Вибори президента в США

Discussion in 'Політика і політики' started by Samojlovu4, Jun 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

:lol::lol::lol:
    Точно! Моніка теж ТАК казала, і плями показувала...

• Подобається Подобається x 3
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Сразу видно, что товарисч проанализировал обстановку и сделал однозначный, но верный вывод.
    Точно ФАХИВЕЦ!:lol:

• Подобається Подобається x 2
  3. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Предрекаете Обаме судьбу Ющенка?;)

4. Max_

Max_ кл. москаль

Зачот ! ))

• Подобається Подобається x 2
  5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Зачот ?
    Сумніваюся я "таваріщі уважаємиє в іскрєностях єнтіх Ваших насчот мовної політiки", в якій російська мова,та і англійська повинні бути і таки будуть на низчому рівні ніж Державна...Ну так,як флаг на флагштоці перед державними установами України...І британський,г'Американський,російський ,а чи-то австрійський повинен бути і Є завжди тро-о-о-хи нижче Державного українського.Так було,так і є...і так буде!
    Лише перед ООН та ЮНЕСКО на одному рівні
    ...А Ющенко вже зна-а-ає толк в Цім.I будуть лохами ті всі,хто хоче вище Українського на Україні стояти...і стрибати.
    Нині то вже не можливо в світі...
    Неможливо бути вже таким,як Щука в байці Глібова,де вона каже на суді:Робіть,що хочете,лише у воду не кидайте! А судді й кинули,в "наказаніє".
    Все...Вчитися,вчитися і ще раз вчитися...жити,працювати і писати по-українськи!
    Пане Полковнік,як в Вас там...з українською? Помало рухається?
    Чи Вам легше китайську засвоїти,для слідуючих майбутніх потреб "нової російської політики" на Далекому Сході?

• Подобається Подобається x 1
  6. Yurko NOTOCO

Ну-у...я так і знав.Це напевно Ви підсказали ,ще раніше,щоб В Гарварді(Бостон) почали вивчати і готовити спеціялістів зі знанням України,української мови...
    А чи-то може Обама,придумав,а Ющенко вже лише підтримав,га-а?

7. Полковник

Полковник миється в бані

Читая Вас всё время ОДНА мысля в голове (более не может быть, Вы же знаете...).
    Так вот, мысля. Если даст Бог и сяду я с Вами водку пить, то Вы так-же выдрючиваться будете?

8. Yurko NOTOCO

Якщо Бог дасть Путіна далі і ніхто-то не зможе зупинити,то...Усє сядєм!

Як Радек !
    Радек (Собельсон) Карл Бернгардович (1885, Львів, Австро-Угорщина - 19.5.1939, Верхнеуральск), партійний діяч, журналіст.
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=28346
    :preved:
    P.S.
    В Чернигове прошел марш против коммунизма
    http://korrespondent.net/ukraine/politics/640709
    P.P.S.
    І...п.Полковнику,в ставленні до проблєм Росії,до своїх проблем - Ви серйозний і усвідомлено все робите.По-відношені до решти проблем в Украіні,Галичині,на форумі...Все Це Несерйозно,Неактуально і Неважливо на даний момент...Все Це є НЕПОТРІБНИМ Українцям.
    Горілочку випити - Це виглядає більш і далеко "серйозніша і важливіша" пропозиція.
    Мої Галицькі вітання Вам!
    Шануймося!

Last edited: Nov 8, 2008
  9. Max_

Max_ кл. москаль

Ну если честно, "зачот" содержит в себе маленько иронии, поскольку из дословного перевода Вашего сообщения можно сделать вывод (а можно и не делать :) ), что указы Президента Украины - это "непереводимая игра слов с использованием местных выражений" - привет "Бриллиантовой руке".

10. Yurko NOTOCO

Приблизно так я і подумав,коли б прийшлось для всіх мов і їх відтінків на Президентському сайті робити Оті переклади...

Вельмишановний пане Президенте ,
    Прийміть купу галицьких привітань від Мене,від вуйка Стефка,від вуйка Міська,всіх колєг варгатих... на свій рахунок,бо Ви теперки Президент гАмерики,а не дзяд якийсь кальварійський,же вічно без грошей лазить і...
    і так далі могло би бути і перекладатись,але так не є!
    I ТАК НЕ МАЄ БУТИ!

11. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Весь світ слухає "чорну" музику, обожнює чорношкірих акторів/актрис, захоплюється Манделою і т.п. Чому Америці не можна мати "чорного" президента...

Такі проблеми тут створюєте... Аби політика в нього була направлена на покращення стану країни і т.д., а не лише витрати на непотрібні військові дії.

Last edited: Nov 10, 2008
  12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

О, а я позитивну рису в Бората Омами відшукав!
    Він, виявляється, вже кілька років вболівальник англійського клубу "Вест-Хем Юнайтед". Кажуть, на матч збирається колись приїхати...
    Ну добре хоч фусбаль любить, для мериканця це - досягнення. Не все так погано в нашому домі. :)

• Подобається Подобається x 4
  13. Samojlovu4

14. Samojlovu4

А взагалі цікаво - Обаму наприклад в Тевтонії вже котрий місяць посилено піарять, а зараз то воопше. Особливо усєрдствуєт мегапопулярний таблоїд "Bild", звичайно у істокав якого стоять євреї...
    Всім відомо, що евреї керують світом, і що еврейська організація Америки вчастності - одна з найпотужніших і наймогутніших організацій в світі("в тіні" звичайно), хай ся ООН сховає.
    Дивно мені, що там собі ті євреї гадають і шо вони з тим Боратом Омамою виуджують?! о_О

15. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Выходит не москали во всем виноваты?:russian_ru::wacko1:

• Подобається Подобається x 5
  16. Daisy

Daisy Well-Known Member

Та тут вони за білого голосувалио_О

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ні не всі. Було дуже багато що голосували за Хусейновича. Багато голосували по-дурному, навіть не поцікавившись його програмою а просто аби не вашим. Я вважаю що це не свідомість а дурість.:scratch_one-s_head:

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Если в кране нет водьі значит випили жиди,
    Если в кране есть вода значит жид насцал туда.

Чинґачук Великий Змей в детсве тоже бьіл еврей.

ОППА!

• Подобається Подобається x 9
  19. Daisy

Daisy Well-Known Member

Іноді слухаю їхнє радіо, то вони радувались що в районах їхнього проживання білий переміг і от які вони сознатєльні.

20. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я би поправив , не для "політики".А щоб на питання відповідати , коли допитувати будуть.
    Може гениталії не відріжуть - змилуються , як почують свою мову.... хоч каряву , але свою.:lol:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)