Вибори у Росії 2011 і їх продовження 2012.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем -Erebus-, 14 жов 2011.

1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Таке привітання було дуже популярне на тлі болю за поразку Німеччини у 1-й світовій війні, і жадоби реваншу. Росіяни відчувають щось аналогічне?

2. - я проголосовал бы за него, если б хоть немного сомневался, победит ли он.

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну в мене не було сумнівів, що на вас він точно може розраховувати :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Люди, у вас оскоми від цієї теми ще нема?

5. Сомнений у Вас много в чём нет, это признак самоуверенности и не более того.
    Мой голос получил другой кандидат. У Вас были сомнения, какой именно?

• Подобається Подобається x 2
  6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тобто Ви знаєте, що він Злодій - але могли б проголосувати за нього? Питання лише одне: ЧОМУ?

Я голосував за Зю і до останнього, поки не почали рахувати, надіявся, що все ж буде другий тур. Але - ні, на жаль!
    Дешева, але настирлива, Кремльовська пропаганда ще має величезний вплив.
    І конформізму ще вистачає: тобто є група людей, які голосуватимуть саме за тих, хто є зараз (часто це пенсіонери) - був би Зю, він би отримав їх голоси, був Навальний президентом - і він отримав! :)

• Подобається Подобається x 3
  7. - Вы заметите, когда она появится.

- многие да. Раньше маргинес был "как все", теперь их дети начинают думать, что они хуже других. Значит, кто-то в этом виноват (по их мнению)? Власть само собой, олигархи само собой, а тут ещё кавказские братья хвастаются успехами у них под носом (неуспехи они просто прячут. Традиция такая). На этом очень легко играть политикам.

• Подобається Подобається x 2
  8. -Erebus-

9. - сколько можно объяснять? Потому, что считаю, что как президент любой из имеющихся сейчас кандидатов будет хуже. В т.ч. и тот, за которого я в итоге проголосовал. А сделал я это для того, чтобы в будущем появились другие, достойные кандидаты. Или хотя бы этот немного государственного мышления наработал. :) Чтобы не отступился. Может, со временем и он потянет.

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

- поднадоело пока. Спустя какое-то время буду разбираться. То вбросы кавказские были признаком "Злодиев и шахраев у владды", потом оказалось, что вбрасывали члены избирательной комиссии от КПРФ, все орут и вопят, а толку что? :) Вы сейчас в рядах протестующих, Вам надо. Я подожду :)

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну от, НАВІТЬ Невстранец за нього не голосував :)

11. -Erebus-

Направити на дільницю може і КПРФ, але вкиди йдуть у бік саме Партії Шахраїв і Злодіїв!
    Гірше за Путіна? Не думаю... адже гірше ще пошукати треба!
    А "обіцяти" щось з паперу і брати участь у підставних шоу з заздалегідь заготовленими питаннями хто завгодно справиться!
    Але я би подивився, як з президентом Зю пішли б справи у бізнесі пана Тимченко чи братів Ротенбергів! ;)

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

Але дійсно голосувало багато!
    Чому?
    Та тому що зомбоящик працює - а там 2 місяця протягом дня йшло про то, який Путін хороший і як він урятував Росію від Березовського і Єльціна.
    Правда там забували сказати, що власно вони і привели його до президентсьтва.
    Я чесно не вірив у то, що Зю чи Прохор сможуть у другому турі перемогти Пу, але розраховував на другий тур. І може, якби знову не було фальсифікацій він і був, але у то що президентом у підсумку знову стане Пу, я не сумнівався навіть трохи!

12. Un.Known

Чому українці обговорюють вибори у сусідів розумію - одним хочеться поплюватись, других серйозно цікавить політика у сусідів. А от чому на львівському форумі обговорюють вибори у своїй країні два москвича - не розумію. )

• Подобається Подобається x 3
  13. -Erebus-

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

а взагалі що тут обговорювати
    Путін переміг у першому турі иничегонесделать
    наступні виборів через багато років

15. Un.Known

16. kym

kym Well-Known Member

А яка різниця ...Путі Путі чи Шмуті Шмуті... Ельцин зранку після перепою просипався і думав про Україну. Чи про українську горілку.... фіг його знає... але великодержавна шовіністична політика Росії як була так і залишається.... це вже гени іх не змінити.

17. - надо бы КПРФ с кадрами разобраться, не? :)))

- а я думаю, так :) Если б все думали одинаково, чего бы на выборы ходить?

- меня бизнес других панов больше интересует. И как бы он пошёл при пане Зю с его национализациями массовыми - даже не догадываюсь...

ну-ну, а два месяца назад кто-то из кандидатов его опережал в рейтингах? :)

- та рубайте вже ту березу...

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

конструктивно - уже нечего. Но если о выборах вспоминать только за полгода до их даты и забывать на следующий день - слишком легко пиарщикам работать будет.

18. Un.Known

19. -Erebus-

Підробити направлення від партії зможе навіть школяр і, якщо Голова комісії "заряджений", то телефонувати у відділ партії і перевіряти він не буде. Ось ТАК фальшивий комуняга і потрапляє на дільницю!
    А може його і дійсно відправила КПРФ, він просто прийшов ніби боротися проти фальсифікаций, у штабі партії думають, що там свої є і більше нікого не відправляють, а він навпаки допомогає злодіям. І ТАК буває - на жаль всіх волонтерів перевірити неможливо!
    Це ще одна проблема боротьби з фальсифікаціями, хоч і не основна!

Власно його б націоналізація Вас не торкнулась би, якщо Ви не олігарх, звісно! :)
    А хто його знає? :dntknw: ВЦІОМ і Левада брешуть не гірше Першого канала, а незалежні комплексні дослідження показували дуже різні результати!
    Та і не забувайте, що рейтинг підтримки в нього менше за кількість голосів (навіть чесних), бо багато голосують з принципу: "інші будуть ще гірше" - але якщо згадати скільки однокласники і сусіди Путіна вкрали і скільки ще вкрадуть ТАК думати вже не будеш!

20. kym

kym Well-Known Member

Результат діяльності Путіна
    На їх місце Путін таджиків нагонить... недаром мусульмани активно за нього голосували.... класно буде в Росії... в Москві вже людину словянської зовнішності рідше зустрічаєш ніж азійської

а де твій аватар? :)