Вибори у Росії 2011 і їх продовження 2012.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем -Erebus-, 14 жов 2011.

1. ODIN

ODIN Well-Known Member

Путин вчера прокричал "Слава России!"
    я чуть на автомате не ответил "Путину слава!"

:)

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Таки гіпноз працює :)

3. kagan

kagan Well-Known Member

А Путіна де взяли? Хто про нього чув до слів "я устал, я ухожу"

4. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ну хорошо, таки каким образом должны появиться эти новые умеренные лидеры и их партии в настоящих условиях.

не надо,
    везде они (партии) образовались десятки лет. И сначала приобретали далеко не в описанную Вами форму.

вот именно

5. ODIN

ODIN Well-Known Member

а в чём работает? в том что таки не прокричал в ответ ? :)

6. - Прохоров уже появился. И электорат определяется, что ещё важнее.

7. -Erebus-

Та ось з'явився Навальний - цікавий політик нової формації.
    Він починав з організації мітингів у Москві проти лужковської точкової забудови.
    Потім, зрозумівші, що на ТБ реальний доступ все одне не отримати, то він переніс свою діяльність у інет і почав вести "антикорупціоний" блог - ТАК і став більш-менш відомим у інет-суспільстві, а потім трохи вже і поза ним.
    Але кого зробила з нього Медіа-банда Кремля?
    Чи то фашиста, чи то агента госдепа - зрозуміло, що все це повна марення, але ж "піпл хаває"! :sad:

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

А ось Ви дійсно вірите, що Прохор сумів зібрати 2 млн підписів, а Явлінський - ні?

Взагалі 2 млн підписів неможливо зібрати без помилок за такий короткий термін.

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

Працює у тому, що взагалі захотів - тобто сприймаєте Путіна, не як найманого менеджера ( а реально звичайного бандіта, який захопив владу і обкрадає і вбиває свій народ), а як якогось там "національного лідера".
    Якось на Афріку та інших Кадафі всьо це смахує...

• Подобається Подобається x 1
  8. - не знаю. У меня есть информация, что по факту это так. И нет информации, что не так. Может, у Прохорова хотя бы не поленились и не на ксерокопиях подписных листов упражнялись, а на оригиналах?

Я знаю одно: даже если бы за Явлинского проголосовало столько же, сколько за Прохорова, это не кончилось бы ничем (ничего не дало бы политической ситуации в стране). Скорее всего же голоса размылись бы. А так - есть перспектива...

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Шо ви в тому Навальному знайшли? Якийсь вискочка, як політик абсолютно сирий, без якоїсь чіткої позиції, чи він ліберал, чи він фашист, чи ще хтось - нічорта не зрозуміло. Як блогер може і крутий. От хай би собі вів блог далі.

10. -Erebus-

А були ли в Прохора взагалі підписні листи? - ось у чому питання!
    А щодо "ксерокопій" ще раз скажу 2 млн чистих підписів навіть Путін би чесно не зібрав за такий термін!

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

З якого боку він фашіст?
    У деяких питаннях ліберал. Але головне його гасло "Чесність - найкраща політика"

В Україні і таких немає, і невідомо коли ще будуть!

11. MARTINI

в Україні є і кращі. Але підтримку вони мають також лише в "креативного класу"

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

з фашистами на марші хто ходить? хіба не він?

ну а по тому, як він говорить про Україну, якшо не фашист, то принаймні нічим не кращий від всяких Затуліних чи Жиріків

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

"Героям слава!" треба кричати у відповідь! :)

• Подобається Подобається x 2
  12. -Erebus-

Назови хоч одного...
    З фашістами? Жодного разу не чув такого. Від тебе уперше.
    З русскімі націоналістами - ходив, була така справа.
    А що він про неї поганого говорить?
    Хоч одну цітату у студію.

13. MARTINI

Доній, Рибачук, Шевченко, Арьєв... Ці люди завжди демонстрували послідовну позицію і мають незаплямовану репутацію. Я їм вірю. Але біда, що в президенти вони не йдуть...
    З цими?

А ти послухай що і ЯК говорить

http://www.youtube.com/watch?v=sepnTfFTHxg

14. -Erebus-

Слухав... і що він сказав поганого про Україну?
    Це фото не з "Русского марша", а з Манежки!
    ТАК чим вони кращі за Навального?
    Навальний теж демонстрував завжди послідовану позицію, і єдина "пляма" на ньому - це лише участи у Русскому марші, але це логічно - бо він вистуупає проти корупції, а головна корупція у Росії якраз серед Кавказських діаспор!

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

Все... поїхав на мітинги, якщо 15 доб не буде - не дивуйтесь! ;)

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

На выходные канал "Россия" показывал сериал "Белую гвардию". Наверно к выборам, чтобы народ посмотрел и подумал, какая смута может начаться без батюшки царя

16. tropico

tropico Well-Known Member

шо українці і росіяни один народ, і він немає нічого проти якшо якась купка людей кричить шо вони "українці"

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Те, що ми говоримо про інших людей...

18. ODIN

ODIN Well-Known Member

Да ладно, Вам, уже мою сатиру в сторону Путина подразумеваете как небывалую радость за него... :)

Если ещё не поняли то я за него даже и не собирался голосовать...

Так я под такой манер и писал но старался именно этим Путина подколоть ;)
    А то что "Слава Украине! Героям слава!" я в курсе http://www.sql.ru/forum/actualutils.aspx?action=gotomsg&tid=904220&msg=11786597

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

а чего у этих с "манежки" с рукой? ;)

Останнє редагування: 5 бер 2012
    • Подобається Подобається x 3
  19. -Erebus-

Це вони показують, що вони використають дезодорант і з пахв в них не тхне! :)

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

Я щиро радий, що Ви не голосували за нього... ;)

20. MARTINI

так виглядає, що ніхто не голосував :)

а де твій аватар? :)