Вибори у Росії 2011 і їх продовження 2012.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем -Erebus-, 14 жов 2011.

1. - Не, таких подвижек, чтобы Новодворскую начали воспринимать, нам не надо. Ваша прерогатива. Нам не дотянуться :)

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Новодворская, це все-таки перебор :) Хоча, яби вона казала те що каже, а виглядала при тому як Юля, а ще краще, як Анджеліна Джолі, то ефект був би відчутнішим і не відомо якою була б Росія зараз :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Вряд ли. Будь она красивой и говори то же самое, её воспринимали бы не как сумасшедшую, а как врага.
    Но красивые такого не говорят. В здоровом теле...

4. zherech

zherech Well-Known Member

Еще один крупный спец по российской действительности. Откуда...из Одессы. Вы,уважаемый сначала в сортах своего родного л...на разберитесь,а потом приезжайте и у нас разбирайтесь,что к чему.

5. Agaton

Agaton Well-Known Member

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

буває що нічого більше ніж здорове телятко (хоча б і віком не молоде) .
    У політиці принцип що його маєте на увазі діє слабо.:pardon:

• Подобається Подобається x 5
  6. - конечно, так чаще всего. Таких тел, у которых ничего кроме тел, в политике и нет (не считая "лиц" ЕР - типа Валуева и т.д. - но они и не в политике. Рядом с ней зарабатывают) ) :)))
    - вовсю, он универсален (хотя я вроде шутил, но раз уж Вы настаиваете - в каждой шутке есть доля правды, и этот принцип не хуже прочих).

Состарившееся тело здоровый дух теряет не сразу. Хуже с тем, которое здоровым и не было. Боевитость (раз уж выжило) плюс куча комплексов = Новодворская :)))

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я бы не стал разбираться хорош или плох Путин для россиян. Пусть решают сами в меру своей цививиллизованности. (Хотя два этих слова "мера" и "россияне" плохо сочетаются:mocking:). Хорош или плох он для Украины "this is a question"... И, к сожалению, надо признать, что Путин с его чётко наметившейся направленностью к восстановлению Совка (под другим соусом) для Украины не самый лучший вариант.:nea: Но трезво глядя на вещи нельзя не признать, что только он может может сохранить стабильность в такой бочке с порохом, как Россия. Никто не может предсказать, как будут развиваться события если его место займёт кто-то другой.:dntknw: Потому, что, если там, не дай Б-г, начнётся гражданская война так Украине это точно боком вылезет. Так, что для Украины презитентские выборы в России это выбор между плохим, очень плохим и не предсказуемым. Да вообщем-то и выбора нет. И так понятно, кто будет следующим...

• Подобається Подобається x 4
  8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Зі 146 мільонів ТІЛЬКИ ВІН ОДИН??? Маячня повна! А що той же Рогозін, Іванов не зможуть? Зюганов прийде і одразу Росія рухне? Не... нічого такого не буде!
    Я спробую... прийде інший і у Росії - як і раніше всім треба буде йти зранку на работу, на навчання тощо. Вода продовжить текти з Крану , електрика постачатись у міста і села, автобуси їздити по вулицях, птахи продовжуть літати, а Сонце світити - це точно. :)

А гіпотетично: ...якщо Путін знову буде при Владі чиновницький стан зможе красти держгроші, як і раніше, а якщо його прибрати, то новий президент і його команда так чи інакше будуть зобов'язані робити у цьому напрямку реформи, інакше їх рейтинг завалиться - див. невдалий приклад Помаранчевих в Україні! ;)

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А що, хіба вони виставили свої кандидатури на президентські вибори?
    Заспокійтеся, не одразу...:nea:
    Угу. В 17-му також так думали...:sad:

А літаки?:mocking:
    В Росії крали, крадуть та будуть красти при усіх владах. І це не гіпотетично, а реально.:pardon:

10. -Erebus-

Тому я виступаю "За чесні вибори" - не хочу недемократичної передачи влади!
    В Москві не знаю, а у Клімовску поки не поміняли "системного" мера на комуніста вода подавалась нерегулярно...

Я не краду! І коли знайходив мобільний телефон і гаманець з правами, то повернув їх заонним господарам, наприклад! І я знаю, що я не один такий - тут багато залежить від рівня життя взагалі і виховання людини зокрема!

• Подобається Подобається x 3
  11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну то щось вирішіть для себе. Лишилось два тиждні... Якщо прийде Дзю, то про демократичну передачу влади можете забути.
    :good:
    :y::clapping::clapping::clapping:

12. -Erebus-

З чого такі висновки?
    КПРФ за програмою і членами (а там зараз багато приватних підприємеців) типова лівоцентрістська європейська партія!

13. Agaton

Agaton Well-Known Member

так, так...лівоцентріська
    значить центр має гм... наліво,

ну есери вроді:mocking:

14. -Erebus-

"Въ борьбѣ обрѣтешь ты право свое!" :)

Та, ближче до Есерів, ніж до Большевіків! КПРФ то вже використають, як "бренд" - правда деяких такий бренд все ж страхає...

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Одразу видко - європейський лівоцентрист.:good:

16. -Erebus-

Саме так, порівнюйте хоч би з Крістін Хальвосен - лідером Норвежських Соціалісів! :)

Програми в них у цілому схожі, правда стільки нафти і газу у Норвегії немає...:pardon:

17. Ну чому ж? Гляньте на Путіна - урод ще той, а ніхто на це уваги не звертає. Звісно, звикли, зомбувалися, але все ж таки. А на Меркель подивіться - смішна баба та німцям байдуже. Але не в одній Новодворській діло. Є ж багато нормальних політиків крім неї - той же Нємцов. Чим поганий? І красень і розумник. Чудовий політик для Росії.

• Подобається Подобається x 1
  18. Agaton

Agaton Well-Known Member

Не перевіряв, але може і не було б дивно. Коммунизм придумали на заході, нє ?

Достаточно багато, щоб багато норвежців думало, же їм гроші на оте програми стачить,
    Але при комунистах, рано чи пізно і шахта золота збанкрутує.

• Подобається Подобається x 2
  19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:08 ----------

Вже не клоун?

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Порівняв. По-перше Дзю треба поміняти стать, по-друге перефарбуватися у блондина, щось подібне до того, та позбутися того стрьомного плакату "Заставим вернуть украденое". А потім подивимося...:mocking:

а де твій аватар? :)