Вибори президента в США

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 2 чер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ronin

Ronin Active Member

Відповідь: Вибори президента в США

Ніколи не був в США, тому не можу стверджувати...

але як я розумію (з того що прочитав в пресі), Маккейну буде легше здолати цього Барака, ніж Хіларі.

Чорношкірі - це і так електорат демократів, геї-лесбіянки - також. А от багатьох білих (потенційно здатних голосувати за демократів) чорна шкіра Барака відштовхне...

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Для нас українців вони не піндоси, а співвітчизники. ;) То тільки для руских існують хахли, чурки, жорножопі, піндоси, тупі американи, навіть не дивлячись, що вони живуть в цих країнах, користуються всіми достатками і їдять їхній хліб.

Додано через 5 хвилин
    А це і не дивно. Бо він інтуїтивно буде тягнути за своїми чорними братами, які все більше і більше стають обузою Америки. Велферна система Америки на 70% - чорна...;)

• Подобається Подобається x 4
  3. Йож

Йож Well-Known Member

Как мило!Я тоже не расист,просто негров не люблю (ха-ха-ха!).
    Обама выступает кандидатом от демократической партии.Все последние прорывы в США были сделаны демократами.В 1933 году демократ Ф.Рузвельт сменил республиканца Гувера,когда Америка находилась в жесточайшей депрессии,когда закрывались все банки,а люди в сельской местности голодали,хотя на полях стоял неубраный урожай;когда фермеры сливали молоко по дороге с ферм в город,т.к. не выгодно его было везти туда и продавать.Рузвельт поднял Америку с колен и благодарный американский народ за это ещё трижды избирал его в президенты.
    В январе 1961 г. демократ Д.Кеннеди стал самым молодым президентом США.Он много сделал для искоренения сегрегации,выступал за сотрудничество с СССР,был защитником интересов простых американцев,а не денежных толстосумов,за что и поплатился в конце концов.
    И вот сейчас,после 8летнего правления представителя техасских нефтяных кланов,у США есть шанс что президентом страны станет защитник простых граждан США,а не кучки толстосумов-миллиардеров.

• Подобається Подобається x 2
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Навіяло:

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Трогательная история про "барак" вызвалала интересные вопросы....

По деньгам.
    Судя по выборам киевского мэра - Обаме делать нечего.
    Бедный, нещастный...
    Ну просто как наша тимошенница.
    Плакать хоца.....

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Електорат Америки не той що був кілька надцять років тому. Тепер набагато більше емігрантів голосує а у них цінності не завжди такі самі як у «корінних» американців.
    Цікаво зауважити, що вихідці з бувшого СРСРв більшості своїй голосують за республіканців, навіть ті які живуть в Ню Йорку, Бостоні чи Чикаґо. А ці міста спокон вічно вважаються демократичними.

Я особисто голосуватиму за МакКейна, але у нього є один великий недолік - він старий. Цим буде бити його Обама. А Обама так само як і Хілая мені неприємні! ФЕ!!!

• Подобається Подобається x 4
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Я теж. :)

Те саме і з Сіетлом і Порлендом. ;)

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

http://sendables.jibjab.com/

Інформативний фільм про кандидатів. :)

• Подобається Подобається x 1
  9. mavka

mavka Well-Known Member

цікаво, хто ж виграє. думаю, МакКейн. у нього - найбрудніша кампанія за історію виборів - слухаю NPR news й там запрошені політики постійно про це кажуть. але особа, котра привернула увагу до всіх - Сера Пейлін (Sarah Palin) Сара Паліна, по-нашому. :)
    Губернатор Аляски й майбутній віце-президент МакКейна. чорт в спідниці, кажуть. особлива штучка! :)
    нікнейм - "Sarah Barracuda" ....:cowboy:
    саме вона диктує політику кампанії. приймала участь в конкурсі Міс Аляска. Задіяна в нафто-газовому бізнесі. 43 роки. Вміє їздити на оленях. П"ятеро дітей, останній хлопчик народився цього року, ще на перших тижнях вагітності було виявлено хворобу Дауна, але Сара вирішила з Богом на прю не ставати й народила дитину. всі решта здорові - особливо школярка-донечка, котра теж вагітна. ;)
    чоловік Todd Palin - The "First Dude" Аляски (сам себе так називає:) - рибалка. на руського подібний. але тихий. не б"ється.

от така бойова подруга в МакКейна - порівняйте з Гіларі.
    хто ж прорветься ?...

• Подобається Подобається x 7
  10. Patrick

Patrick Well-Known Member

Вона АВС інтервю давала , то сказала , що готова воювати з Росією.
    Go girl!!!!

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Как там у дедушки ленина - каждая кухарка сможет управлять государством? :D
    Одна проблема - можно ли будет отсидеться в Украине - и в Канаде после обмена термоядерными ударами...Ох, сомневаюсь...Так как говорите - go-go??? to hell???

12. mavka

mavka Well-Known Member

з її досвідом, характером та потенцією будь якого дєдушку лєніна вона зап"хає за підв"язку панчохи.
    почитайте її біографію - як вона господарює на Алясці - вражає. :)

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Если начнет термоядерную войну с рашой - однозначно засунет за подвязку...дедушка ленин о такой возможности даже не мечтал... :)

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Невідомо...

15. alex

alex Well-Known Member

Маючи можливість спілкуватися з американськими військовослужбовцями дійшов висновку, що шанси у обох кандидатів приблизно рівні. Дійсно, Маккейн - за продовження війни в Іраку, що далеко не усім подобається. Особливо тим американцям, які вже там побували.
    Молоді солдатики навпаки з захопленням розповідають про те, як готові "відстоювати демократію" у цій країні.
    Кожному своє....
    Я гадаю, що, зрештою, переможе Обама. Все ж таки він більш прогресивний.

16. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Можливо,цілком згідний,бо Європа чітко висказала свою думку: Буде президентом США Б.Обама,буде співпраця Європи з США,не буде... не буде і діла!
    А в нас на Україні, якщо так,в лоб?!
    Чи не отримувала ЮТ від Когось,Колись,Десь ВКАЗІВКУ: Якщо не дають xоду т.з.демократії еврейському бізнесу на Україні,то...Нікому і Ніщо,aкрутити-закручувати xаламана всім,доки не зрозуміють,що жид крутить сонцем!
    Така ж демократія і в США,де демократи,це в основному про-еврейське лоббі,а республіканці,то як націоналісти в Европі,aлe також між ними і на ниx є вплив з боку демократів,засобом підсадки "сарр і ліберманів".Святе місце пустим не буває!
    А може й нє...Спорити не буду,бо закручено все по-правді,"Круто!".

17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А я не знаю кто лучше Маккейн или Обама. Набор инструментов уних один и тот же. Кто скорее пойдет на противостояние, тот кто воевал и знает, тчо это такое или кто никогда этого не испытал ? Вспомните Кеннеди. Это при нем был Карибский кризис, при нем "Залив Свиней". Он хотел показать себя сильным лидером, готовым на крайние действия и решения. Обаме надо доказать, что он сильный лидер. МаКейну не надо.

Так что все неоднозначно. А сфера интересов - у США пока не меняется. Вопрос, какой инструмент восновном будет.

А Пелин. Она видит РОссию из окна своего дома. Ей жалко будет начинать войну. Ракеты будут падать на РОссию рядом с ее домом. :) Да и Украина рядом. Их тоже жалко. Ну не может мать пятерых детей быть такой жестокой. Не то что Байден - автор, как говрят ближневосточной политики США.

Да одинаковы они по сути ИМХО...... А лица разные. :)

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

І моя мама сказала зразу що він на руського змахує :D

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

В неї син добровільно в Ірак пішов.

20. alex

alex Well-Known Member

А синок вже майор, судячи зі знаків на формі. Ну-ну...А де саме він у Іраку не пишуть?
    Впевнений, що сидить собі у "зеленій зоні"....
    Хоча, не маю права так казати, зрештою, США - не Україна, політики у них інші.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)