Вибори президента в США

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 2 чер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Відповідь: Вибори президента в США

Действительно, факт прекрасно характеризующий гамериканский взгляд на мир. Что он там будет делать? Ах, да...Защищать "государственный суверенитет" и "территориальную целосность" нещастного Ирака... Оружия массового поражения там не нашли, армию разбили... С кем воюем, гамерика? С народом? Ну-ну...Я надеюсь, что иракские партизаны будут столь же тверды духом и несгибаемы в борьбе с местными коллаборационистами и с зарубежными захватчиками - как и воины УПА.
    Фотки, судя по всему, никакого отношения к сыну не имеют...Это како-то другой майор... :)
    Мне всегда казалось, что гамерика печется о мире...Как я ошибался... :)

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Відповідь: Вибори президента в США

Це інший майор.(майже її ровесник)
    А син буде служити де його пошлють.
    Принц Ґаррі , син Принца Чарльза , служив і патролював вулиці в Афганістані так , як всі решта.

• Подобається Подобається x 2
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А менi пофiг хто виграє, чи мавпа чи щур. Я завжди за демократичну партiю. I голосуватиму ПРОТИ МакКейна, i особливо за ту чукчу з якою вiн зараз так дуже сильно виступає.

• Подобається Подобається x 2
  4. montega

montega Member

Прочитав топик, начинаешь задумываться, вам что американское гражданство предложили авансом и украину к америке присоеденить в качестве 52го штата?

Америкосы нам не соотечественники, вообще не соотечественники.
    такие же несоотечественники как и россияне и грузины и армяне и пр..
    ну в крайнем случае они являются соотечесвенниками для украинских эмигрантов в сша.
    Все симпатии американского народа по отношению к Украине или к любой стране пост советского пространства (за исключением России) и внешняя политика сша это вообще диаметрально противоположние вещи.

А вообще кто бы не пришёл к власти в сша, мало что изменится на мировой арене.
    Америка это военная машина, со своей бюрократией и пропагандой, тоже самое что и советский союз при правлении сталина.

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

З цим згiдна, з рештою нi. Коли Українцi перестануть ненавидiти "клятих америкосiв" то й жити легше буде. А Америцi зараз iтак зле... я вже краще б хотiла щоб Америка подумала за себе i своїх громадян а не бiгала по свiту та визволяла всiх кого НЕ ТРЕБА. Менi НЕ подобається що армiя не пхається там де дiйсно треба - розiгнати банду в Африцi, прикрутити хвоста кореї та iрану iтд... а то то какнули на Югiв, то сидимо в Iраковi... А бен ладен так i шниряє по свiтовi, тоже менi лєтучiй галандєц афганiстана. Та шо ви кажете, а ми за то все платимо. I шо тепер у нас??????? Люди втрачають доми, роботи, збереження повний бардак i пi...ц. За 10 рокiв що я тут живу все стає гiрше i гiрше. У нас зараз економiка на гранi краху! На гранi великої депресiї 1929го. Не вiдомо що буде. Економiсти та уряд ламають голови визволяти великi фiнансовi компанiї чи нi. Здається що до п'ятницi (тобто вчасно до президентських дебатiв) мусять вирiшити. Побачим. Хто б не перемiг вибори, мусить щось зробити, бо залишить в iсторїї або сторiнку перемоги як президент що спас країну вiд кризи, або олух який нi на що не здатний.

6. MITALb

MITALb New Member

Народе про що мова. УВ нашій країні серед політиків жо, а ви про американських))) Нам від того веселіше і легше не буде

• Подобається Подобається x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так це мабуть тому що гілка про американських політиків. )))

8. lyana

lyana Member

А мені наоборот більше Маккейн симпатизує чим Обама.

9. Войцек

Войцек Well-Known Member

Най буде Мартін Лютер..., тобто Обама :redface:

Най буде мир

Останнє редагування модератором: 25 вер 2008
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Між Мартіном Лютером і Обамою така ж різниця як між як між Сахаровим і Жирановським. Майже така. ))

• Подобається Подобається x 5
  11. Войцек

Войцек Well-Known Member

То є жарт, пробачте :redface:

12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

13. mavka

mavka Well-Known Member

дивилась дебати.
    МакКейн - поводив себе надто зухвало та самовпевнено.
    ясно, в Штатах сила, вплив фінансового лоббі на політику більші, ніж в будь-якій країні. за кожним кандидатом стоїть така Фінансова Гора. подивимось, чия більша.

вона переможе - так, як перемогла у випадку з Бушем та Гором. і якщо вона далі сильна, була за розв"язання війни, а МакКейн продовжує цю лінію, то вона й переможе.....

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Хочу Обаму! :)

Yes We Can - Barack Obama

Чомусь згадалася помаранчева революція і концерти на Майдані, всі ці ремікси з промов, що інтернетом гуляли... але тут, звичайно рівень якісніший ...

15. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

) Хехе , таки Мкейн переможе ) Як пам'ять не підводить , вже така серія була ...і Буш там був переможцем ... чи став Буш президентом - теж всім відомо )

16. mavka

mavka Well-Known Member

один та другий - ляльки в мапет-шоу.

годину тому закінчились дебати - Обама веде рахунок... МакКейн постійно вживав дурацьку фразу "мої любі друзі" й тримав оборону "ми, американці, найпрацьовитіші в світі", "ми повинні об"єднатися" . як дідусь-казкар себе вів. хм....

Останнє редагування модератором: 8 лис 2008
  17. syavych

syavych копач

десь я то вже чув...

18. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Боюсь помилитись,але...багато хто з американців-виборців буде в розмовах ратувати за МсКейна,а в бюлетні тихесенько так,реально оцінюючи ситуацію - поставить галочку навпроти Б.Обами!
    Говоритимуть одне,а діятимуть по-іншому!
    Агресивно наступаючі Безробіття,Безгрішшя,Холод,Лікування і Голод - не тітка і в Америці!

19. Bogun

Bogun Well-Known Member

Мені всерівно до американських виборів. Мені зрозуміло, що Україну будуть підтримувати на противагу Росії. Як Польщу на противагу Німеччини, Німеччину - Франції, Францію - Англії.

Фактично створюється шит проти Росії (і це Росія розуміє), єдина дірка в ньому Білорусь.

Бо майже дві світові війни світу були пов'язані з трьома національними питаннями: польським, балканський (який ще не завершився), українським. І досі Придністров'я відноситься до українського питання

Знаєте Світ нам має бути вдячний, що ми перенесли "українське питання" з зовнішньої складової у внутрішню.

Без держави України, мир у Східній Європі не можливий, це розуміє Польща і Прибалтика та 2 країни маніпулюють цим: Росія і США.

Ну з президентів все ж таки Обама, він більш "здравий" політик.

Останнє редагування: 8 жов 2008
  20. Doc.

Doc. Well-Known Member

В 2000 Альберт Гор також переміг, але за певних обставин президентом не став.., при тому що за вісім років звязку Клінтон-Гор з 1992 по 2000 економіка США ішла в гору, і як приклад те що маємо зараз, за здравий тут можна забути.

Ще одна цікава деталь що стосується українського та американського народу розкопана біографами. Пітер Щепінський і Артур Смайл вважають що екс- президент США Джон Кеннеді був сином українського емігранта..
    http://www.newsru.ua/world/16sep2008/kennediukr.html

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)