Вибори в США та вплив їхніх результатів на Україну

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем OrangeSpring, 11 жов 2012.

1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

К сожалению надо признать, что с таким президентом, как Обама Украину не ждёт ничего хорошего. Он не будет ссорится с Россией из-за неё. И финансовой помощи ждать нечего. Отныне он будет помогать только 47% процентам нахлебников, как их правильно назвал Ромни. И которые являются его электоратом, впрочем как и остальных демократов. Электорат хочет хлеба и зрелищ, а Ромни заставил бы их работать. Обаме же придеётся их кормить и развлекать за счёт сокращения расходов армии, что в конечном итоге вылезет штатам и их союзникам боком. Мало этого он ослабит эмиграционные законы и в страну хлынут тучи латинос и мусульман, что ещё увеличит его электорат, ослабит позиции республиканцев и изменит лицо Америки окончательно. Последняя надежда на конгресс, где ещё сидят люди для которых национальные интересы не пустой звук. Смогут ли они противостоять интересам крайне левого президента у которого папа мусульманин-шиит (святой долг шиита воспитать сына в своей вере, что они с успехом и делают)? Я лично сомневаюсь. Гуд бай Америка, Аллах акбар!

• Подобається Подобається x 1
  2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Потому что Обама и такие, как он захватили власть в США

3. Фараон

Фараон Well-Known Member

Не-а... потому что Обама и такие ,как он ,в первую очередь думают о США,а потом уже о мировом господстве.

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

5. prius

prius Well-Known Member

Більшість штатів демократичні і якщо клоун буде від республіканців то президентом буде знову демократ

6. ІгорМ

А тих клоунів у вас там багато?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

ми вже там були в органічєском - не сподобалося. Пийте водку самі.

• Подобається Подобається x 2
  8. prius

prius Well-Known Member

Меньше ніж в Україні

9. ІгорМ

Зачекайте, то ще не всі від нас до вас виїхали ;)

А ше хочу запитатися - чи були президентами Америки євреї?
    І чи є хоть якийсь підпільний маленький єврей в теперішніх кандидатах?

Останнє редагування: 28 гру 2015
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я десь весною почну за цим більше слідкувати. Але на сьогодні виглядає що у Мадам Клинтон дуже добрий шанс. Особисто я підтримуватиму або Клинтон з демократів або Ґремса з республіканців. За Ґремса я невпевнений що він пройде відбір. Особливо через цирк Трампа. Але він найбільш рішучий в зовнішній політиці і я маю до нього симпатію. Щодо ідеолоґії то він лівий республіканець тоді як Клинтон правий демократ. Вони обидва є центристами і мало відрізняються. Обидва вихідці із півдня. Єдине що мені більше в ньому подобається це обіцянка більш рішучої зовнішньої політики яка я вважаю виходить із особистих переконань. На сьогодні я схильний йому довіряти. Але шанси у нього на сьогодні неясні. У Клинтон натомість вони дуже високі. Щодо зовнішньої політики я за неї аж так не турбуюсь. В неї більші яйця чим у більшості республіканців і її чоловіка, трьох Бушів і Обами разом взятих. Це колишній адвокат і успішний адвокат. Ґремс також юрист але військовий.

Сандерс - нізащо. В мене можливо була б до нього симпатія але його ізоляціоністська зовнішня політика таку можливість перекреслила. Окрім того вона настільки відірвана від реальності що я сумніваюсь що він сам у неї вірить. І це ставить питання щодо його моральних якостей. А так обіцянки гарні. В Обами також були гарні обіцянки але із практичним виконанням таких вийшло зовсім інакше. Тому Сандерс - ні.

Мд. Клинтон дещо мусила перейти на більш пацифістську риторику через критику від Сандерса який таки має частину демократів за собою. Але вона у випадку її президентства буде робити те що потрібно. Я не думаю що Сандерсу вдасться її перемогти. Варіант Сандерс - Трамп був би жахливий. Не думаю що вони будуть номіновані. Опісля того як частина республіканських кандидатів відсіється він почне програвати. Багато республіканців розуміють що із Трампом у них шансів немає. Щодо інших кандидатів від респ. декілька я навіть не знаю. Деяких я б не хотів бачити Президентом. Вони не те що аж такі погані але не хотів би. Сусід Крис Кристі. Наш власний Патакі. Тед Круз. Брр...

Ось написав пост. Поліз перевірити деталі і взнав що Ґремс вийшов 21 числа. Шкода...
    Для мене вибір вже очевидний - Клинтон. Може хтось із республіканців мене ще здивує але дуже в тому сумніваюсь. Краще кобіта з яйцями чим чоловіки без яєць.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мантра оранжоїдів і бандарлогів.
    От Гамерика вдарить по мусалам Пуцькіна, тоді нам щастя буде. Еуропа збільшить санкції - ми тоді запануєм. Турція збиватиме і топитиме рашинсткі кораблі і апарати - вороженьки згинуть, як роса на сонці...
    А замість скакання і славаукраїнування не пробували своїми руками щось зробити?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас не дадуть. От Янек хотів - вигнали з країни.

• Смішно Смішно x 1
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У вас точно не дадуть. Бариги-с...

14. UNIA

UNIA Well-Known Member

США всегда будут силой сдерживания .

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Priusa

Priusa New Member

Вот на тему выборов в США забавный календарь :) )

• Тупо Тупо x 3
  16. ІгорМ

Позор Америки: Дональд Трамп публично оскорбил мусульманку и выгнал её со своего митинга

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо там кацапи труть про нову перезагрузку яку їм Хіларі обіцяє? То шось серйозне, чи знову брешуть?

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Брешуть. А дурні українські газетярі їх передруковують.
    Гилларі нормально говорила. Кацапи повисмикували окремі фрази або слова і склеїли їх у щось своє. Ніколи не можна їх навіть читати. Що я вже 10 років на цьому форумі повторюю.
    В другій частині воно мусить бути. Я пропустив дебати тому зараз дивлюсь. Але ту дискусію я слухав окремо. Нічого там їм не обіцяли.

а де твій аватар? :)