Вибори у Росії 2011 і їх продовження 2012.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем -Erebus-, 14 жов 2011.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

До речі, про правильний аватар...

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ----------

Ми говорім "Партія" - подразумєваєм...П?

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ну от і ми про то ж! Не дуже вдале гасло з точки зору психології!
    Ще можна сказати так: проти партії Путіна, не використаючи слово "Росія" взагалі, але рейтинг діючего прем'єра зараз дещо вище за ЄдРо, і тому це теж не найкращий вихід.

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

Совість наказує проти "Партии жуликов и воров"!

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

От-от... Повернення до Брежневських часів!

• Подобається Подобається x 1
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Да. Но есть ли такая партия?

4. -Erebus-

Та майже всі! :) Просто та, яка зараз при владі, знахабніла донезмоги - не відчувають небезпеки і роблять, шо хочуть! 12 років їм вистачило - вони показали себе!

• Подобається Подобається x 4
  5. Nevermind

Nevermind Просто персона

О! Какая интересная тема! :girl_claping:

Да, как-то лозунг получается двусмысленным. Лучше так: Приходи на выборы и голосуй за любую партию, кроме (за исключением) Единой России.

• Подобається Подобається x 3
  6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Гасло противсіхів... Маємо результат...;)

7. -Erebus-

В нас вибори пройдуть не під гаслом "противсіх", але під гаслом "за когось, але проти ЄР", як я думаю це не одне і теж!
    Звучить!:good:

• Подобається Подобається x 3
  8. Yarema

Я ж не на Ваш пост відповідав, а на пост Носвінда, а в ньому написані саме ті слова, якими наші противсіхи прикрили свою фатальну роль;)...

• Подобається Подобається x 2
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Жодного.

Якщо наші донецькі на це здатні, то ваші тим більш.
    Як боротися з недопуском до виборів? З ненаданням опозіционерам ЗМІ майданчиків? І найголовніше з "правильним підрахунком"? Наша донецька міні-росія використовує ці методи бездоганно 20 років. І немає на то ради. Єдиний порятунок - об"єднання багатьох людей у протидії цьому.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не зовсім. У психологів, думаю, будуть поважні заперечення до кострубатого гасла, як і у виборців РФ. :pardon:

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

11. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Данные экзит-полов по Владивостоку на 15.00
    КПРФ - 26
    ЕР - 23
    ЛДПР - 20
    СР - 19
    Яблоко - 7

В таких по моему только русские туристы и сидят :)

12. Yarema

Та хіба?:) А я бачу його тріумф. Справжню опозицію до виборів не пустили, а псевдоопозиція виступає лише ширмою для безсоромного панування зграї казнокрадів з посвідченням КДБ, "лохів розводять". Нємцов одразу ж цю примітивну тактику розкусив, але народ ведеться...

Останнє редагування: 5 гру 2011
  13. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Очевидну тенденцію не відчули?

14. tropico

tropico Well-Known Member

Росіяни такі по натурі пасивні, що не можуть без "царька" :)))

15. -Erebus-

Коротше кажучи: посидів я Спостерігачем у Московської області на виборах, ЄР просто нахабно написала собі 50 з гаком відсотків, а насправді ЄР набрала десь 30% голосів! Перемогли комуністи, набравши десь 40%! Я не думаю, що по всім регіонам інша картина, але у МоскОбл були закрити спостерігачами майже всі УИКі - тому ми можемо взнати більш-менш спражню картину!
    Пізніше напишу докладніше про порушення на виборах тощо, звичайно, якщо через ір мене не знайде ФСБ! ;)

16. Max_

Max_ кл. москаль

Да так то результат предсказуем был. Сложно рассчитывать, что ЕР, скромно и со вкусом направившая в свои карманы все денежные потоки (которые в основном от сырья, ну там плюс минус естественные монополии, РЖД, сотовые и так далее) вдруг ни с того ни с сего откажется от них. На том только основании что какой то там народ неправильно проголосовал.
    С другой стороны, понятно - даже если бы кто то пришел на смену, он тоже ни фига не Робин Гуд и не Дэн Сяопин и не Ф. Д. Рузвельт. И первое, чем он бы занялся - теми же самыми денежными потоками и своими карманами.
    Аверс и реверс медали рассмотрели, теперь окружность : )
    Так или иначе, ЕР получила довольно серьезное предостережение. И если там не совсем дураки (а по большому счету, там совсем не дураки, иначе не были бы столь богаты), то некоторые изменения должны последовать.

17. - На каком этапе приписка по-Вашему?

18. -Erebus-

На рівні ТІК (Территориальных избирательных комиссий). Бо всі порушення у ході голосування, принаймні у нашому місті, були суто техничні! А там вже переписували протоколи тощо, щоб підігнати результати під ЄР!

До речі взнав, як голосували у армії: там просто всі підпісались у полученні бюлетеней, а навіть у руки їх не отримали!!! Хто переміг у таких Військових частях, я думаю, говорити зайве! ;)

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

Аґа, відмінити вибори зовсім! :) Бо народ не вміє голосувати, як треба!

19. - данные по участку, на котором Вы наблюдали, опубликованы? Они совпадают с копией протокола, которая у Вас есть?

20. -Erebus-

Це знають лише у моєму штабі! Сьогодні туди поїду і все взнаю! Думаю, що співпадають, бо здавати у ТІК наш протокол поїхали члени комісії УІК з вирішальним голосом від ЛДПР і КПРФ, я думаю при їх присутности нічого не зможуть поміняти. Але така можливість була не на всіх Участках і, де її ен було, о диво, чомусь завжди перемагає ЄР! :)

а де твій аватар? :)