Таке привітання було дуже популярне на тлі болю за поразку Німеччини у 1-й світовій війні, і жадоби реваншу. Росіяни відчувають щось аналогічне?
Сомнений у Вас много в чём нет, это признак самоуверенности и не более того. Мой голос получил другой кандидат. У Вас были сомнения, какой именно?
Тобто Ви знаєте, що він Злодій - але могли б проголосувати за нього? Питання лише одне: ЧОМУ? Я голосував за Зю і до останнього, поки не почали рахувати, надіявся, що все ж буде другий тур. Але - ні, на жаль! Дешева, але настирлива, Кремльовська пропаганда ще має величезний вплив. І конформізму ще вистачає: тобто є група людей, які голосуватимуть саме за тих, хто є зараз (часто це пенсіонери) - був би Зю, він би отримав їх голоси, був Навальний президентом - і він отримав!
- Вы заметите, когда она появится. - многие да. Раньше маргинес был "как все", теперь их дети начинают думать, что они хуже других. Значит, кто-то в этом виноват (по их мнению)? Власть само собой, олигархи само собой, а тут ещё кавказские братья хвастаются успехами у них под носом (неуспехи они просто прячут. Традиция такая). На этом очень легко играть политикам.
- сколько можно объяснять? Потому, что считаю, что как президент любой из имеющихся сейчас кандидатов будет хуже. В т.ч. и тот, за которого я в итоге проголосовал. А сделал я это для того, чтобы в будущем появились другие, достойные кандидаты. Или хотя бы этот немного государственного мышления наработал. Чтобы не отступился. Может, со временем и он потянет. ---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ---------- - поднадоело пока. Спустя какое-то время буду разбираться. То вбросы кавказские были признаком "Злодиев и шахраев у владды", потом оказалось, что вбрасывали члены избирательной комиссии от КПРФ, все орут и вопят, а толку что? Вы сейчас в рядах протестующих, Вам надо. Я подожду
Направити на дільницю може і КПРФ, але вкиди йдуть у бік саме Партії Шахраїв і Злодіїв! Гірше за Путіна? Не думаю... адже гірше ще пошукати треба! А "обіцяти" щось з паперу і брати участь у підставних шоу з заздалегідь заготовленими питаннями хто завгодно справиться! Але я би подивився, як з президентом Зю пішли б справи у бізнесі пана Тимченко чи братів Ротенбергів! ---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ---------- Але дійсно голосувало багато! Чому? Та тому що зомбоящик працює - а там 2 місяця протягом дня йшло про то, який Путін хороший і як він урятував Росію від Березовського і Єльціна. Правда там забували сказати, що власно вони і привели його до президентсьтва. Я чесно не вірив у то, що Зю чи Прохор сможуть у другому турі перемогти Пу, але розраховував на другий тур. І може, якби знову не було фальсифікацій він і був, але у то що президентом у підсумку знову стане Пу, я не сумнівався навіть трохи!
Чому українці обговорюють вибори у сусідів розумію - одним хочеться поплюватись, других серйозно цікавить політика у сусідів. А от чому на львівському форумі обговорюють вибори у своїй країні два москвича - не розумію. )
Хєх... Стараєшсі тут, рейтинг форуму підвищуєш, і ось вона Австро-Угорська вдячність! Де саме порадити оговорювати? Лінк у студію!
а взагалі що тут обговорювати Путін переміг у першому турі иничегонесделать наступні виборів через багато років
А яка різниця ...Путі Путі чи Шмуті Шмуті... Ельцин зранку після перепою просипався і думав про Україну. Чи про українську горілку.... фіг його знає... але великодержавна шовіністична політика Росії як була так і залишається.... це вже гени іх не змінити.
- надо бы КПРФ с кадрами разобраться, не? - а я думаю, так Если б все думали одинаково, чего бы на выборы ходить? - меня бизнес других панов больше интересует. И как бы он пошёл при пане Зю с его национализациями массовыми - даже не догадываюсь... ну-ну, а два месяца назад кто-то из кандидатов его опережал в рейтингах? - та рубайте вже ту березу... Как же Вас, должно быть, корёжит, что два москвича тут чуть ли не как дома себя почувствовали, аж промеж собой о своих мосвичских делах заговорить посмели! Некоторые такого, кстати, вообще не выдержали и какаву пьют. Я думаю, нам с паном Erebus нужно учесть это Ваше мнение. Как данность. Завязываем, пан? ---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ---------- конструктивно - уже нечего. Но если о выборах вспоминать только за полгода до их даты и забывать на следующий день - слишком легко пиарщикам работать будет.
Те, що ми говоримо про інших людей більше розповідає про нас самих © Un.Known Звернули увагу - значить "карьожит" Вас в першу чергу. А мені байдуже, мені дивно просто.
Підробити направлення від партії зможе навіть школяр і, якщо Голова комісії "заряджений", то телефонувати у відділ партії і перевіряти він не буде. Ось ТАК фальшивий комуняга і потрапляє на дільницю! А може його і дійсно відправила КПРФ, він просто прийшов ніби боротися проти фальсифікаций, у штабі партії думають, що там свої є і більше нікого не відправляють, а він навпаки допомогає злодіям. І ТАК буває - на жаль всіх волонтерів перевірити неможливо! Це ще одна проблема боротьби з фальсифікаціями, хоч і не основна! Власно його б націоналізація Вас не торкнулась би, якщо Ви не олігарх, звісно! А хто його знає? ВЦІОМ і Левада брешуть не гірше Першого канала, а незалежні комплексні дослідження показували дуже різні результати! Та і не забувайте, що рейтинг підтримки в нього менше за кількість голосів (навіть чесних), бо багато голосують з принципу: "інші будуть ще гірше" - але якщо згадати скільки однокласники і сусіди Путіна вкрали і скільки ще вкрадуть ТАК думати вже не будеш!
Результат діяльності Путіна На їх місце Путін таджиків нагонить... недаром мусульмани активно за нього голосували.... класно буде в Росії... в Москві вже людину словянської зовнішності рідше зустрічаєш ніж азійської