Вибори у Росії 2011 і їх продовження 2012.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем -Erebus-, 14 жов 2011.

1. Полковник

Полковник миється в бані

И одновременно закончились, ибо результат предрешён.

• Подобається Подобається x 4
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Вибори-шмибори...
    Та Путін буде президентом, от і все...
    І знову на 2 строки підряд

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

На жаль - так!
    Останні вибори показали, що власно нинішню владу більше навіть підтримка народу не турбує - перемога буде здобута все одно!
    Хм... 12 років - не, я би так далеко не заглядав...

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

чому? Виглядає він незле. Здоров"я йому на 12 років ше точно вистачить. А народної любові громадян РФ то взагалі ще на кілька термінів :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вот и пожелаем такого же кому-то из будущих Президентов Украины.

Кстати. Вчера нашел из интереса записи Немцова..Ну и матершинник...Хоть извинился перед соратниками (ну т.е. признался, что его). Но по ББС вчера кричал, что это провокация...Истинный революционер. :)

6. -Erebus-

Я би лапки додав тут! ;)

Ну а якби у 80 чи навіть 85 році хтось сказав, що СРСР незабаром розвалиться, як би на нього прореагували? Я думаю тільки б посміялись і біля скроні покрутили!

• Подобається Подобається x 3
  7. - Вы Путина с СССР сравниваете, что ли? Такая глыба? :) Или Россию?

8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Та навіщо нам оце? Ось уже раз руськи князі асимілювали місцеве населення, тепер клопіт маємо.:sad:

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

Жодним чином :nea:

9. -Erebus-

Це я до того, що за 12 років змогли розвалити таку "брилу", як СРСР, а тут якийсь там Путін-презідентішко, і шансов керувати Росією так довго в нього ще менші за СРСР.

І є багато варіантів, як він може піти:
    1) Спробує підмяти під себе політичну "еліту", у ЄР(чи може інша партія, ху ноус) вплив отримає інший лідер. Далі:
    1. Імпічмент...
    2. Вибори, де медіа-ресурс тощо вже буде проти Путіна
    3. Зміна настрою електорату.
    4. Фальсіфікації проти Путіна
    5. ???????
    6. PROFIT :)

2) Революція (кольорова чи не дуже) і зміна не тільки влади, а і політичної еліти.

3) Здоров'я хоч і хороше, але все ж буває... Він може просто піти сам: знайдя собі приймача, як то зробив Боря до нього...

Ну і ще багато варіантів!!! :)

10. - ой, да не раз. Этот просто удачнее предыдущего вышел ;)

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Кого/чего? о_О У нас нет никакой "политической элиты". Есть чиновники. Их всех менять? На таких же, но голодных? Питерских в Питер, на их место тюменских? :))) Заживём...

• Подобається Подобається x 5
  11. -Erebus-

"Ненада" нам більше Тюменських - одного вистачає :)))
    Я мав на увазі тих, хто зараз "на коні" і має великий вплив в нас у Росії.
    Взагалі увесь мій попередний допис чисто розміркування схоже на "єслі би, да каби"! ;)

12. Понятно. Чем от них отличаются те, кто может (кому не западло) прийти вместо них? Они из другой прослойки общества? Они из другого города? У них иное воспитание (а их теперешние не пущают), образование, желание работать честно, не брать взятки, разговаривать вежливо с посетителями?

Это будет та элита общества с просветлёнными лицами, которая на Болотной стояла? ОНИ пойдут в высшие чиновники и принципиально не создадут новую "партию власти"? Или их знакомые/родственники, за которых они поручатся?

Бунт может быть стихийным, но он не способен сместить власть, максимум - нескольких человек из неё. Революцию же любого цвета делает КТО-то. Сознательно пытаясь прийти к власти. Народ может осознанно или бессознательно им поспособствовать.

Пока Вы не знаете, кто этот "кто-то" и что именно он/они собирается сделать с властью, получив её, говорить о революции... имхо немудро.

13. Чернобылец

• Подобається Подобається x 2
  14. -Erebus-

Хєх... зараз йде мітинг, а я на роботі... Правда ще може на кінець встигну, бо якраз повз нього проїжджатиму.

15. MARTINI

Еребусе, щось я тебе тут не бачу

16. Spika

Spika Well-Known Member

Да не "на жаль"... Путин это очень достойная кандидатура по многим причинам. Что вам собственно не нравится в Путине? Авторитаризм? Так так и должно быть! Все ж пищали за "твердой рукой" и "хозяйским подходом"! И это правильно! И более того, у вас на примете есть более подходящая в правители элита?
    Главный вопрос по результатам правления того или иного правителя касательно его страны, в том числе и по России - стала ли Россия при Путине сильнее? Да. Внешне? Да. Внутренне? Да. Экономически? Безусловно! По ВСЕМ направлениям - ДА. Значит Путин (и вся, стоящая за ним теневая команда) - молодец. Про либеральный демократизм забудьте. Это миф. Его нет нигде. Его навязываю там, где хотят развалить и разорвать страну. Если вы "за" Россию (или Украину), то вы тоже не позволите навязать там всякие розово-сопливые бредни.

• Подобається Подобається x 3
  17. MARTINI

хто що знав про путіна до літа 1999 року? Ніхто нічого. Весною 2000 він став президентом РФ

18. Чернобылец

Зато теперь все знают и вот теперь много крику. Кто с ним сравниться из нынешних на постсоветском пространстве и из нынешних кандидатов в президенты РФ?
    Зюганов? Миронов? Явлинский?Матершинник Немцов?...
    Янукович? Тимошенко?....Называйте.

Можно конечно поискать из тех кого еще не знают как его до 1999. Но Ельцие то поступил недемократично..А теперь надо демократично ведь, выборами. Не так ли Мартини?

Или опять кого та неизвестного найти и назначить?

Назвал преемника плохо...Выборами плохо. Чем хорошо, Мартини? Все повалил и сам ушел? Как Горбачев и рекламировать пиццу? Или Ющенко?

19. MARTINI

Чернобылец, те, що ви не знаєте порядних людей, ще не означає, що їх не існує :)

20. kym

kym Well-Known Member

Ну це якщо дивитись з точки зору росіянина - шовініста. З точки зору українця в короткостроковому плані Путін не вигідний Україні бо буде створювати трохи проблем своїми геополітичними амбіціями. В довготерміновому плані Путін вигідний Україні - бо його метод керування Росією приведе до розвалу Федерації. а відповідно і пропадуть геополітичні амбіції Росії, а Україна може претендувати на роль регіонального лідера. Все ще дуже залежить від Української влади. Політика яку вів Ющенко по відношенню до росії якраз і передбачала такий план. Через що його так не сприймало керівництво Росії - але це були національні інтереси України -а захист національних інтересів є головне завдання любої нормальної влади. На жаль в Україні зараз не нормальна влада

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)