їздив через дипломатичний вхід. Знову ж громадянства не позбавляли. Москва це зробила як жест потеплення відносин із США.
    Але моя сім’я у свій час займалась обміном людей із тюрми на радянських шпигунів. І як деякі люди виїздили не нагадує нікого. Повірте але все дуже непросто в цьому світі. Не все завжди так як говорить власний досвід.
    За баптистів я знаю. В мене навіть родина із баптистів є. І вони виїхали в США, щоправда я про них мало знаю. Може вона там біля Вас.
    Перепрошую за певну ароґантність. Але не люблю особистих закидів. :hi:

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Республіканська партія за останні 20 років втратила усі орієнтири. Що шкідливо для країни. Перетворилась у табір крикунів. Консервативне ядро розсипалось. Тепер бідна демократична партія мусить проводити дебати сама із собою. Так як республіканці виглядають як цирк і дуже дешевий. Більш менш поміркований Ґремс давно втік. Джеф Буш який хоч і дрантивий кандидат але ще тримався купи аж поки його не затлумив Трамп. Одні циркачі залишились. Бідна Клинтон тепер мусить і за демократів і за республіканців працювати. Коли республіканська партія відродиться? За 16 років чи за 32?
    Ваш штат то точно що буде голосувати за демократів не менше 32 років.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мільярдер Блумберг може балотуватися на пост президента США

"Прекрасна" новина. До придурка Трампа додасться нацист Блумберґ. Ось це вже копія Путіна. Тяжко сказати хто з них гірший. Трамп тільки дурний. З другого боку Блумберґ відтягне республіканські голоси. Це будуть "веселі" вибори.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Patrick

Patrick Well-Known Member

Олю , статус refuge переставали ще давати в 1988р.Від коли Горбачов зустрівся з Рейгеном в 1986р в Рейкявіку від тоді в справах почалися відкази.
    Я не кажу що не можна було дістати - люди діставали , але вже мусіли наймати лояра , або мали дуже суттєві докази.
    А так як раніше - я не люблю СССР ,комуністів і хочу жити в США - це вже не проходило.
    А остаточно процесс в відказах закінчився після "знаменитої" промови Буша старшого (Rep.- треба наголосити) в Верховній Раді УРСР , яку в народі назвали-Chicken Kiev speech.Промову доречі написала Кондоліза Райз (теж -Rep.) і короткий зміст її був щоб Верховна Рада подумала і не голосувала за незалежність України , бо це є suicidal nationalism.
    Як тепер так і тоді Захід /США тиснули на СССР , а з другого боку не дуже хотіли загострювати обстановку.

Я приїхав до Канади в кінці 1990р на візиторську візу по запрошенню моєї сестри , яка приїхала півтора року раніше і зробила мені запрошення, бо дістала вже була папери permanent resident.
    Ми ходили до лояра і він нам порадив щоб я НЕ подавався на refuge , якщо не маю вагомих доказів.Бо відкажуть і депортують.
    Що я і зробив , бо існувало ще 2, або 3 програми що можна було залишитися.Я залишився бо мене сестра і тета заспонсорували.
    Проблем не було , лише чекав на папери майже до кінця 1992р.
    Проблеми в мене були в Львові при оформленні паперів на поїздку.
    Весною 1990р. я прийшов з армії.І коли ставав на облік в 4му відділі воєнкомату в мене стояв в справі штамп що 5 років не можу виїзжати за кордон , бо я знав "секрети" , які нафік кому були тут потрібні.
    Коли в ОВІРі я взяв аплікацію , то повинен був підписати в воєнкоматі.Воєнком був старий принциповий , як я тоді казав козел.А тепер би бажав щоб такі "козли" були в українських воєнкоматах.
    До якого я не міг підійти , бо дістану відказ і ще він "візьме мене на карандаш".
    Але зато його замісник був тим що з ким можна було "договортися".Старий пішов в відпуску.Я приготував мішок з кількома банками розчинної кави,блок сигарет "Мальборо", ковбаса фінський сервілад , 300 німецьких марок і ще здається якийсь алкоголь імпортний.В далекому 1990р. це виглядало дуже привабливо, бо магазини були порожні і не було звичайної "Пріми" і за "чорнилом" стояли черги.
    Цей мені все швиденько підписав , перед тим провіривши що там в мішку.
    Потім я дістав паспорт , візу і полетів в один бік.

а де твій аватар? :)