Вибори президента в США

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 2 чер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. mavka

mavka Well-Known Member

проінформують чи ні - однаково було б пізно. я теж вважаю, що діти це чуда найбільші на світі, але стосунки з ними треба будувати до того, як вони починають самі чудити й розмножуватись без толку. :)
    скажемо так, Обама з них двох - віяння свіжого вітру. МакКейн асоціюється з Бушем.

звичайно, хотілося б такого, як..

як хто ?

• Подобається Подобається x 2
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Господи, як надоїла вже ця заяложена цитата!
    Під "свіжим віянням" Ви маєте на увазі це:

"How long did it take Islam and their oil money to find a candidate for President of the United States?"

Чи може поясните, що саме є свіжим віянням. Бо я щось дивлюся, шукаю і нічого інакше свіжого не бачу.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Як Путін?:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

А це що, тільки християнська мораль? о_ОА мусульмани хіба дозволяють аборти?

Про клонування я вже мовчу. Може, Вороне, разом з Обамою на чергу станете? :)))

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нє я буду єдиним екзепляром якого розклонують.:)))

Та яка би не була. А взагалі це не тільки до підлітків відноситься. В будь якій сім'ї це може статись випадково і можна прогавити. А якщо дітей і так досить? А їх треба і виховати і в добру школу послати, нє?

6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Та не переймайтеся , Ви так всі. Демократи , республіканці ...Хто має бути той буде, страна с курса нє свєрньот!
    Во в нас , в минулий вторек , після нашого Дня Подяки були вибори ( а Ви навіть не знали) . Всьо як колишньому СССР - всьо чотко , всі пішли і проголосували .
    Консервативна партія набрала маджоріті , а ліберали дістали найменше місць від 1867року(!)
    Во так во ....

7. mavka

mavka Well-Known Member

весь його вигляд. манера вести дискусію.
    макКейн від початку допустив промах - в рекламних кліпах нападав на Обаму, як на приватну особу плітками - не по-чоловічому. не по уставу, а він же солдат.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я не переймаюсь, Н.Й. як і завжди проголосує за демократів. Це як в Україні Львів ніколи не проголосує за П.Р. :)))

9. Patrick

Patrick Well-Known Member

[​IMG]....and I realy do.

І добре , що там живе моя сестра , що можу приїхати і просто побродити вулицями цього міста.
    Хоча свою Канаду люблю не менше.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю хто з ким асоціюється, але один з них дууууже похожий з Борею Мойсєєвим...

• Подобається Подобається x 4
  11. zet

zet Дуже важлива персона

Чуть не упала со стула от неожиданности и, одновременно, точности сравнения... :)

12. D.M.

D.M. Well-Known Member

Я думаю, малися на увазі 50 фраз з повідомлення №95.

Також прошу не забувати про пункт 1 правил цього форуму (щодо мов). Цей форум можуть читати люди, які не розуміють англійської мови; вони мають право на переклад.

Між іншим, Обаму вже підтримав Колін Пауел, наче республіканець. Потужний удар.

Це, здається, все-таки МакКейн. Як бачите, я іноді трохи знаю, як виглядають артисти. А от, наприклад, Шварценеггера почав пізнавати в обличчя лише після того, як його обрали губернатором Каліфорнії. :-D

Останнє редагування модератором: 19 жов 2008
  13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://korrespondent.net/world/621227

14. romhavr

romhavr Well-Known Member

Deus igrok:
    "ни российские официальные лица, ни Постоянное представительство Российской Федерации при ООН, ни российское правительство не финансируют политическую деятельность в иностранных государствах".

Бідна Вітренко.

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Обама розсипався в компліментах Україні

Кандидат в президенти США від демократичної партії Барак Обама вважає, що Україна готова до участі в ПДЧ.

Про це він заявив у листі-привітанні учасників 20-го з`їзду Українського конгресового комітету Америки, який щойно завершився у Клівленді, повідомляє "Голос Америки".

Він також підкреслив, що він переконуватиме союзників США в НАТО дати можливість Україні зробити цей черговий крок до повноцінного членства в євроатлантичній спільноті.

"Друзі України на Заході повинні далі відігравати ключову роль у побудові безпечного і благополучного майбутнього для українських громадян", - заявив він.

Обама також згадав про події останніх місяців, які довели, що "такі блага як суверенітет і безпека в Європі ніколи не повинні сприйматися як перманентні".

"Експеримент української демократії має завершитися успіхом – не лише заради благополуччя українських громадян, але також для того, щоб могти служити натхненням для тих у регіоні, хто ще бореться за демократію, включно навіть з Росією", - додав Обама.

Насамкінець він наголосив, що разом з дружиною Мішель повністю усвідомлює історичне значення українського Голодомору, який він назвав "жахливим злочином".

"Ми ніколи не повинні забути про цей голод і завжди повинні дбати про те, щоб про цю трагедію знали майбутні покоління, аби вона ніколи більше не повторилася", - зазначив Обама.

http://www.pravda.com.ua/news/2008/10/21/83172.htm

• Подобається Подобається x 3
  16. Оля

Оля Старожилка форуму

І це є свіжим віянням, яке саме зараз потрібне Америці?о_О Манера вести дискусію? Що саме Вам подобається? Як він горлопанить? Хоча я таки іншого і не чекала й почути. На FOX news те саме запитання задавали про "свіже" віяння, "свіжу" кров, яка потрібна Америці в особі Обами, але на запитання назвати хоча би одне якесь його достоїнство (крім віку), ніхто з його виборців так нічого і не міг назвати.

Ще раз просьба. Можна цитати? Бо якщо то пряма правда про зв"язок Обами з терористами і про те, що вся його кампанія передвиборча проплачена нафтодоларами радикальних мазламів( а люди на диво тому не хочуть вірити), чи ще щось по програмі Обами, то які то тоді плітки? То те, про що треба говорити, говорити, говорити. Поки до людей дійде.

Дав би Бог, щоби не звернула. Бо при соціялізмі ми вже жили в Совку. І нема бажання ще жити тут. От про що ходить!

17. mavka

mavka Well-Known Member

Олю, яка різниця, хто буде Президентом тоді, коли той, хто володіє грошима - володіє світом ? А грошима володіє п"ять єврейських родин.
    цитати не буду подавати - рекламні роліки Ви бачите ті самі, що й усі.
    яка б не була кампанія в МакКейна, хто б не оплачував Обаму, - багато Ви бачили кандидатів, які дотримали слова й виконали обіцянки ?

після 1913 року, того, коли долар перестав опиратися на реальний золотий фонд і належати державі, їхнє пряме призначення - мати пристойний вигляд та представляти країну. все решта, - кухня, на яку пускають вибраних. президенти змінюються, кухарі залишаються.

18. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Точніше 25-ь родин... і більшість з Великобританії!
    :scratch_one-s_head:

19. mavka

mavka Well-Known Member

авжеж.
    думаю, про "Club of the Isles" Ви теж знаєте.

20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Та ось сами почитайте...правда все лише по-англiйськи.Кому треба,а чи-то iнтересно,той зрозумiє суть!

The "Jewish" Conspiracy is British Imperialism
    http://www.savethemales.ca/000447.html

THE EMPIRE OF "THE CITY"
    (An excerpt from the book by E.C. Knuth)
    http://www.biblebelievers.org.au/empire.htm

Club of the Isles"
    http://members.tripod.com/~american_almanac/fallhous.htm

Proof! "World Government" is a Banker Ruse
    http://www.savethemales.ca/000426.html

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)