Та яке нам діло до російських виборів? По відношенню до України політика Росії ніяк не зміниться, хто б там у них не став президентом, які б режими не встановлювались тотолітарні чи псевдо демократичні.
Не згоден! Впевнений пан не дивився: http://www.youtube.com/watch?v=TfbpGxWtlR8 ---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ---------- В нас своїх проблем вистачає... Україна точно не головна турбота Росії!
tropico, а Ви б за кого голосували, якби мали російське громадянство? (Противсіха в нас у бюлетені немає)
http://www.yoki.ru/anomalous/sensation/11-11-2011/399610-0/ Цікаво вони теж за Путіна будуть голосувати...)))))
Я маю на увазі на президентських - а ТАК я за "Яблоко" і голосував на Федеральних виборах. Але вибирав якраз між "Яблоко" і КПРФ. На президентських же для мене все простіше, Жори немає - лишиться лише Зю! Ну Ви знаєте, я не раз бував на виступах г-на Мілова, нічого іншого він і не каже: "Головним пріоритетом для Росії повинна бути саме внутрішня політика. А зовнішня повинна орієнтуватись на інтеграцію з Європою і мир з найбільшою кількістю держав, хто з нами захоче дружити. " - це ось так, якщо скороченно! ---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ---------- І Ви правда повірили в цю маячню?
А в нас такі вибори, пане Аґатоне, що люди у цілому з ліберальними поглядами голосують за КПРФ і Зюганова! Та і якщо чесно в першому турі взагалі неважливо за кого - зараз йде борьба за другий тур під гаслом "Жодного голоса для Путіна"!
В що повірив...??? Що якийсь руский 100 років тому навчив африканців російської мови і їсти собі подібних...??? Цілком реальна річ, за росіянами всюди золоті верби ростуть, де б вони не появились завжди щось не так
Тобто до приходу росіян канібалізму в Африці не було? Ну кажу ж маячня, але справжній українець не може навіть трохи сумніву мати, що це не правда, якщо новина ллє бруд на клятих москалів!
І знову новини "онлі ін раша". Встановлені путінські камери в школах для виборчих дільниць транслюють просте російське шкільне життя на всій світ (без ніякого дозволу зрозуміло). Мабуть неймовірна знахідка для педофілів всього рунету, бо деяких дітей уже понаходили вкантактіку і пішло поїхало. ©
Мабудь прорыв в интернетизации всей страны. Без этого повода многие населённые пункты страны оставались бы без паутины ещё долгие годы. Ну, а педофил, всегда найдёт детишек для просмотра. И без Путинского плана ГОИНТРО.
та да, як там в ваших школах, щоб фотографію дитини на стінку повісити потрібно дозвіл батьків? Сталось би таке в країні госдепа, я думаю хтось би солідно попав, батьки засудили би на сотні тисяч зелених, а тут нахаляву фігури одинадцятикласниць як мінімум дивитись
Шли бы на ... эти батьки. Лично я не возражаю получить возможность с рабочего места посмотреть как ведёт себя мой ребёнок на переменке.