Вибори в США та вплив їхніх результатів на Україну

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем OrangeSpring, 11 жов 2012.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мене Сандерс непокоїть, не Клинтон. Він почав набирати останнім часом.
    Цей дебіл хоче щоб Росія з Іраном навели порядок в Сирії.
    Навіть Обама в сто раз краще для України чим цей придурок.
    Республіканці слабкі цього разу. Тому краще підтримувати Клинтон. Навіть з усіма її недоліками.
    Росії з нею буде тяжче чим з Обамою.

• Подобається Подобається x 2
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Ніколи не голосувала за дєрьмократів. А особливо ніколи би не голосувала за Хіляру. Тільки за республіканців, якими би слабкими вони не були. І ніколи республіканці не будуть панькатися з рашою. До того ж політика Америки є проукраїнською зараз завдяки більшості республіканців в Сенаті і в Конгресі.

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Промивка мозгів -раз. А друге - добре зробив. Їх Обама з Хілярою наплодили в Америці, що скоро буде робитися те саме, що в Кельні, чи в Парижі.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Як цих двоє республіканців
    Reps. Walter Jones and Thomas Massie, both Republicans

Котрі були єдині хто проголосував проти втручання в україно-російський конфлікт.

Чи може цих 17 республіканців які проголосувати проти допомоги Україні. Було тільки два демократа проти.

How many Republicans voted against the bill?: 17.

How many Democrats voted against the bill?: 2.
    Who voted against U.S. aid to Ukraine?

)) Цифри річ вперта і залишаються назавжди.
    Деякі республіканці набагато гірші навіть від Сандерса.
    Не дай Боже.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

What would a Republican president do about Ukraine?
    Ось ще один республіканський діяч про Україну "Чому це повинно обходити США який прапор буде висіти над маленьким кавалком землі за тисячу миль звідси.
    Справді тАкі республіканці Україні дуже допоможуть. :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

та то якийсь недо....

Україна для США сьогодні - це Куба для СССР вчора.

Росія без України - то вже не та сила.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Республіканська і демократичні партії це насправді об'єднання різних партій і рухів. Вони не однорідні. Також мають різні групи крикунів. Кількісно малі але дуже голосні. Я б на них особливої уваги не звертав. Крикунів десь від 2-6%, вони вкрай заполітизовані. Решта це т.з. мовчазна більшість. Вона і вирішує.
    Що зараз відбувається в демократичній партії це війна між центристами (Клинтон) і лібералами та соціалістами (Сандерс). В Сандерса дуже сильна позиція в таких речах як загальна охорона здоров'я для всіх і державна, Обама здав ориґінальну можливість таку отримати віддавши все приватним компаніям по забезпеченню. І низка подібних реформ. В освіті і інших речах. Відповідно скорочення армії, підняття податків, зменшення присутності в решті світу (ізоляціонізм). Центристи дотримуються теперішнього курсу.
    Реформи країні до речі потрібні. Але для мене пріоритетом на сьогодні є зовнішня політика. І в Сандерса вона не дуже добра на загал і для України зокрема. Багато популізму. Наприклад Сандерс говорить про те що саудити багаті і повинні самі воювати. В реальності саудити вже давно воюють. Там суцільна війна довкола них. З падінням цін на нафту вони не настільки багаті. І кількісно їх аж не так багато. Це дуже старий союзник. Такі заяви подобаються молоді яку лякають тим що їх зла тета-мілітарист Клинтон пошле на війну в Сирію і Україну. В Сандерса якраз сильний успіх серед молоді. Тому вона досить вміло зіскакує із воєнних тем. Це їй потрібно для виграшу в партії.
    Звичайно це не єдина причина його успіху. Він обіцяє багато реформ, хоч практично їх запровадити буде дуже тяжко. Навіть одну по охороні здоров’я. Багато людей все одно ним захоплені. Зустрічаю таких.
    Республіканців поки-що забагато. Хай трохи відсіються. Бо зараз це клубок змій який треба довго описувати а практичної користі мало. Коли буде 2-4 кандидата тоді до них повернемось.
    Республіканці до речі тиснуть на Клинтон а не Сандерса сподіваючись що Сандерс буде легшим опонентом. Що думаю є помилкою. Якщо Сандерс переможе Клинтон в нього будуть дуже високі шанси стати президентом. Якби не питання України я б з задоволенням поржав із республіканців під час президента-соціаліста Сандерса а не консервативних Обами і Клинтон.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Patrick

Patrick Well-Known Member

Що то за така охорона здоровя в Вас має бути що Обама будував і не добудував?
    І чого моя племінниця яка є студентка NJCU від нього(Сандерса) "без ума" і що він таке обіцяє в ВНУТРІШНІЙ політиці що не обіцяють всі решта?
    Питаюся ,бо мені цікава Ваша позиція ( з оглядом на Україну).Позиція моєї племінниці суто американська.

Останнє редагування: 20 січ 2016
  10. Patrick

Саме лібше зробив наш новий ПМ Джастин Трюдо..Сказав що Канада прийме 25 тис. сирійців.
    І виконує обіцянки ....приймає сирійців -ХРИСТИЯН і вірмен з сирійським паспортом.
    Сирійці - сирійці (по паспорту) Обіцяв- виконую.:good:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Patrick

View: https://youtu.be/qyee_sxJpXc

Знайшов його сторінку Bernie Sanders.
    Народився i виріс в Брукліні , батько емігрант з Польщі.Мати померла в віці 46р.Жили в 3,5 кiмнатнiй державній квартирi .
    Був студентом в Чікаго в Civil rights movements.Група що виступала за одинакові права чорних ,іспаномовних , ґеїв.
    Дуже би підійшов на кандидата від Ліберальної Партії в Kанаді.
    Що зараз при владі.
    Bиступав проти війни в Іраку.
    І т.д....за мінімальну зарплату $15/h

• Подобається Подобається x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Із статті у В.П.. Більш-менш пояснює пропозицію Сандерса.
    Від себе. Обама зробив "ні вашим, ні нашим." Як ліві так і праві не вдоволені тим що уряд збирає податки для приватних компаній. Я також цим не вдоволений.

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він соціаліст і цього не приховує. Ліберали вони в США на сьогодні більше про права меншин говорять і тільки там де тим правам загрози немає. Сандерс таки зачіпає реальні проблеми.

14. Patrick

Щось як дежавна страхова медицина тільки Це "He would pay for it by raising taxes on the rich," ..-it's doesn't work.Працювати не буде.
    Канада має великий досвід по збільшенню таксів для багачів і це не працює.

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він говорить про збільшення податків для всіх. Щодо багатих то в США їх набагато більше. І на відміну від Канади в них було дуже легке податкове життя.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Хоча б це. Я тут його також підтримую. Але окремі речі це одне а цілісність інше.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

І його програма як цілість має серйозні недоліки.
    1. Сандерс любить згадувати ФДР але ким ФДР не був так це ізоляціоністом. А якраз навпаки. А Сандерс ізоляціоніст. І це в нинішньому світі самовбивча стратеґія для країни.
    2. Для таких потужних реформ потрібне уміння об'єднати країну. Яке мав ФДР. Усіх. Правих і лівих. Кривих, горбатих і красивих. ФДР не говорив багато про реформи. Він їх робив. А коли йому дорікали говорив що це від нього вимагала дружина і він не міг їй відмовити. Якби він говорив то реформ би не було. Не дали б їх провести. Тому в Сандерса мало шансів. Але він виходив із позиції що потрібно розпочати консолідацію суспільства. І це мені видається йому вдається. В нього таки серйозна кількісна підтримка. Це означає що країна дозріває до реформ. Навіть якщо вони не будуть проведені тепер і будуть проведені кимсь іншим.
    3. Низка різних недоліків про які лінь писати. Наприклад підняття мінімальної платні при високих цінах на мешкання не допоможе. Маленькі підприємства будуть змушені звільняти працівників. 1 буде мати 15дол. а другий залишиться без платні. І в того хто отримає 15 дол їх відберуть паразити-кровопивці відомі як землевласники. Тому необхідне національне замороження квартплат яке було введене ФДР і яке так тяжко руйнували аж 80 років. Але тут питання. Сандерс не дурний. Можливо він не говорить те що думає щоб не підливати забагато масла у вогонь. Тому не знаю чи варто його за це критикувати. Я думаю подібні речі він розуміє.
    4. Скорочення оборони - армія і так скорочена вже аж забагато. Ми не живемо в безпечному світі. Тому тут я його різко не підтримую. Але це насправді підпункт першого пункту.
    Я написав свою суто американську позицію без огляду на Україну. З таким оглядом різниця тільки в тому що я сприймаю пункт перший набагато емоційніше. І він переважує інші. Також додається дуже неґативна реакція на намагання Сандерса загравати з Рашою.
    Клинтон тут різка і чітка в своїх поглядах. Вона також зі всіх кандидатів має найбільше досвіду і вже давно доросла до рівня президента США. Тому мій вибір в демократичній партії вже є безсумнівний.
    Втім побачимо що ще запропонують республіканці.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Patrick

А хіба таке можливе в федеральному масштабі?
    Мені здавалося що rent control це суто муніціпальна , ну може на рівні штату справа.Може я помиляюся.
    Це все залежало від міста.Від ціни на апартмент.І саме головне від наявності апартментів for rent .
    Кондомініум який в Вашій власності , ви там не живете і здаєте мені в рент під rent control не попадає.
    Повинен бути суто апартмент.
    А в великих містах в яких звільняється той чи інший клаптик землі.То його зразу купляє якась будівельна компанія і починає будувати дорогий кондомініум чи таунгаузи
    В любому випадку так зараз є в Торонто.І це що бачив в Нью Йорку.
    Може в Північій Дакоті коли там були потрібні робітники чи в Алабамі ситуація інакша.Будувалися доступні по ціні квартири.Але не в Н.Й. чи інших великих містах Сходу , та і west coast також.
    Квартири на рент в Н.Й. одні певно з останніх були збудовані в 1944-47рр. , коли багато мужчин верталися з фронту і що би вони мали де жити будувався цілий комплекс там дальше по дорозі від комплексу ООН.

а де твій аватар? :)