Вибори президента в США

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 2 чер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Не отрицая наличия евреев в финансовом капитале, на что есть свои исторические и религиозные причины, могу заметить, тчо теория о заговоре инопланетян, будет смотреться более правдоподобно. :)

Но то что финансовый крупный капиталв любой стране влияет на политику своих лидеров, это неоспоримо.

Но еврей-финансист в Париже и еврей-финансист в Нью-Йорке имеют свои интересы, кторые совсем не совпадают. И не могут. Уж не говоря о гнилости человеческой натуры, когда отношения вдруг ухудшаются.

• Подобається Подобається x 2
  2. mavka

mavka Well-Known Member

це й не заговір - запущений механізм в дії.

погляньмо на харизматичних осіб - Robert Zoellick. теперішній (одинадцятий) Президент Світового Банку. З німецької родини. Сіоніст.

Ultra Jewish Supremacist-Neocon Robert Zoellick, the curent U.S. Trade Representative, ... appointed to Deputy Secretary of State...
    Robert Zoellick has been instrumental in fostering outsourcing of American jobs to the Third World... has been fostering trade with China..."

перед ним був Paul Dundes Wolfowitz (Religion: Jewish ) з родини польської.

As Deputy Secretary of Defense, he was "a major architect of President Bush's Iraq policy and ... its most fanatical and hawkish advocate."

дев"ятим Президентом Світового Банку був теж єврей.
    James David Wolfensohn - з Австралії

Всі вони об"єднані одним : strong supporters of the state of Israel.

можна з успіхом протягнути ниточку далі - до інших президентів.
    сюрпризів там не повинно бути. :):)

• Подобається Подобається x 1
  3. Чернобылец

Да, может и strong suppoters. Есть и сионисты, честно говоря я в это не очень вдумывался. Просто я не верю в теории заговоров. Вот с точки зрения геполитики и доступа к энергоресурсам мне действия понятны. В том числе и по отношению к Израилю.

По кандидитам в иПрезиденты. Хотя и высказал точку зрения, что в лоб, что по лбу, мне Обама кажется поумнее. А что черный.... Так он такой же и белый. Это даже ему в плюс.

Черный по отцу, белый по матери. Это как отец украинец, а мать русская.

• Подобається Подобається x 5
  4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Гальо, діашпора!
    Шо там з виборами, коли результати? Завтра, післязавтра?

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Як пишуть у шахових етюдах: "Білі починають і виграють"
    God Bless America!

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

спокойствiє, только спокойствiє Гамерика голосує.
    У вас показують по телеку якi у нас черги величезнi на досрочне голосування? Люди чекають в чегах годинами. Як додзвонюсь до чоловiка, то вiн менi повiсть що робиться в Чiкаго. Певно будем знати або дуууууууууууже пiзно сьогоднi вночi, або вже завтра. Надiюсь всетаки що сьогоднi.

• Подобається Подобається x 7
  8. mavka

mavka Well-Known Member

Козо-Дерезо, на Україні напевно що вже знають, хто виграв. (Обама, кажуть ;) ) Ви ж погляньте, як з голівудськими фільмами відбувається - ще тільки пікнули про дату виходу нового фільму на широкий екран, а вдома вже давно є український переклад й рецензії. :)

• Подобається Подобається x 6
  9. Boris_Kiev

Мавко, а треновані волонтери "Нічної Варти" не потрібні ?
    Охороняти дільниці, ловити фальсифікаторів ?
    Швидко зорганізую 130-160 хлопців, тільки літак і прокат тачок за рахунок Гамерики! :)

10. Koza-Dereza

Чоловiк вже проголосував. Казав що черги в його окрузi не було. Це в Чiкаго, в центрi.
    Спiвробiтник живе в пригородi, казав що стояв в черзi i врештi решт мусiв iти, бо спiзнювався на нараду... так що рiзнi округи мають рiзнi ситуацiї.

11. mavka

mavka Well-Known Member

давайте! на вибори вони не встигнуть, але в господарці може згодяться - листя чистити. це листя, то просто стихійне лихо. а не почистиш - муніципальний штраф. от...

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Певно, що післязавтра. Народ активізувався, як ніколи. Так що тепер матимуть проблему з машинами. :)
    А що я спостерігаю, їдучи щодня тепер на довшу відстань - всюди, де бомжатники, всюди Обамівська реклама. Так що наступає ВОСР в Америці. :) Буде - "Каждому - па потрєбності!" А патрєбності в тої голоти - ой які великі!:crazy:

• Подобається Подобається x 4
  13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

14. Boris_Kiev

Олю, а основна маса американців це розуміє ? Чи тільки уродженці соцтабору ?

15. Patrick

Patrick Well-Known Member

Obama becomes first black president in landslide.
    Ну ось і закінчився 22 місячний найдорожчий з всіх президенських марафонів.
    Вітаю всіх , хто голосував за Б.Обаму з перемогою.
    Думаю , що сильних змін в країні не буде.
    А з позитивних , то може накінець в США буде державне мед.страхування якщо не для всіх , то хоч для дітей.

• Подобається Подобається x 3
  16. Чернобылец

Я тоже всех поздравляю. Что можно только отметить здесь, что люди голосовали за кандидата вне зависимости от его расы, происхождения и всех остальных отличий.

И чем он знаменует новую эру это тем, что он не просто американец, а то что он более интернационален, чем многие другие Президенты, и не будет, ИМХО например бомбить Кению, потому что там его родственники. Вообще, ИМХО, он не так бомбо и антагонистически настроен в решении международных проблем.
    Хотя, кто его знает, может я и ошибаюсь. Увидим.

Хотя Буш в этой победе много помог Обаме. Уж много чего он screwed up.

17. Koza-Dereza

Обама перемiг! Вiтаю всiх хто голосував за Обаму. Хто не голосував, не сумуйте, може не буде так погано. Всетаки за останнi 8 рокiв не так вже й супер добре жилося тут, так що будем надiятись на краще.
    В будь якому випадку - це були iсторичнi вибори для Америки, перший афрiкан-амерiкан президент в штатах - це iсторiя, i ми її свiдки.
    Плюс, особисто вiд мене - Обама є Iллiнойський сенатор :) Я впринципi трошка завидую всiм людям що зараз святкують в одному з мiських паркiв. Я б теж хотiла "вживу" вiдчути цi вибори.

18. mavka

mavka Well-Known Member

ось якраз хотіла запитати, чи Ви там ! :) щойно закінчили транслювати його перше слово - з Чікаго. дуже славно виступив - впевнено, витримано й сердечно.
    стільки людей, такі овації та радість в тому парку - таке враження, що святкування Нового року!. Хм.. незвично. :)

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Наші виграли. 8-літня опресія республіканців закінчилась.

Ура!!!

В мене на вулиці люди кричали з радості!!!

44-тий президент Америки Обама!!!

Ура!!!

:good::good::good::)

З нетерпінням чекаю на першу зустріч Медведєва і Обами перед камерами. :mocking:

Люди вже кричать десь півтори години і далі продовжують, давно такого не було.:)

Останнє редагування модератором: 5 лис 2008
  20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Вороне,
    прийміть мої найщиріші поздоровлення! Я не знаю, хто там кращий для Америки, але якщо Ви вважаєте, що Обама кращий і так радієте, то так воно і повинно бути. З перемогою Вас!!! Ну, і Обаму, звісно.:give_rose:

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)