Вибори у Росії 2011 і їх продовження 2012.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем -Erebus-, 14 жов 2011.

1. Противостоять на равных не может. Пока достаточна, чтобы о вторжении "ради демократии" партнёрам даже не думалось - дивиденды не окупят их потерь - и материально, и морально.

• Подобається Подобається x 1
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Це точно!.. Я просто маю на увазі то, що КПД вкладень у нашу армію дуже низький!
    А так звичайно, я вважаю, що ми і самі можемо розібратись чи потрібна нам демократія чи ні!

3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я просто не знаю, что делать 4 березня. Хотя и не спросят? А спросят, так не ответят.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

дуже цікаво спостерігати зараз за росіянами

цікаво, чи вони зроблять те, що зробили ми у 2004

цікаво, як вони це зроблять...

і як потім цим скористаються, так бездарно як ми, чи так як грузини.

Але мені здається вже очевидно, що так просто все це не затихне, влада не зможе розігнати народ як розганяла регулярні марші "несогласных".

Тримаємо за вас кулаки :)

• Подобається Подобається x 2
  5. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

Та ничего не будет. Русский народ надо очень сильно допечь, а нынешняя правящая чета соблюдает "Минимально Необходимое Воздействие" (С)
    И заметьте, митинги в основном где? Москва, немного Питер. Остальным - положить с прибором.
    Да и оппозиция какая-то карманная в России.

Собственно, я себя и в списках не обнаружил на голосование... Со скандалом внесли, проголосовал.
    А друг вообще обнаружил напротив своей фамилии уже и данные паспорта левые, и подпись. Вызвал ментов, составили протокол, вечером приезжал следователь. Ждем продолжения...

• Подобається Подобається x 6
  6. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ні.
    ВОНИ ніяк. Все швидко скінчиться, на мою думку. Лідери хто? Такі, щоб за ними єдиною масою?
    Отож...

7. -Erebus-

Занадто мала "критична маса" незадоволених + немає сильних лідерів. Так що шансів зараз дуже мало на Квіточну революцію!
    Але це все одне не привід сидіти удома - треба йти у суботу на Болотну Площу і сказати, що ти проти! Тим більш, що мітинг узгоджений і отримати "дємократізатором" по пиці шансів не так багато! ;)

8. - так, желающие "демократизатора" отправятся наверняка потом каким-нибудь несанкционированным шествием в любом направлении. Не всё ж корреспондентам Грецию показывать.
    - трезво, реалистично. Особенно убеждает акцент на "ВОНИ".

- не тот случай. Это те же марши "несогласных", и те же блоггеры в массовке, только перебравшись в соцсети они чуть расширили аудиторию. Это сообщество всё равно замкнуто на себе. Плюс - повод "махинации на выборах" гораздо понятнее каких-то "31-х" акций, и проходящие мимо люди охотнее останавливаются и присоединяются. Но проходящие мимо не станут долго стоять "против" кого-то (тем более - "чего-то"). А "за"... не за кого.

Дедушка Ленин (а он мал-мало кумекал в революциях) говаривал, что момент настаёт тогда, когда "верхи не могут, а низы не хотят". Верхи пока что в России могут (у вас в 2004-м не могли), а низы если чего и хотят в массах, то никак не резких изменений в жизни.

• Подобається Подобається x 3
  9.  
  10. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

В тому й проблема, що лідерів немає. Всі - бувші функціонери КПРС та комсомолу.

Треба повиганять з політики всіх, хто мав відношення до керівництва КПРС, комсомолу та ін. Тоді, може, щось і станеться...

А так ЄР = КРПС, я навіть новини по телевізору дивитить не можу - прямо канал Ностальгія. Надої, намолоти, "Сьегодня дорогой Леонід Ілліч..."

11. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Кому же Россия нужна что бы её поддерживали и спонсировали как Грузию ?
    Да уж посмотришь на эти хорошие лица, в виде Каспарова, Лимонов, Немцова (который уже больше Путина в политике)и.т.д и думаешь какой же "вне системной" оппозицией то хорошей бог одарил.
    Типичная картина - стоят 3 еврея и рассуждают о будущем России.

12. MARTINI

то мені здається, Росія сама кого хочеш проспонсорує :) Казково багата країна. Тут проблема не в грошах, а в добрій волі до змін. А гроші знайдуться, якщо перестати красти. Те саме стосується і України

• Подобається Подобається x 4
  13. -Erebus-

Власно у Грузії так зараз і є!

Я думаю все гірше, тоді члені КПСС все ж остерігались ТАК відкрито красти, нині ЄР того анітрохи не боїться!

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Україна і Росія найсильніші країни за економічним потенціалом на пострадянському просторі! Але злодійкувата влада тримає розвиток країн на чиюсь користь... :sad:

14. MARTINI

тут я з вами згоден, у росіян, схоже, особливо вибору нема. Це велика проблема. Я те саме казав Еребусу. Але він каже, що зараз вибір один - або проковтнути і законсервувати все як і було, або вийти на вулицю і отримати шанс, що в майбутньому все зміниться.

І я з ним згоден, можна зараз програти битву щоб згодом виграти війну.

На цих виборах, до речі, для України теж нема особливого вибору. Ну, припустимо будуть перевибори, хто переможе? Виходить, комуністи, ЛДПР. Так ше невідомо, що для України гірше - Путін чи Жирік з Зюгановим

15. ЕР и победит, только большинства не наберёт, придётся в коалиции вступать. И пусть проблем у них с этим (с коалициями) больших не возникло бы, а всё-таки, ПОЛИТИЧЕСКАЯ ЖИЗНЬ началась бы. Как у того студента из анекдота - половая...

16. -Erebus-

Крім того, не зможуть "посадити" зайвих людей, на кшталт Марії Кожевнікової!

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Почекаймо з оцінкой, що коїться в Москві, бо експерт вважає, що еліта як еліта, а народ в цілому є бидлом:
    "Молодым, образованным россиянам из крупных городов нужны справедливость и возможность сохранить чувство собственного достоинства, уверена Иоффе. Им нужно "государство, которое считало бы людей гражданами, а не bydlo, не скотиной". Итак, вновь встает традиционная проблема России, над которой бились и цари, и большевистские комиссары: что делать с либеральной элитой, которая ориентируется на Европу и демократию, но крайне далека от остальной России?"
    http://www.mobus.com/world-news/323762.html
    Дай Бог, щоби експерт помилився.

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

А П. Дуров надіється -
    "Северную Корею в России вам устроить не получится."
    http://edvvvard.livejournal.com/56342.html

18. LANA

LANA Well-Known Member

То ,что сделали оранжи в Украине, в России не сделают - там цели другие, а значит и дело другое.
    А если что и сделают, то это не значит , что они ваши прихильники и продолжатели.
    Одно радует, что сознаете бездарность. И дело не в том что не сумели воспользоваться, а в том, что в деле заранее предполагалось воспользоваться вами.

19. MARTINI

Лана, як завжди, до нас з позитивом :)
    звичайно, не значить, я про це далі й писав. Суть не стільки в конфігурації Думи, а в народі, людській гідності, можливості захистити вибір.

• Подобається Подобається x 3
  20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

НІХТО не бажав собі так помилитись. Думаю, і Ви. А Ви за кого голосували (або не пішли, кинули справу напризволяще) - не жалкуєте?

а де твій аватар? :)