Вибори президента в США

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 2 чер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дякую!!!

Ну це питання не тільки, Обами. Демократи знову прийшли до влади!!! Після 8-років культурної, економічної і політичної стаґнації в Америці. МакКейн був би продовженням цього ще як мінімум на чотири роки. А так будуть зміни на краще. Я знаю чуда не буде. Але всеж...

Вийшов на пару годин на вулиці. На декількох люди перекрили рух і танцювали. Давно не було такого піднесення і радості у людей. 8-років точно що не було. Вже 2-га ночі а далі кричать. Напевне буде десь до 3-5-тої. :)

• Подобається Подобається x 5
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Передайте вітання Обамі!

Але якось воно мене трошки насторожує... Світ кудись котиться, якби чогось не вийшло. Порівняйте расизм в Америці ще в 60-х(зовсім близько, багато форумчан тоді вже жили) - і нинішню ситуацію. Тоді все ще за крок від рабства - і за пару десятиліть на вершині. В АМЕРИЦІ! ЧОРНОБРИВІ! Такі карколомні стрибки в жалюгідних з погляду історії часових межах як правило безслідно не проходять.
    Я не расист, але "слабості" негроїдів добре відомі.

Моя думка - не до добра це все. Не обов"язково в Америці, може вона в економічному плані і виграє... Але грядуть зміни в суспільстві, в світовій геополітиці.
    Вже нераз писав - благословенна західно-європейська культура, цивілізація, християнство і раса поступово і впевненно здають свої позиції. Наша, близька нам раса. На якій тисячоліттями трималися всі устої світового суспільства - від одягу і до етики та поведінки.
    Ми того, дасть Бог, і не застанемо - але не до добра це все... :pardon:

Пи.Си.: Ворон, зара не маю як... Потім гляну скільки я вам на ставці там програв - і виставлю, будьте певні. :)

• Подобається Подобається x 3
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ех , Мартіні , Мартіні.
    Пролитіли - сти , як дехта(фанера) на Бібркою.

Останнє редагування: 5 лис 2008
    • Подобається Подобається x 1
  4. Городецький

Городецький Well-Known Member

Розділяю Ваші сподівання, бо завжди був прихильником (таким собі кухонним і пасивним, але ж) демократів в Штатах.
    Напевно що так. Маючи для порівняння політику Клінтона і Бушів, сподіваюсь на поворот на краще, стосовно України звісно :)
    Всьо так, але зараз поїхати набити пику тим падлюкам які сотнями тисяч вивозили рабів з Центральної Африки, що врешті й привело до явища Чорна Америка - вже не получиться. А шкода ...
    А тепер Америка, Британія, Франція, Еспанія, Данія і Німеччина мусять платити за свої імперські замашки, а ми разом з ними мусимо бути "політкоректними"- бо білі ...

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я теж рада що демократи переважають в сенатi i демократ президент.
    Менi чесно кажучи аж не вiрилось, бо думала що по закону подлостi виграє МакКейн разом з тою вискочкою.
    Проте МакКейн дав дуже гарну промову коли вже стало зрозумiло що Обама перемiг. За це йому окрема повага.
    Я дуже дуже жалiла що не була в парку! Якби жила ще в центрi то поперла би, без бiлета. Але тепер, з рiдного села далеко їхати, Котя хвора, я й радувалась на диванi. Навiть пиво вiдкоркувала. Чоловiк довго бурчав, бо його таварiщi програли.
    Я не слухала русске радiо сьогоднi, але думаю що там переполох, бо бiльшiсть русско-єврейської громади була за МакКейна.

• Подобається Подобається x 4
  6. Doc.

Doc. Well-Known Member

нічого дивного..,;) перше що почув від сусідки ранком, це те що у неї депресія...

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє, не розуміють. Якби розуміли, не став би Обама Президентом.

Став. І доводиться згоджуватися з цим... Іншого виходу нема.

Марафон закінчився. Але саме цікаве тільки починається.Скільки всього не слухала і не слухаю, його в спокою не залишать. Кожен день буде відповідати за обіцяні зміни. І то не тільки від республіканців буде діставати, а від своїх виборців, які побачили в ньому Месію для Америки. :)

Я голосувала за МакКейна. Але сумно мені не тому, що він не виграв, а тому, що людям розум відібрало. :sad: А пам"ятаєте, як в тій українській приказці - "Як має Бог людей покарати, то розум відбирає."? От я бачу, що саме Бог американцям розум і відібрав. А чого я так кажу, то поживемо - побачите. Думаю до цієї гілки ми ще не раз повернемося.

ВАШІ? Вороне, а я бачила, що Ви, ніби білий. :) Бо чорні не думають, що ваші виграли. Тут перемога чорних над білими. І з 96% чорних голосів в Пенсильванії, думаю, половина тих, що раніше завжди голосували за республіканців.

То щастя, що Обама виграв. Бо якби МакКейн, то було би ДУЖЕ весело! :) Адже вся поліція вже була напоготові боротися з масовими безпорядками. Такі би погроми чорні влаштували по всій Америці, що світ би був прикований до подій в Америці ще з пів року. ;)

А я почала бути расисткою в Америці. Бо то дуже легко не бути расистом, якщо коло них не проживаєш. А якщо бачиш, які вони тут наглі, що де би вони не жили, зі всього вони зроблять гето, якщо бачиш які вони мстиві, що навіть на 10-му поколінні білих будуть мстити, що їх колись привезли сюди рабами ( ага! а я і мої діти якраз тому винні!), які то ліниві і кримінальні люди, то хоч-не-хоч, а таки расисткою станеш.
    І праві Ви, Самойловичу. До добра обрання Обами Президентом Америки не приведе. Але ж знову таки. Знали очі, що купували - будуть їсти, поки не повилазять. :)

Пане Городецький, як я з Вами згідна! І завжди тим обурювалася. Нащо було тих чорних поневолювати і везти сюди? Робоча сила з них була? Чи би не так! Та то ж лінивішої раси, напевно, нема в світі. Варта тільки на всю Африку глянути, яка ще потопає в такій нищеті ( найвлучніше слово).

Бо розумні люди вміють і програвати достойно. :) А, взагалі то, шкода, що МакКейн не прийшов до влади. Кажуть, що дуже розумна людина і Америка би ДУЖЕ виграла з його президенством.
    А так маємо - що маємо. А доброго нічого не маємо. :sad:

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мій муж нині в 4 ранку вставав дивитися результати виборів. Він чомусь тішився, що Обама став президентом. А я би за нього не голосувала. От є кілька моментів, що дуже насторожують. Що ж до МакКейна, то він мав обрати іншого віцепрезидента і мав би тоді більше шансів. Сарочка стала його програшною картою імхо.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Нічого подібного! Хоч тут її назвали вискочкою, але ніякою вискочкою вона ні не була, ні не є. Мала багато бесід з людьми з Аляски і її там дуже поважають. А закидати багном можуть будь-кого. Особливо тих людей, які своїми зусиллями досягли багато чого. Побільше би таких Сар Пейлінів! Більше було би порядку.

А він його походженням і поглядами на релігію, як священник, цікавився? ;) Бо Президентом Америки має бути християнин. Це одна з умов.

• Подобається Подобається x 2
  10. Liliyah Romanova

Поважають, але багато суперечливих речей. Не знаю. Не вразила вона нас нічим. :pardon:
    І хоч чужі гроші - то чужі гроші, але на її зовнішній вигляд видали забагато імхо. А те, як вона викрутилася із претензій, теж не надто переконливо звучало.
    Власне я йому вранці в машині й казала, що саме тому, що Обама за аборти (навіть не pro choice, а pro abortion) і за гомосексуальні зв"язки, я би ніколи не голосувала. Тут Роман погодився.

11. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

А, у нас в новостях вроде слышал, что он против однополых браков...

12. Liliyah Romanova

У вас, це де? Їм вірити можна? :)))
    Тут всі християни про це говорили. І на християнських сайтах ту саму інфу бачила. :pardon:

Останнє редагування: 5 лис 2008
  13. Koza-Dereza

Нi очi вже певно повилазили пiсля того як дивились вiсiм рокiв на собственноручно обраного Буша...
    Тепер люди покладаються на iнстинкт.
    Я перше думала що Обамi хана в той день коли МакКейн оголосив Пейлiн своєю партнеркою... але потiм... зрозумiла що зовсiм навпаки. МакКейн просто загнав цвяха в свiй грiб i ще коли вiн казав що з економiка в порядку останнiм часом то це був останнiй цвях.

А чиїми зусиллями Обама досяг свого мега успiху?
    З розведеної сiм'ї, батько iмiгрант, бiдна сiм'я. Але самотужки i в Гарвард поступив, i обтався в сенат, i за дуже молодого вiку. Це не спадок нафтової iмперiї, не тьощинi багатства а своїми чорними ручками та мозгами все зроблено.
    Шкода що бiдна бабуся не дожила всього два днi щоб побачити внука президентом... Може вона йому допомогла з небес.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мда.... американці собі вибрали.... а може то початок кінця?

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нда... а чотирьох років дивитись на Буша їм було мало :)

16. Koza-Dereza

отож то...
    Може й так. Кожна могутня iмперiя рано чи пiзно розпадається. Може ще й американи будуть iмiгрувати в Україну i просити притулку.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Наші це демократи.:)

А це в якому пункті конституції написано? І дякую всім богам, ще одного Буша не буде! Доречі Обама перший президент з часів Рейґена який може обєднати країну. А це талант. Тому можливість щось змінити в нього буде. Зрештою час покаже.

А труднощі є у всіх президентів. Принаймі цей не буде ховатись від них. І також не буде мукати перед камерами як це робив Буш і робив би МакКейн.

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Нінонько, не гнівайтесь, але це трошки наївно.
    Світ тепер такий. Давно вже. І Буш, І Маккейн, і Омак Барама, і Усценко, і навіть не побоюсь - Пуцін і Меркель - всі вони лише актори.
    А в Барами просто "легенда" файна і розкручена. А піпл звично хаває.
    Він би "самотужки" не добився і сходи Капітолію підмітати, якби то КОМУСЬ, ВЕЛИКОМУ, ТАЄМНОМУ і ТОВСТОМУ, не було потрібно.

• Подобається Подобається x 4
  19. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Істинно глаголите !!!
    Найкраще з того-всього буде в г'Америці неграм...Нема роботи,та й працювати тяжко не бажають з часів Мартін Лютера Кінга...І не працювали вже...І знову не будуть,раз "корєш" президентом.
    Не працювали,не хочуть і не будуть...Не будуть-не будуть...
    Але Нам то шо до того?
    В нас свoї проблеми,коли люди хочуть,та нема де!
    ;)

20. Koza-Dereza

Тан нi, зовсiм не справа в грошах на кампанiю. А справа в тому як взагалi вiн як бiдний чорний пiдлiток поступив у Гарвард а не подався в хулiгани. От в чому.
    Грошi на кампанiю, це звичайно кимось (напевно не одним i не двома) наданi, я й не сперечаюсь. Але взагалi, як людина, та ще й молода, з бiдної сiм'ї... мене це надихає i вражає.
    I потiм, Джо Байден теж не промах. Тим бiльше що я впевнена шо його i МакКейна погляди спiвпадають в дечому, так що буде напевно i нашим i вашим.
    Як буде гiрше - смiло пишiть менi ПП чи мейл i кажiть аби мої очi повилазили.
    Я знаю шо для багатьох противникiв Обами справа в чорнiй шкiрi. Бо базiкати всi полiтикани вмiють.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)