Вибори в США та вплив їхніх результатів на Україну

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем OrangeSpring, 11 жов 2012.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Реєстрація за домашньою адресою. Списки поіменні. Якщо проголосувати в кількох місцях - штраф і тюрма. Це не Україна - впіймають не відпустять.
    Усі дані в базі. Номери. Легко перевірити на комп'ютері. СС номер індивідуальний для кожної особи.

• Інформативно Інформативно x 2
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якось Ви це непереконливо виклали. Хто казав, по якому ТВ? Знаємо ми наші ТВ. Купа штатів. Коли сипати зерно, коли утворюється купа? Дехто вважає, що купа - це чотири зернини. Три внизу, одна зверху.
    Потім Ви цьому вірите і робите висновки. Категоричні.

Пану Ворону, звичайно, там видніше, та й з англійською його мені далеко тягатися, але перше, що прийшло в голову, перевірити справедливість Вашого твердження (яке викликало поважні сумніви).
    Наскільки я зрозумів, всі голосувальники повинні попередньо зареєструватися, тобто попасти в списки, інша справа, що для реєстрації потрібен не документ єдиного зразка (паспорт), а існує перелік документів, що дозволяє підтведити особу.

ЗІ. Далі. в іншій статті мовиться:
    Якось же перевіряється, чи той, хто прийшов віддати голос, громадянин чи постійний житель?

Чи, Ви думаєте, що на виборчу дільницю зайшло якесь "русо турісто, обліко морале" і проголосувало?
    Я, наприклад, так не думаю.

Останнє редагування: 8 лис 2016
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Необхідно реєструватись наперед. За адресою. Там також необхідно вказати або СС номер (податки, соціалка, пенсія ідентифікуються цим номером) або посвідчення водія. Будь-який державний клерк може за цим прочитати про людину все. Податки, сімейний стан, судимості ітп. Голосують за списками складеними за цією реєстрацією за місцем мешкання. У випадку коли не було попередньої реєстрації можна проголосувати за афідавітом. Це окрема присяга порушення якої є підсудним. Там також необхідно вказати номери і адресу. Такі форми на відміну від звичайних висилаються а не реєструються на машині як попередні. Їх відповідно перевіряють. Паспорти існують для подорожі закордон. Пасс Порт. Це навіть у назві записано. Для внутрішнього вжитку вони зазвичай не використовуються. Є спеціальні посвідчення для внутрішнього вжитку, які виробляються там же де і паспорти. Але більшість використовує водійські права. Документ можна підробити. А державну інформацію складніше. Посвідчення під час виборів назагал не питаються. Але можуть такі вимагати. Якщо одна особа проголосує двічі тоді номер такої особи вискочить двічі. І це підсудна справа. Це можливо робити тільки афідавітом який додатково перевіряється. Звичайні бюлетені їдуть через реєстраційні списки які отримують "птичку" при видачі бюлетеня для голосування. Тобто отримати бюлетень вдруге теоретично складно. Але навіть якщо вкрасти то без списку не допустять до голосування. Я розумію українські реалії. Але там не садять до тюрми. Коли почнуть садити тоді і махінацій не буде. Без цього будь-яка система не буде працювати.

• Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

В одному із фільмів за участю Леслі Нільсена його герою повідомляють:
    - В Білому домі - клон!
    - Клоун!? Я давно це підозрював!

Правда, тоді в фільмі мова йшлася про клона Білла Клінтона.
    А тепер, здається, в Білий дім зайде справжній клоун.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. medwedo berlogsoni

Якщо Трамп стане президентом (а в цьому зараз уже майже немає сумнівів), з цього можна зробити кілька висновків, з яких я головними вважаю два:

- Дурниці те все, що грошові мішки керують виборами (так часто кажуть російські і не тільки пропагандисти: клан Ротшильдів і тп.), що спецслужби можуть вплинути на результати виборів.
    Грошовим мішкам була вигідніша Клінтон, оскільки Трамп - проти закордонної робочої сили, завдяки якій грошові мішки отримують надприбутки, а за робочі місця для американців, яким грошовим мішкам доведеться платити більше, чим якимось в"єтнамцям, а отже - прибутки зменшаться.

- Навіть американська виборча система дала збій, оскільки в фіналі таки вибрали гіршого із поганих (хоча дехто і не вважає Клінтонканю поганою, але ж вік сімдесят років - не кращий вік для президента найпотужнішої світової держави)

Ну, а інші висновки: прийшов до влади на цинічній брехні, якщо він буде робити не те, про що говорив у передвиборчих промовах, та інші речі побачимо згодом.

6. medwedo berlogsoni

Блумберг і Ассошіейтед пресс оголосили про перемогу Трампа.

7. medwedo berlogsoni

Трамп виступає зі словами "Почую кожного".

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трамп на два роки старший.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, багато говорити не буду.

Жінку Трампа звати Іванка.

Я все сказав.:haha:

• Тупо Тупо x 1
  10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

вірніше буде сказати одна із колишніх .
    Сучасна
    Супруга Дональда Трампа, словенская фотомодель Меланья Трамп,
    История жены Трампа: карьера модели, съемки ню и обвинения в плагиате (видео)

Супруга: Ивана Трамп (1977—1991)
    Марла Мейплз (1993—1999)
    Меланья Трамп (с 2005)

але загалом це не має жодного значення в США як і в інших країнах президент це опудало як показують народу такий собі цап відбивайло

11. medwedo berlogsoni

Так і я про те ж. Президент має бути дещо молодшим. До років 65 під час інаугурації.

А Трамп у своєму виступі жартома натякнув на 8 років, протягом якого в країні відбуватимуться позитивні зміни.

А Клінтонканя проявила щось на зразок істерики. Не вийти на публіку і не признати перед прихильниками своєї поразки відразу - таке, здається, не часто трапляється у американській політиці.

Президент будь-якої країни має витримувати удари і тримати фейс.
    Уявити собі, що вона стала президентом, а там раптом - якийсь несподіваний випадок, і вона не з"являється на публіку, не володіє собою. Як Путін після "Курська". Не зовсім добре.

12. Deura

Deura миється в бані

що ж буде далі, які будуть наслідки для України..?

13. medwedo berlogsoni

Тим, хто не читає Ехо Москви, даю для ознайомлення блог якоїсь спортсменки-підлітка
    Блоги / Марьяна Наумова: Дональд — я желаю тебе победы!
    От так. Україна - не більш і не менш, як територія росМійських інтересів (так в оригіналі блога).

І Дональд послухався (шмаркля до діда, який від неї на п"ятдесят з гаком страший, звертається на "ти") і на цирлах побіг на поклон до трьох Володимирів (лежачого, сидячого і стоячого)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. medwedo berlogsoni

Наслідки для України вирішуються в самій Україні.

15. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  16. prius

prius Well-Known Member

Для України як було так і залишится,в штатах ще є конгрес і сенат слава Богу,а Трамп не приїде звільняти злодіїв і корупционерів при владі,благополуччя в Україні залежить від самих українців

• Подобається Подобається x 2
  17. Deura

Deura миється в бані

Ви праві.

18. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

а де твій аватар? :)