Вибори президента в США

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 2 чер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Max_

Max_ кл. москаль

"Не проворным достается успешный бег, не храбрым - победа, не мудрым - хлеб, и не у разумных - богатство, и не искусным - благорасположение..." ?

• Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ніна, би ви не подумали... я ніц проти не маю. Дай Боже щастя і здоровля американцям і їхньому президенту!

Але Америка - то є Англія 17-19 століття. І от королевою Великобританії стає якась Пятніца, прости Господи... Шкандаль!

Ми з вами одної крові, Ніна, розумієте. А на чолі світового поліцейського - чорношкірий, з дивним для європейського вуха і важкозрозумілим іменем. І хто знає, чи з хрещеним лобом.
    Він може бути ангелом во плоті і американським месією, але сам факт - вже ДУЖЕ нездорова тенденція для нашої старої планети.

Не до добра то всьо...

Пи.Си.: хоча як людина і зовні Барама мені симпатичний, в крайньому разі приємніший, ніж той другий Моісєєф...

Останнє редагування: 5 лис 2008
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Якийсь...
    Хтось передився фільмів про Робінзона. :)))
    :haha: :haha: :haha:

Останнє редагування: 5 лис 2008
  4. Samojlovu4

Я навмисне.
    Там Даньо Дефо маху дав. На безлюдному острові з якимось пару літ?! Це ж блін, завал...

Хоча...
    Може він і мудрий дядько був.
    Бо знав, що вже краще Дунька Кулачкова, ніж кілька літ на безлюдному острові з представницею прекрасної половини людства. Це ж блін, катастрофа... ;)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мойсєєв був би лучче Бардака Обарана. Гамерика ше пожаліє.

• Подобається Подобається x 2
  6. zet

zet Дуже важлива персона

Мой протеже в Америке таки победил... :) Эх, симпатизирую я все-таки чернявым... ;)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зето, я собі вас так і уявлчяю - чорнявою.;)

8. zet

zet Дуже важлива персона

Хи-хи-хи... Настолько чернявой, как Обама? ;)

9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Муж, ти чи шо? :biggrin: (просто мiй чоловiк має однаковi з вами погляди)
    Я розумiю вашу точку зору, але не погоджуюсь.
    Я не думаю що раптом щось дуже радикально змiниться для чорних в Америцi в лiпшу сторону.
    А соцiальними поблажками користуються далеко не однi чорнi. Багато дуже хитрих "наших" також ними користуються. Але я особисто не проти. Бо коли особисто Я i моя мама були, голi, босi i додому 10,000 миль, то нам якраз допомогли тi державнi поблажки якi "клятi" демократи пiдтримують.
    I взагалi, Обама, я за нього бо вiн демократ. Якби МакКейн був демократ, я б вболiвала за нього. Крiм вищеперечислених особистих якостей якi мене вражають, в Обамi я нiчого iншого i дуже вiдмiнного вiд iнших полiтикiв не бачу.
    Я не побоюсь сказати (Бог знає, мої оточуючi тут всi знають) що я вболiвала за Клiнтон.
    Але я рада що демократи перемогли i в сенатi i в бiлому домi!

• Подобається Подобається x 4
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Koza-Dereza,
    А не боїтеся, що це ... ну початок витискання ... Чи витіснення ...
    Ну Ви мене зрозуміли.
    Наступною може бути Франція...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, не настільки, та все ж....

12. Samojlovu4

Ніна, мені то в принципі по барабану.
    Я єдине турбуюсь.
    Щоб мій Попсуймайстер і його діти не натикалися на кожному кроці на мухаметанські мінарети в самому серці Європи.
    І щоб ваша донечка і її діти не зазнали потім зворотнього расизму в "благословенній" Америці.

13. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Та і якийсь мавр Оттелло в Італїі об'явиться тоді...Во,заживемо!
    :)

14. harmony

harmony Well-Known Member

Обама досить вольовий чоловік, навіть якщо просто подивитись ззовні. Думаю, що для України він нічим не загрожує, враховуючи скільки тут вже проживає чорношкірих, тим більше він демократ і ми демократи, все нормально.

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Про те і йшлося. Як то сучасна людина собі вічно спрощень шукає... Ні, власне у труднощах сила! ;)
    О, я також. Мені так шкода було, що її не обрали тоді... :cry:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А для Росії?

17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А хiба в Європi не є багато мусульман i всяких арабiв iтак? Францiя, Англiя, Германiя??? Мечетей там ВЖЕ немає? Я думаю що концентрацiя меньшин в Америцi набагато менша нiж в Європi з огляду на пропорцiї бiльшостi людей. Всетаки населення тут 250млн. I концентрацiя цих меньший є тiльки в великих мiстах. А ви пiдiть у якесь зацофане вiддалене село в Iллiнойсi, навiть на мене бiлолицю з моїм круглим обличчям та очима будуть дивитись як на чудо заморське. Ще ж є величезна америка ВЕЛИЧЕЗНА! Така велика що штат Техас за розмiром є бiльший нiж вся наша Україна. Чорнi хоч би не знаю що робили нiчого радикального не змiнять. Їх як дискримiнували, так i дискримiнують. Я просто не думаю що Обама вже вiзьме i кинеться щось мiняти дуже для чорних. В нього iтак буде багато роботи з гiмна витягнути нашу здепресовану економiку, вiд якої вже нiкому не смiшно.
    А про мусульман... перше нiж догодити мусульманам, Обама мустиь "порамсити" з євреями. Бо Iзраїль це наш лiпший друг i соратник. Ну а дєвушкi, а дєвушкi патом.
    I хiба Обама мусульманин?

• Подобається Подобається x 4
  18. D.M.

D.M. Well-Known Member

:good::yahoo::))):dance2::dance::clapping:

19. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Дежавю...
    Хм... Колись мій колєга їздив на рік у Америкосію... Поїхав туда без особливих переконань і уподобань. Прожив півроку в Техасі і півроку в Алабамі. Вернувся сюда затятим расистом... Твердо переконаний, що дискримінація чорних - в минулому, а сьогодні це лише привід для чорних ніц не робити і вимагати від своєї країни халявної хавки.

20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

І я мовлю,же то цирк на дроті і Та циркова демократія,яку буде весело дивитись і мовити: -Добре шо-то не в Нас в Україні.Хоча в нас з москалями,то є подібно,але не так!
    :lol::mocking::cry::crazy:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)